Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brak dobrych wieści.

Miś właśnie jest podczas operacji. Musi mieć amputowaną głowę kości udowej, inaczej nie będzie chodził. Wczoraj przewrócił się i wypadła mu kość udowa ze stawu biodrowego. Właśnie w tym stawie, w którym ma dysplazję. Siedzę jak na szpilkach. Potem czeka go długa droga powrotna do zdrowia. O 18.00 mam po niego jechać.

Posted

Misio już po operacji.
Ma amputowaną głowę i szyjkę kości udowej.
Operacja się udała. Nie było żadnych niespodzianek na szczęście.
10 grudnia jedziemy na zdjęcie szwów. Misio podpiera się na tej nodze, próbuje na niej stawać.
Proces gojenia i odnowy tkanki kostnej będzie trwał około 2 miesięcy. Po tym czasie Miś będzie mógł normalnie chodzić.
A na razie musimy go wynosić na kocu na dwór, bo za nic świecie nie chce się załatwić w domu. Ciężki jest, więc muszę mieć kogoś do pomocy.
Miś dostaje środek przeciwbólowy - Meloksam, antybiotyk Keflex oraz Hepatiale na wątrobę.
To aż niewiarygodne, jak on sobie świetnie radzi.
Nie widziałam jak dotąd nigdy psa, który bu miał tak wielką wolę życia i tak bardzo walczył!!!!
Kochany mój....

Trzymajcie kciuki za tego dzielnego psa!

Posted

Piromanko niewiedziałam że misio miał operację . Kurcze Nugat mi telefon utopił więc nawet nie mam do Ciebie telefonu , kartę uratowałam ale numery zostały w telefonie . Wyślij mi smsa i trzymaj się Ty i Misio

Posted

Misio takie smutne oczka ma na tym zdjęciu. Pewnie go to boli, bidulek!
Niech mu twoja tymczasowiczka za mocno nie przeszkadza teraz. Chociaż po zdjęciach sadząc to ona raczej taki tulasek jest niż zaczepiara.
Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Twojego psiaka!

Posted

Dziewczyny - dziękuję za zainteresowanie i troskę.

Mis ma się całkiem nie najgorzej. Próbuje chodzić, choć nie zawsze jeszcze mu się udaje. Jest strasznym niejadkiem...
Ale samopoczucie chyba ma niezłe.

Fotki z dzisiaj:

Posted

Witam!!!

Szukam PILNIE osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjna w miejscowości BŁONIE za Warszawą.

Pan juz czeka ponad 2 tygodnie na wizyte, lada chwila się rozmyśli! Bardzo proszę o pomoc.

Osoby, które moga mi pomóc, bardzo prosze o info na PW!

Dziekuję!!!

Posted

jaka ona fajnisuia.
Przypomina mi Zoje dla, której robiłam bazarek z waszymi 3 suniami. Zojka ma juz domek na szczęscie.
hmmm moze popytać si,e czy ktos jeszcze odpowiedział na tamto ogłoszenie, one takie podobne

Posted

Pyza staje się fajnym, lubiącym człowieka psem.
Wczoraj wróciłam późno w nocy ze spotkania ;)
Co ona zaczęła wyprawiać jak mnie usłyszała!!!! :crazyeye:
Całe mieszkanie obudziła o 4 nad ranem skacząc i piszcząc ze szczęścia na mój widok...!!
Aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia!

Posted

Piromanka napisał(a):
Pyza staje się fajnym, lubiącym człowieka psem.
Wczoraj wróciłam późno w nocy ze spotkania ;)
Co ona zaczęła wyprawiać jak mnie usłyszała!!!! :crazyeye:
Całe mieszkanie obudziła o 4 nad ranem skacząc i piszcząc ze szczęścia na mój widok...!!
Aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia!

:-) Ciociu Piromanko, jakie cudowne wieści!