Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musicie mnie zdecydowanie częściej molestowac, bo ja to mam skleroze totalną... Numer telefonu mam w schronisku, więc musze najpierw pamiętac, zeby go sobie zapisac...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

hmmm... zjadło mi wątek Kamy w subskrypcjach, zresztą teraz jak idę po naszym wątku ogólnym to nie tylko ją :( W weekend boję się, że nie znajdę czasu, że znaleźć numer, ale po weekendzie prosze o przypomnienie najlepiej koło godziny 11-12 smsem :D

Posted

Dzisiaj dzwoniłam do Pani naszej Kamusi, wszystko jest w porządku :) Potem Pani mi jeszcze wysłała maila z fotkami, parę Wam wstawie :)

Najpierw mail:

"witam,
Kama ma sie swietnie. Własnie lezy ze mna na kanapie i udaje ze czyta przez ramie maila.
Od pierwszego momentu pokochalismy ja bardzo a ona nas. jest bardzo grzecznym i ulozonym psem. mimo przejsc ma zdrowa psychike i jest w dobrej kondycji fizycznej. przeszla gruntowna kapiel, oraz ultradzwiekowe usuwanie kamienia nazebnego. Widac bylo że bardzo ejj przeszkadzal, teraz chetniej je i gryzie duzo kostek :)
Okazało się ze jest miłośniczką odkurzacza - żadne odkurzanie nie obejdzie się bez jeżdżenia szczotką po brzuszku i pleckach, to dla niej wielka radocha.W salonie spa byla juz 2 razy i jest ulubienica Pań, bo Kama jak na dame przystalo uwielbia byc czesana, wycierana, kapana, etc...

W załaczeniu kilka zdjęć z ostatnich miesięcy"

no i teraz fotki :D