Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a gdzie bedzie mieszkac kama?
w domku czy strozem bedzie?
na 99% pojade w piatek do wro, nie wiem jeszcze czy wezme tez moja suczynke ON czy zostanie u rodziny,
ale nawet jezeli ja wezme to bede jechac autem z kratka, wiec kama moglaby jechac z tylu a moja kora na siedzeniu, i zjesc sie nie powinny(a moja zaczepna jest).
mam nadzieje, ze kama nie ma zadnych insektow w stylu pchly, ktore przejda na wszystkie organizmy zywe w okolicy? raz juz takiego psiaka wiozlam, i nie bylo to mile.

Posted

Kama będzie w mieszkaniu ;) Odpchlana była, ale wiadomo, że przez schronisko ciągle przewijają nowe psiaki, więc w razie co jeszcze ją przed wyjazdem się odpchli, postaram się tez wykąpać :razz:

Posted

Kako napisała mi wcześniej już na PW, że wolałaby, umówić się np. w Zabrzu w jakimś miejscu, które zna i które jest na trasie, bo w Psitulu nigdy nie była a Zabrza nie zna.

Posted

Mnie dopiero dzis udalo sie wejsc na dogo, ale widze, ze sprawa juz rozwiazana. I macie transport.
Mnie TŻ mial zamiar leb urwac bo on musi wrocic z kabina praysznicowa brodzikiem i naszym psem. A ja tu, ze jeszcze jeden. Wiec sie bardzo dobrze sklada, ze jest transport.
My zrobilismy test i samca albo jakiegos malego pieksa to owszem natomiast duze suki takie juz od boksera poczynajac to niestety nie moga z nami jezdzic. Bora sie szczerzy a nie mamy niestety mozliwosci oddzielenia ich w aucie.

Posted

kama pojedzie ze mna jutro do wro.
kto ja tam bedzie odbieral?
czy moge prosic po kontakt na priw?

ktos tu szukal dojazdu do poznania, jezeli uda Ci sie znalezc transport z wro, to my srednio co dwa tygodnie jezdzimy z wro do kato i odwrotnie, i mozemy pomoc.

Posted

Zmieniło się troszkę. Pani, która miała wziąć Kamę, wczoraj dostała szczeniaczka. Potem jednak dała znać, że młodego weźmie siostra, a ona sama przyjedzie po Kamę w sobotę do Zabrza i że to jet pewne. No zobaczymy... Kako już wie. Bardzo jej dziękujemy za gotowość!!:loveu: Denerwuję się, czy ta Pani przyjedzie czy nie... :roll:

Posted

Bjuta napisał(a):
Zmieniło się troszkę. Pani, która miała wziąć Kamę, wczoraj dostała szczeniaczka. Potem jednak dała znać, że młodego weźmie siostra, a ona sama przyjedzie po Kamę w sobotę do Zabrza i że to jet pewne. No zobaczymy... Kako już wie. Bardzo jej dziękujemy za gotowość!!:loveu: Denerwuję się, czy ta Pani przyjedzie czy nie... :roll:

Trzymam mocno kciukasy...