Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia nam zdradzi szczegóły (ale wczoraj miała urodziny :loveu: więc to może trochę potrwać :evil_lol:). Napisała mi tylko sms-ka - pani jest zdecydowana. Musimy znaleźć transport do Wrocławia! :loveu:

Zobaczmy - ile możemy zebrać na benzynę, gdyby się jakaś okazja nie trafiła...

15 - Bjuta

Posted

Napisałam do 2 osób, jedna z dogo a druga z Caviarni.
Co jakiś czas oferują transport na tej trasie (tzn. z Katowic do Wrocławia). Zobaczymy co odpowiedzą:)

Posted

jezeli nikt inny sie nie zglosi, to moze uda sie nam ja zabrac w niedziele wieczorem.
ale nie moge obiecac, mamy male auto, a taka duza suczynka w malym aucie z jedna osoba i to kierujaca, nie wiem czy maz sie zgodzi..
moze byc problem..a czy to koniecznie musi byc ten tydzien jeszcze?
czy inny tez wchodzi w rachube?

Posted

kako80 napisał(a):
jezeli nikt inny sie nie zglosi, to moze uda sie nam ja zabrac w niedziele wieczorem.
ale nie moge obiecac, mamy male auto, a taka duza suczynka w malym aucie z jedna osoba i to kierujaca, nie wiem czy maz sie zgodzi..
moze byc problem..a czy to koniecznie musi byc ten tydzien jeszcze?
czy inny tez wchodzi w rachube?

Pewnie, że inny też wchodzi w grę! Bardzo dziękujemy! :loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Z tego co Mysia i Manixa mi pisały, to Kama nigdy nie zaczepia, ale też nie pozwoli sobie w kaszę dmuchać.

bo za tydz moze bedzie transport do wrocka, ale w samochodzie ktorym Kama pojechalaby, bedzie suka owczarke niemiecki.

Posted

Nie wiem... :roll: Poczekajmy na Mysię.
A Kako80 mi napisała na PW że jest prawdopodobne, że będzie do Wrocka jechała w piątek. Ale jeszcze nie na 100%