Ewelina.w38 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Oj, dopiero przeczytałam że z Misiem cos niedobrze:shake:P iromanko, nie smuć sie bo zdaje sie, ze twoj misiek ma już nowego przyjaciela, który go pewnie wspiera w ich psim języku;) Quote
Piromanka Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Brak dobrych wieści. Miś właśnie jest podczas operacji. Musi mieć amputowaną głowę kości udowej, inaczej nie będzie chodził. Wczoraj przewrócił się i wypadła mu kość udowa ze stawu biodrowego. Właśnie w tym stawie, w którym ma dysplazję. Siedzę jak na szpilkach. Potem czeka go długa droga powrotna do zdrowia. O 18.00 mam po niego jechać. Quote
Ewelina.w38 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Trzymamy kciuki a ty sie nie denerwuj! Quote
Piromanka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Misio już po operacji. Ma amputowaną głowę i szyjkę kości udowej. Operacja się udała. Nie było żadnych niespodzianek na szczęście. 10 grudnia jedziemy na zdjęcie szwów. Misio podpiera się na tej nodze, próbuje na niej stawać. Proces gojenia i odnowy tkanki kostnej będzie trwał około 2 miesięcy. Po tym czasie Miś będzie mógł normalnie chodzić. A na razie musimy go wynosić na kocu na dwór, bo za nic świecie nie chce się załatwić w domu. Ciężki jest, więc muszę mieć kogoś do pomocy. Miś dostaje środek przeciwbólowy - Meloksam, antybiotyk Keflex oraz Hepatiale na wątrobę. To aż niewiarygodne, jak on sobie świetnie radzi. Nie widziałam jak dotąd nigdy psa, który bu miał tak wielką wolę życia i tak bardzo walczył!!!! Kochany mój.... Trzymajcie kciuki za tego dzielnego psa! Quote
marlenka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Piromanko niewiedziałam że misio miał operację . Kurcze Nugat mi telefon utopił więc nawet nie mam do Ciebie telefonu , kartę uratowałam ale numery zostały w telefonie . Wyślij mi smsa i trzymaj się Ty i Misio Quote
lilith27 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 biedny psiulek a pyzia nie przeszkadza mu? Quote
Ammounie Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Trzymam kciuki za dzielnego Misia i wysyłam jemu, Tobie Aniu i Pyzuni moc miłości! Niech Misio wraca szybko do zdrowia! Quote
Ewelina.w38 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Misio takie smutne oczka ma na tym zdjęciu. Pewnie go to boli, bidulek! Niech mu twoja tymczasowiczka za mocno nie przeszkadza teraz. Chociaż po zdjęciach sadząc to ona raczej taki tulasek jest niż zaczepiara. Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia Twojego psiaka! Quote
Piromanka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dziewczyny - dziękuję za zainteresowanie i troskę. Mis ma się całkiem nie najgorzej. Próbuje chodzić, choć nie zawsze jeszcze mu się udaje. Jest strasznym niejadkiem... Ale samopoczucie chyba ma niezłe. Fotki z dzisiaj: Quote
Piromanka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 No to teraz dla odmiany trochę Pyzy: Quote
Ammounie Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Ciociu Piromanko dziękujemy za nowe zdjęcia Pyzuni. Jak się czują Pyza i Misio? Quote
obraczus87 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Witam!!! Szukam PILNIE osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę przedadopcyjna w miejscowości BŁONIE za Warszawą. Pan juz czeka ponad 2 tygodnie na wizyte, lada chwila się rozmyśli! Bardzo proszę o pomoc. Osoby, które moga mi pomóc, bardzo prosze o info na PW! Dziekuję!!! Quote
Ewelina.w38 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 jaka ona fajnisuia. Przypomina mi Zoje dla, której robiłam bazarek z waszymi 3 suniami. Zojka ma juz domek na szczęscie. hmmm moze popytać si,e czy ktos jeszcze odpowiedział na tamto ogłoszenie, one takie podobne Quote
lilith27 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 straszny zastój ....... cisza i cisza .... i cisza....... nikt piesków nie szuka.... nikt nie chce mieć przyjaciela na śmierć i życie Quote
Ewelina.w38 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 widać nie trafiła jeszcze na swojego człowieka i na swój czas Quote
Ammounie Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jak się czuje nasza Pyzunia i Misio? Quote
Ammounie Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wybaczcie OFFA Super antykwariat - na chatulowych podopiecznych - długi u weta! Do 20.12. 22:00 http://www.dogomania.pl/threads/1755...-00?p=13681848 Quote
Piromanka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Nowy banerek do pobrania: Zachęcam do częstowania się. Quote
Ewelina.w38 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 oj bidulka nasza. Hopaj an gore dziewczyno! Quote
Piromanka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Pyza staje się fajnym, lubiącym człowieka psem. Wczoraj wróciłam późno w nocy ze spotkania ;) Co ona zaczęła wyprawiać jak mnie usłyszała!!!! :crazyeye: Całe mieszkanie obudziła o 4 nad ranem skacząc i piszcząc ze szczęścia na mój widok...!! Aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia! Quote
Ewelina.w38 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Oj znam to:) Taki kochany psiak z Pyzuni. Musi w końcu domek znaleźć! Quote
Ammounie Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Piromanka napisał(a):Pyza staje się fajnym, lubiącym człowieka psem. Wczoraj wróciłam późno w nocy ze spotkania ;) Co ona zaczęła wyprawiać jak mnie usłyszała!!!! :crazyeye: Całe mieszkanie obudziła o 4 nad ranem skacząc i piszcząc ze szczęścia na mój widok...!! Aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia! :-) Ciociu Piromanko, jakie cudowne wieści! Quote
Ammounie Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Pyzuniu, cudownego, kochającego domku i moc miłości dla Ciebie, Cioci Piromanki, Misia i całej Waszej rodziny! Quote
Recommended Posts