Divi Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Ja tez bym zobaczyła zdjęcia szczęśliwej Kamci :) Quote
Bjuta Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Mysiu, złóż im życzenia Noworoczne i powiedz, że się będą sprawdzać, jak przyślą zdjęcia i relacje!!! :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 musicie mnie zdecydowanie częściej molestowac, bo ja to mam skleroze totalną... Numer telefonu mam w schronisku, więc musze najpierw pamiętac, zeby go sobie zapisac... Quote
Mysia_ Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 hmmm... zjadło mi wątek Kamy w subskrypcjach, zresztą teraz jak idę po naszym wątku ogólnym to nie tylko ją :( W weekend boję się, że nie znajdę czasu, że znaleźć numer, ale po weekendzie prosze o przypomnienie najlepiej koło godziny 11-12 smsem :D Quote
Mysia_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Dzisiaj dzwoniłam do Pani naszej Kamusi, wszystko jest w porządku :) Potem Pani mi jeszcze wysłała maila z fotkami, parę Wam wstawie :) Najpierw mail: "witam, Kama ma sie swietnie. Własnie lezy ze mna na kanapie i udaje ze czyta przez ramie maila. Od pierwszego momentu pokochalismy ja bardzo a ona nas. jest bardzo grzecznym i ulozonym psem. mimo przejsc ma zdrowa psychike i jest w dobrej kondycji fizycznej. przeszla gruntowna kapiel, oraz ultradzwiekowe usuwanie kamienia nazebnego. Widac bylo że bardzo ejj przeszkadzal, teraz chetniej je i gryzie duzo kostek :) Okazało się ze jest miłośniczką odkurzacza - żadne odkurzanie nie obejdzie się bez jeżdżenia szczotką po brzuszku i pleckach, to dla niej wielka radocha.W salonie spa byla juz 2 razy i jest ulubienica Pań, bo Kama jak na dame przystalo uwielbia byc czesana, wycierana, kapana, etc... W załaczeniu kilka zdjęć z ostatnich miesięcy" no i teraz fotki :D Quote
Bjuta Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Fantastyczne wieści!!!! Wkleję te dwie fotki zmniejszone. Quote
Bjuta Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Kama wypiękniała! I tyle szczęścia na pycholku!! Quote
Recommended Posts