Ammounie Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Cieszę się że Pyzunia robi małe kroczki do przodu :loveu: Quote
lilith27 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 w jej sprawie cicho nikt o nią nie pytał? Quote
Piromanka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 lilith27 napisał(a):w jej sprawie cicho nikt o nią nie pytał? Wiesz, jeszcze jej nie ogłaszałam.. Zastanawiam się, czy by już nie zacząć, bo uszko lepiej, a zanim się dom znajdzie, to i zdążymy zaszczepić.... Quote
lilith27 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no na pewno a ewentualny dobry domek poczeka Quote
Piromanka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Właśnie wróciłam z Pyzą od weta. Wszystko jak zwykle - czyszczenie, żel do ucha, zastrzyki. Dostałam na weekend w strzykawce ten żel żeby jej zapuszczać. A w poniedziałek szczepimy na nosówkę :multi: Quote
Piromanka Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Cioteczki kochane, zgodnie z rozliczeniem na pierwszej stronie - mamy tylko 20 zł, a w poniedziałek szczepienie. Nie mamy pieniędzy....!!! KTO POMOŻE? Quote
lilith27 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 no i po świętowaniu szara codzienność......... Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 lilith27 napisał(a):no i po świętowaniu szara codzienność......... Kochana Lilith, Świetowania ciąg dalszy! :loveu: Wpłynęło jeszcze niespodziankowo :loveu: 100zł ( dziękujemy Leyli i MTF Zalesie ) i 20zł na leczenie Pyzuni ( Dziękujemy Eldziu ). Z bazarków jak donosi Ewelina wpłynie ok 220zł. A w piątek jadę na kolejne warsztaty z puszeczką :loveu: Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Pyzuniu już pieniążki na leczenie Twojego uszka i DT przesłane :loveu: Niech Ciocia Piromanka śpi spokojnie Quote
Ammounie Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Deklaracje dla Tiny i Pyzy za miesiąc Listopad [FONT=Verdana]Dotarł przelew od Dariusza 50zł - dziękujemy[/FONT] [FONT=Verdana]Dotarł przelew od MTF Zalesie 50zł - dziękujemy [/FONT] Dotarł przelew od Agat21 20zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Leyli na Tinę na konto hoteliku 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od mamy Ammounie 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Elli 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Dominiki 30zł - dziękujemy Jednorazowe wpłaty Dotarł przelew od DORKI 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od Leyli na Tinę na konto hoteliku 50zł - dziękujemy Dotarła wpłata od babci Ammounie 20zł na leczenie Pyzy - dziękujemy 7.11.2009 Przelałam pieniądze Cioci Piromance za DT dla Pyzuni za okres 9.11-9.12.2009 360zł - dziękujemy za cudowną opiekę! Przelałam pieniądze Cioci Piromance na leczenie Pyzuni 120zł Przelałam pieniądze za hotelik Tiny za okres 9.10-9.11.2009 230zł ( Ciocia Leyla zostawiła już w hoteliku 100zł dla Tinusi ) + 20zł na ponowne odrobaczenie - dziękujemy za cudowną opiekę! Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Dzisiaj wyszłam do sklepu po zakupy. Nie było mnie około 20 minut. Wchodzę do domu, a Pyza zobaczyła mnie i zaczęła biegać w kołko po pokoju i merdać ogonkiem... :loveu::loveu::loveu: Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Ogłoszenia: PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - Offer.pl - ogłoszenia drobne PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu!, Warszawa, Mazowieckie PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - Warszawa - Zwierzęta PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! Ogłoszenia - PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! | Neeon.pl Pyza jest malutką, młodą suczką. Ma okoł / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu, psy, pozostałe, Warszawa Ogloszenia PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu | i-Bazar.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Dom i Ogród Zwierzęta » Żywe zwierzęta | PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! | Ogłoszenia Praca Nieruchomości Motoryzacja - Oglosze.pl Ogłoszenie: PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu!PYZA potrzebuje cierpliwego, kocha... TwojeAnonse.Com: Anonse w Internecie. Bezpłatne anonse, ogłoszenia Ogłoszenie nr 2737 - PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Najpewniej.pl - PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - Wielorasowe PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Wszystkie miasta >> Zwierzęta Expresowe.pl | ogłoszenia, ogłoszenia drobne, darmowe ogloszenia, baza ogłoszeń Darmowe Ogłoszenia : Bazarek.biz PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! | Serwis ogłoszeniowy - Nalepka