mtf zalesie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 szkoda myslalam ze znalazlas jakis dziewiczy teren do ogloszen,bo myslalam o przytulisku kolo warki gdzie pani ala z 60 psow juz nie wyrabia nerwowo i fizycznie Quote
Piromanka Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='mtf zalesie']szkoda myslalam ze znalazlas jakis dziewiczy teren do ogloszen,bo myslalam o przytulisku kolo warki gdzie pani ala z 60 psow juz nie wyrabia nerwowo i fizycznie[/QUOTE] Też miałam taką nadzieję, ale niestety... Wiem od marlenki o Pani Ali... Masakra... Trzeba jej pomóc. Quote
Ammounie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='lilith27']mimo, że ktoś mnie wczoraj obudził w nocy........ nie ważne............ ja świętujem...........[/QUOTE] Ah przepraszam Lilith! Nie chciałam nikogo budzić....ale musiałam się podzielić dobrymi wieściami! Wybacz! Quote
Ammounie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Laura1108']Biedna Pyzunia tęskni :( ale wspaniale , że ma domek . Trzymam kciuki by przestała tęsknić by pokochała nową Pańcię . Tylko dlaczego ja się boję , że skoro Pyzunia pokochała pierwszy raz w życiu i to właśnie Piormankę to może mieć kłopot z pokochaniem nowej osoby ... powiedzcie , że plotę bzdury bo juz późno i pewnie sen mi się na powieki rzucił ;) Pyzuniu nowa Pańcia będzie o sto razy wspanialsza !!! Powodzenia kochana ![/QUOTE] Magdo, Pyzunia po raz pierwszy mogła u Ani zaufać i poczuć się bezpiecznie. Ania dała jej tyle miłości! Ufam że ta miłość którą od Ani dostała i cierpliwość i miłość nowej pani pomogą Pyzuni znów pokochać. Pyzuniu moc miłości! W nowym domku też będzie cudownie! Już nikt Cię nie skrzywdzi! Quote
Ammounie Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Jak pomagacie pani Ali? Czy ma wątek na dogo? Quote
Ammounie Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Pyzuniu wybacz offa: Pilnie potrzebna pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/1782...ecznie-brak-DT Quote
Piromanka Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Ammounie']Pyzuniu wybacz offa: Pilnie potrzebna pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/1782...ecznie-brak-DT Olu, link nie działa... Quote
Ammounie Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Aniu, miałaś jakieś wieści dziś od Pani jak się czuje Pyzunia? Quote
Ammounie Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178270-malutka-Frania-postrzelona-z-wodogA-owiem-Brak-funduszy-na-lecznie-brak-DT Quote
Piromanka Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='Ammounie']Aniu, miałaś jakieś wieści dziś od Pani jak się czuje Pyzunia?[/QUOTE] 2 dnie temu Pyza zdemolowała mieszkanie - ale o tym już wiesz. Przed chwilą dzwoniłam do Pani Pyzuni i powiedziała, że Pyza już lepiej się czuje. Co prawda jeszcze trochę wyje, ale dzisiaj jak Pani wróciła po godzinie z bazarku to Pyza bardzo ucieszyła się na jej widok. No i chodzi za nią po całym mieszkaniu. Pani do kuchni, Pyza do kuchni. Pani do łazienki - Pyza za nią itd. Na spacerach już też się poczuła pewniej, bo zaczyna węszyć, rozgląda się za psami. Pani jest zachwycona tym, jaka ta nasza Pyza jest rozumna! Reaguje na komendy: siad, zostań, chodź i podobne. Pani Pyzuni powiedziała, że to kwestia czasu jak Pyza i Ona zrozumieją się wzajemnie i zaufają. WSPANIAŁY DOM. Quote
marlenka Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Piromanko gratulacje , udało się !!!! Powodzenia Pyzuniu w nowym domu i duuużo wytrwałości życze Pani Pyzuni ( wiem co to demolka ) Quote
AnnaA Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ja też wiem, co to demolka zrobiona ze strachu, życzę Pyzuni i jej Pani pełnego porozumienia. Quote
Piromanka Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Tak, udało się! Jestem bardzo szczęśliwa, że w końcu, po 4 miesiącach u mnie, i do Pyzy uśmiechnął się los i podarował DOM! Quote
Piromanka Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Pyzunia nasza dzisiaj idzie na obcięcia pazurków i na odrobaczenie. Pogryzła Pani dwie pary butów. Ale jej Pani ją pokochała i nie ma jej tego za złe. Nie lubi zostawać sama. Pani jest oczarowana tym, jaka Pyza jest rozumna! Podkreśla to przy każdej rozmowie. Leży sobie raz na jednej raz na drugiej kanapie i jest prawie całymi dniami głaskana i pieszczona przez swoją Panią. Quote
lilith27 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Piromanka']Tak, udało się! Jestem bardzo szczęśliwa, że w końcu, po 4 miesiącach u mnie, i do Pyzy uśmiechnął się los i podarował DOM![/QUOTE] myślę, że wszyscy powinniśmy uchylić czoła napisać pięknie dziękujemy za pomoc przyjełaś ją do domu pokazałaś jej że człowiekmoże być dobry i nie ma się czego bać zrobiłaś jej mase ogłoszeń dobra robota Quote
Ammounie Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='lilith27']myślę, że wszyscy powinniśmy uchylić czoła napisać pięknie dziękujemy za pomoc przyjełaś ją do domu pokazałaś jej że człowiekmoże być dobry i nie ma się czego bać zrobiłaś jej mase ogłoszeń dobra robota[/QUOTE] Podpisuję się pod tym całą sobą! Aniu, owacja na stojąco i wyrazy wdzięczności za wszystko co zrobiłaś dla Pyzuni! Nauczyłaś ją wiele rzeczy, ale najważniejsze jest to że dzięki Twojej miłości Pyza przestała się bać i zaufała! Quote
Ammounie Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Piromanka']Pyzunia nasza dzisiaj idzie na obcięcia pazurków i na odrobaczenie. Pogryzła Pani dwie pary butów. Ale jej Pani ją pokochała i nie ma jej tego za złe. Nie lubi zostawać sama. Pani jest oczarowana tym, jaka Pyza jest rozumna! Podkreśla to przy każdej rozmowie. Leży sobie raz na jednej raz na drugiej kanapie i jest prawie całymi dniami głaskana i pieszczona przez swoją Panią.[/QUOTE] Boże dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! :-) Quote
Ammounie Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Piromanka']Pyzunia nasza dzisiaj idzie na obcięcia pazurków i na odrobaczenie. Pogryzła Pani dwie pary butów. Ale jej Pani ją pokochała i nie ma jej tego za złe. Nie lubi zostawać sama. Pani jest oczarowana tym, jaka Pyza jest rozumna! Podkreśla to przy każdej rozmowie. Leży sobie raz na jednej raz na drugiej kanapie i jest prawie całymi dniami głaskana i pieszczona przez swoją Panią.[/QUOTE] Boże dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! :-) Quote
marlenka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Cioteczki zajrzyjcie do tego psiaczka http://www.dogomania.pl/threads/179106-DziA-operacja-Zostanie-dA-ug-w-lecznicy-1000-zA Quote
Recommended Posts