Bjuta Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Pewnie! Zawsze to jakaś szansa więcej! Ten kontakt z panią (z 6 maili wymieniłyśmy), która się nad Kamą zastanawiała - urwał się kompletnie :shake: Tak nawet bez odmowy. Po prostu nie odpisała na 2 maile. Ale może to po prostu przez Święta... :oops: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Bjuta']Pewnie! Zawsze to jakaś szansa więcej! Ten kontakt z panią (z 6 maili wymieniłyśmy), która się nad Kamą zastanawiała - urwał się kompletnie :shake: Tak nawet bez odmowy. Po prostu nie odpisała na 2 maile. Ale może to po prostu przez Święta... :oops:[/QUOTE] yhm :roll: ja też jeszcze z jedną Panią pisałam, ale też przestała odpisywać... Quote
lilk_a Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 przepraszam że nie na temat Zapraszam na bazarek dla dwóch smutnych suczek , które nie radzą sobie w schroniskowej rzeczywistości, potrzebna im pomoc w zbiórce pieniędzy na domy tymczasowe ...zapraszamy Świąteczny - dla smutasków Szurki i Miszki do 15 XI godz.22.00 Quote
kika22 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Do góry ktos musi Cie wreszcie zobaczyc:loveu: Quote
Bjuta Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 No Kama... Obyśmy za parę lat nie musieli się składać na hotelik dla Ciebie dziewczynko... Quote
BasiaD Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 No nie taka słodziasta sunia musi trafić do swojego domku .. Miłośnicy owczarków odezwijcie.się. 7 lat to nie wyrok, na tym forum starsze psiaki znajdowały domki.. A ona jest taka urocza.. Musi się udać! Quote
Manixsa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [CENTER][I][B]Niunia, szukaj domku [/B][/I] [/CENTER] Quote
Mysia_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 BasiaD, tylko, że Kama ma więcej niz 7 lat... Ona 7 lat spędziła w domku, a już od 2 lat czeka w schronisku :-( Quote
Bjuta Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Sfilmowałam ją dzisiaj i pogłaskałam i... pogłaskałam Hadesa, zapomniałam co to za jeden :evil_lol: dopiero w trakcie głaskania sobie przypomniałam imię i troszkę zbladłam... Ale był dla mnie miły... (no zęby pokazał, ale jednak głównie obwąchiwał ;)) Quote
Mysia_ Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 a dzisiaj od rana jakieś takie zamieszanie miałam, ze Bjutki nie dorwałam :placz: Quote
Doda_ Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 jezu.... teraz to slowa 'urodzilo sie dziecko' mnie przeraza !! :angryy: biedna psinka.. na pewno znajdzie dobry domek, nie jest stara!! Quote
kika22 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Doda_ napisał(a):jteraz to slowa 'urodzilo sie dziecko' mnie przeraza !! Doda nie jest tak zle:diabloti: Jedna reka bawisz sie z dzieckiem, a druga z psem. I takiej odpowiedzialnej rodzinki zycze Kamie;) Quote
Mysia_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 też tak myślę, że wszystko można ze sobą pogodzić :cool3: jak się chce oczywiście.... Quote
Bjuta Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Kamusia ma obserwatora. Eh... Żeby choć 1/3 obserwatorów brała psiaki do domu... Mysiu a o Kerso nikt nie pytał? :oops: Quote
Bjuta Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Offuję - przerpaszam, musimy nazbierać trochę kasy na leczenie Skarbusia - potrzebne jest nawet małe jednorazowe wsparcie :oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/skarbus-wciaz-gryziony-staruszek-ma-dt-wciaz-potrzebne-wsparcie-134115/index53.html Quote
Mysia_ Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Bjuta napisał(a):Kamusia ma obserwatora. Eh... Żeby choć 1/3 obserwatorów brała psiaki do domu... Mysiu a o Kerso nikt nie pytał? :oops: o kerso nikt nie pytał :shake: ale za to miałam telefon w sprawie Kamusi :cool3: Pani mówi, że jest zdecydowana, ale bedzie jeszcze dzwoniła w piątek, bo wtedy wraca do domu, zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3: Quote
Bjuta Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Do piątku to ja zawału dostanę... Korda też ma obserwatora... A Kerso ma tym razem zwykłe allegro, ale przez 2 miesiące miał wypasione i po 2000 wejść za każdym razem i zawsze był obserwator, a teraz nie ma :shake: Sziba ma :cool1: ale ona zawsze jakiegoś ma i nic z tego na razie nie wyszło... Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kordą są ludzie zainteresowani, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie :roll: nawet raz byli w schronisku.... Jutro już piątek! o ranyyy.... Quote
Manixsa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mam nadzieje że Niunia znajdzie domek przed zimą . Quote
Mysia_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 jutro nie wypuszczę telefonu z ręki przez cały dzień :evil_lol: trzymać kciuki :eviltong: Quote
Recommended Posts