Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnie! Zawsze to jakaś szansa więcej!
Ten kontakt z panią (z 6 maili wymieniłyśmy), która się nad Kamą zastanawiała - urwał się kompletnie :shake: Tak nawet bez odmowy. Po prostu nie odpisała na 2 maile. Ale może to po prostu przez Święta... :oops:

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Pewnie! Zawsze to jakaś szansa więcej!
Ten kontakt z panią (z 6 maili wymieniłyśmy), która się nad Kamą zastanawiała - urwał się kompletnie :shake: Tak nawet bez odmowy. Po prostu nie odpisała na 2 maile. Ale może to po prostu przez Święta... :oops:[/QUOTE]

yhm :roll: ja też jeszcze z jedną Panią pisałam, ale też przestała odpisywać...

Posted

No nie taka słodziasta sunia musi trafić do swojego domku .. Miłośnicy owczarków odezwijcie.się. 7 lat to nie wyrok, na tym forum starsze psiaki znajdowały domki.. A ona jest taka urocza.. Musi się udać!

Posted

Sfilmowałam ją dzisiaj i pogłaskałam i... pogłaskałam Hadesa, zapomniałam co to za jeden :evil_lol: dopiero w trakcie głaskania sobie przypomniałam imię i troszkę zbladłam... Ale był dla mnie miły... (no zęby pokazał, ale jednak głównie obwąchiwał ;))

Posted

Doda_ napisał(a):
jteraz to slowa 'urodzilo sie dziecko' mnie przeraza !!

Doda nie jest tak zle:diabloti: Jedna reka bawisz sie z dzieckiem, a druga z psem.
I takiej odpowiedzialnej rodzinki zycze Kamie;)

Posted

Bjuta napisał(a):
Kamusia ma obserwatora. Eh... Żeby choć 1/3 obserwatorów brała psiaki do domu... Mysiu a o Kerso nikt nie pytał? :oops:

o kerso nikt nie pytał :shake: ale za to miałam telefon w sprawie Kamusi :cool3: Pani mówi, że jest zdecydowana, ale bedzie jeszcze dzwoniła w piątek, bo wtedy wraca do domu, zobaczymy co z tego wyjdzie :cool3:

Posted

Do piątku to ja zawału dostanę...
Korda też ma obserwatora... A Kerso ma tym razem zwykłe allegro, ale przez 2 miesiące miał wypasione i po 2000 wejść za każdym razem i zawsze był obserwator, a teraz nie ma :shake: Sziba ma :cool1: ale ona zawsze jakiegoś ma i nic z tego na razie nie wyszło...