Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mtf zalesie']szkoda myslalam ze znalazlas jakis dziewiczy teren do ogloszen,bo myslalam o przytulisku kolo warki gdzie pani ala z 60 psow juz nie wyrabia nerwowo i fizycznie[/QUOTE]

Też miałam taką nadzieję, ale niestety...
Wiem od marlenki o Pani Ali... Masakra... Trzeba jej pomóc.

Posted

[quote name='lilith27']mimo, że ktoś mnie wczoraj obudził w nocy........
nie ważne............
ja świętujem...........[/QUOTE]

Ah przepraszam Lilith! Nie chciałam nikogo budzić....ale musiałam się podzielić dobrymi wieściami! Wybacz!

Posted

[quote name='Laura1108']Biedna Pyzunia tęskni :( ale wspaniale , że ma domek . Trzymam kciuki by przestała tęsknić by pokochała nową Pańcię . Tylko dlaczego ja się boję , że skoro Pyzunia pokochała pierwszy raz w życiu i to właśnie Piormankę to może mieć kłopot z pokochaniem nowej osoby ... powiedzcie , że plotę bzdury bo juz późno i pewnie sen mi się na powieki rzucił ;)

Pyzuniu nowa Pańcia będzie o sto razy wspanialsza !!! Powodzenia kochana ![/QUOTE]

Magdo, Pyzunia po raz pierwszy mogła u Ani zaufać i poczuć się bezpiecznie. Ania dała jej tyle miłości! Ufam że ta miłość którą od Ani dostała i cierpliwość i miłość nowej pani pomogą Pyzuni znów pokochać.

Pyzuniu moc miłości! W nowym domku też będzie cudownie! Już nikt Cię nie skrzywdzi!

Posted

[quote name='Ammounie']Aniu, miałaś jakieś wieści dziś od Pani jak się czuje Pyzunia?[/QUOTE]

2 dnie temu Pyza zdemolowała mieszkanie - ale o tym już wiesz.
Przed chwilą dzwoniłam do Pani Pyzuni i powiedziała, że Pyza już lepiej się czuje.
Co prawda jeszcze trochę wyje, ale dzisiaj jak Pani wróciła po godzinie z bazarku to Pyza bardzo ucieszyła się na jej widok.
No i chodzi za nią po całym mieszkaniu. Pani do kuchni, Pyza do kuchni. Pani do łazienki - Pyza za nią itd.
Na spacerach już też się poczuła pewniej, bo zaczyna węszyć, rozgląda się za psami.
Pani jest zachwycona tym, jaka ta nasza Pyza jest rozumna! Reaguje na komendy: siad, zostań, chodź i podobne.
Pani Pyzuni powiedziała, że to kwestia czasu jak Pyza i Ona zrozumieją się wzajemnie i zaufają.
WSPANIAŁY DOM.

Posted

Pyzunia nasza dzisiaj idzie na obcięcia pazurków i na odrobaczenie.
Pogryzła Pani dwie pary butów. Ale jej Pani ją pokochała i nie ma jej tego za złe. Nie lubi zostawać sama.
Pani jest oczarowana tym, jaka Pyza jest rozumna! Podkreśla to przy każdej rozmowie.
Leży sobie raz na jednej raz na drugiej kanapie i jest prawie całymi dniami głaskana i pieszczona przez swoją Panią.

Posted

[quote name='Piromanka']Tak, udało się! Jestem bardzo szczęśliwa, że w końcu, po 4 miesiącach u mnie, i do Pyzy uśmiechnął się los i podarował DOM![/QUOTE]

myślę, że wszyscy powinniśmy uchylić czoła
napisać pięknie dziękujemy za pomoc
przyjełaś ją do domu
pokazałaś jej że człowiekmoże być dobry i nie ma się czego bać
zrobiłaś jej mase ogłoszeń

dobra robota

Posted

[quote name='lilith27']myślę, że wszyscy powinniśmy uchylić czoła
napisać pięknie dziękujemy za pomoc
przyjełaś ją do domu
pokazałaś jej że człowiekmoże być dobry i nie ma się czego bać
zrobiłaś jej mase ogłoszeń

dobra robota[/QUOTE]

Podpisuję się pod tym całą sobą! Aniu, owacja na stojąco i wyrazy wdzięczności za wszystko co zrobiłaś dla Pyzuni! Nauczyłaś ją wiele rzeczy, ale najważniejsze jest to że dzięki Twojej miłości Pyza przestała się bać i zaufała!

Posted

[quote name='Piromanka']Pyzunia nasza dzisiaj idzie na obcięcia pazurków i na odrobaczenie.
Pogryzła Pani dwie pary butów. Ale jej Pani ją pokochała i nie ma jej tego za złe. Nie lubi zostawać sama.
Pani jest oczarowana tym, jaka Pyza jest rozumna! Podkreśla to przy każdej rozmowie.
Leży sobie raz na jednej raz na drugiej kanapie i jest prawie całymi dniami głaskana i pieszczona przez swoją Panią.[/QUOTE]

Boże dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! :-)

Posted

[quote name='Piromanka']Pyzunia nasza dzisiaj idzie na obcięcia pazurków i na odrobaczenie.
Leży sobie raz na jednej raz na drugiej kanapie i jest prawie całymi dniami głaskana i pieszczona przez swoją Panią.[/QUOTE]

Boże dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! :-)