Serwis ogłoszeniowy, portal nieruchomości, darmowe ogłoszenia Zwierzęta - Ogłoszenia Oddam za darmo - PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php?p=detale&id=978865&from=1 Cała Polska, Ogłoszenia Polska: PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - Bardzi.pl | Ogłoszenia Polska - świat, Anglia, Wielka Brytania, Niemcy, USA PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego warszawa.cwirek.pl - PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - bezpłatne ogłoszenia Warszawa: PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! • Ogłoszenia Szerlok.pl Adopcje Oferty sprzedaży :: Kupuj Sprzedawaj zwierzęta na AukcjeZwierzat.pl do adopcji Warszawa - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Wybierz Miska!!! - Ogłoszenia Ogłoszenie PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! w Warszawie Warszawa - Adsy.pl PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! Warszawa - Adin.pl PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! (Nr aukcji: 101631, Czas zakończenia : 08 Dec. 2009 18:05:55) - Novacash - Darmowe Aukcje Internetowe za0.pl: oddam "PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu!" PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! / ogłoszenia Warszawa - Flora i fauna / Oddam za darmo Warszawa anonse - WarszawaCity.pl PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl Quote
Piromanka Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Oddam: Psy - PYZA potrzebuje cierpliwego, kochajacego domu! [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?woj=mazowieckie&miasto=&wiek=-dowolny-&plec=-dowolna-&gatunek=Psy&imie=&rasa=]Og Quote
Piromanka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Już wróciłam z Pyzą od weta. Dzisiaj były jeszcze zastrzyki i czyszczenia uszu. Powiedział, że minimalnie brakuje do idealnej sytuacji. W związku z tym do środy najpóźniej jeszcze leczymy ucho. Szczepienie pod koniec tygodnia. Uzupełniam rozliczenie na pierwszej stronie. Quote
Piromanka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Muszę przyznać, że nasza wylękniona Pyza robi coraz większe postępy. Dzisiaj jak zobaczyła, że niosę coś do jedzenia, stanęła przede mną na dwóch tylnych łapkach jak świstak i czekała aż coś dostanie. :loveu::loveu::loveu: Quote
Ammounie Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Piromanka napisał(a):Dzisiaj wyszłam do sklepu po zakupy. Nie było mnie około 20 minut. Wchodzę do domu, a Pyza zobaczyła mnie i zaczęła biegać w kołko po pokoju i merdać ogonkiem... :loveu::loveu::loveu: Ah jak mnie ucieszyła ta wiadomość! Brawo Pyzunia! :loveu: Szkoda że to nie na zawsze u Cioci Piromanki :-( Quote
Ammounie Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Piromanka napisał(a):Muszę przyznać, że nasza wylękniona Pyza robi coraz większe postępy. Dzisiaj jak zobaczyła, że niosę coś do jedzenia, stanęła przede mną na dwóch tylnych łapkach jak świstak i czekała aż coś dostanie. :loveu::loveu::loveu: Trudno się dziwić! słyszałam że Ciocia Piromanka gotuje cudowne rzeczy! :loveu: Quote
Piromanka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Ammounie napisał(a):Trudno się dziwić! słyszałam że Ciocia Piromanka gotuje cudowne rzeczy! :loveu: :crazyeye: Skąd wiesz? Kto Ci powiedział? :crazyeye: Quote
lilith27 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 antykwariat do 30.11 - fantastyka, poradniki, d.brown - Dogomania Forum antykwariat do 30.11 - czyli kolekcja A. Christie - Dogomania Forum zapraszam na bazarki Quote
Piromanka Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Dziękujemy za bazarki! :loveu::loveu::loveu: Jesteście ciotki niezastąpione. Wczorajsza i dzisiejsza wizyta była taka jak zwykle - czyszczenie i zastrzyki. Zapytałam weta o całkowity koszt szczepień i uzgodniliśmy: 75 zł - full wszystko co trzeba + 55 zł - kaszel kannelowy. Czyli razem wyjdzie 130 zł. Chyba nie jest dużo jak za wszystko, prawda? Quote
Ammounie Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='lilith27']antykwariat do 30.11 - fantastyka, poradniki, d.brown - Dogomania Forum antykwariat do 30.11 - czyli kolekcja A. Christie - Dogomania Forum zapraszam na bazarki Kochane Cioteczki! Dziękujemy AniuA i Lilith! :loveu: Quote
Ammounie Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Piromanka napisał(a)::crazyeye: Skąd wiesz? Kto Ci powiedział? :crazyeye: To nasza tajemnica! ;) Ciociu Piromanko, może zrobiłabyś jakieś pyszne ciasto na bazarek dla Pyzuni? Jeśli będzie bez jajek to my je na pewno zlicytujemy :loveu: Quote
Piromanka Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 A w sprawie Pyzy żadnych telefonów... :shake: Quote
Recommended Posts