Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AnnoA, wplyneła wplata od Ciebie. Bardzo dziękuję. To bardzo miłe z twojej strony.

Apeluje o dalszą pomoc.
Jeśli ktoś moglby zrobić jakiś bazarek na leczenie Pyzy, lub wpłacić jakikolwiek grosz, bylabym bardzo wdzięczna.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ammounie napisał(a):
Kochani, będąc na warsztatach opowiedziałam o suniach i postawiłam skarbonkę z prośbą o wsparcie. Dobrzy ludzie wsparli sunie kwotą 190zł!

słów mi brakuje Olu

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Kochani,

Jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w poniedziałek. Trzymam kciuki za nasze sunie i wierzę że uda się na czas zebrać potrzebne fundusze i znaleźć najlepsze domki.

Pozdrawiam ciepło,

Ola

Posted

Beata M napisał(a):
Chciałabym skraść banerek Pyzy:diabloti: czy ktoś moze go podlinkować?

O! I ja też bym taki podlinkowany chciala...
Bo sama tego zrobić niestety nie umiem... :oops:

Posted

[URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148621][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/6217/pyza.png[/IMG][/URL]

[URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148621][IMG]http://img66.imageshack.us/img66/2440/pyza2.png[/IMG][/URL]

działają???

Posted

Już nadrabiam zaległości odnośnie leczenia Pyzy.
Wet po obejrzeniu uszu stwierdził, ze nieciekawie to wygląda.
Jest to zapalenie ucha, a możliwe ze jeszcze jakiś pierwotniak.
Wyczyścił jej obydwoje uszu i podał 3 zastrzyki z antybiotykiem. Zapłaciłam 40 zł. Dziś kolejna wizyta.....

Wiek Pyzy wet określił n około 1,5 roku, wiec jest młodziutka...
Powiedział, ze najpierw ja trzeba wyleczyć, a dopiero zrobimy szczepienia.

Obawiam się, że nie starczy nam zebranych dotychczas pieniędzy.... :-(

Posted

Dziś była kolejna wizyta u weta.
Powiedział, ze w porównaniu do wczoraj, jest znacznie lepiej.
Codziennie muszę z nią chodzić na zastrzyki. Codziennie...

Jesli ktos moglby nas wspomoc jeszcze grosikiem byloby wspaniale... :loveu:

Posted

Piromanka Pyzunia śliczna niunia i młoda laska przy tym :) Uszko wydobrzeje na pewno nie ma siły jak nasz tymczasowicz do na przybył to miał oba kanały słuchowego zawalone na maxa płakał kiedy mu wetka czyściła rewelacyjnie się sprawdza Surolan na takie dolwgliwosći jest to mocny antybiotyk - krople kosztuja około 36 zł i na jakieś dwa tygodnie powinny straczyć . Może zapytaj weta czy musisz chodzić na te zastrzyki czy nie może ci dać czegoś zastęoczego bo np wyjeżdzasz i nie bdziesz miała jak przyhcodzić . Nie wiem jakiego masz weta ale sporo lubi wyciągać od nas kasę każda taka wizyta kosztuje .

A na czyje konto dokonujemy wpłat na Pyzuchę ?

Posted

Lauro, zgadza się - sporo wetów wyłudza kasę. My umówiliśmy się, że jak już będzie można złagodzić intensywność leczenia - będę mogła sama przemywać i zakraplać jej uszka. Ale póki stan zapalny jest ostry - codziennie przychodzę na zastrzyki. Dzisiaj także byłam - kolejne 30 zł. Jutro mam przyjść na 8 rano, wet - p. Andrzej przyjedzie do kliniki specjalnie żeby wyczyścić uszy Pyzie i podać zastrzyki. Przyjeżdża specjalnie na kilka minut po to tylko. Potem jedzie na cmentarze itd. Gdyby to nie było konieczne, nie opłacałoby mu się przyjeżdżać spoza Warszawy po to, żeby zarobić 30 zł, bo tylko to wyda na benzynę.
Jeśli chodzi o wpłaty na Pyzę - można na moje konto. Prowadzę rozliczenia na pierwszej stronie. Trzymajcie kciuki za leczenie małego gada ;)

Posted

Pyza, owszem, jest psem zestresowanym i ciągle przestraszonym.
Ale kiedy trzeba - potrafi się wyluzować.
Oto dowód - zdjęcie zrobione jak śpi:

A tu razem z moim Misiem. Ona go kocha! Ona kocha psy!
Zobaczcie same:

Posted

[quote name='Piromanka']Pyza, owszem, jest psem zestresowanym i ciągle przestraszonym.
Ale kiedy trzeba - potrafi się wyluzować.
Oto dowód - zdjęcie zrobione jak śpi:

niesamowitość normalnie

zobaczymy jak bazarki wyjdą

jutro AnnaA ma mi podrzucić nowe fanciki

zobczymy jak Ola wróci i ile tam doszło na jej konto

trzymam kciuki