Piromanka Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 AnnoA, wplyneła wplata od Ciebie. Bardzo dziękuję. To bardzo miłe z twojej strony. Apeluje o dalszą pomoc. Jeśli ktoś moglby zrobić jakiś bazarek na leczenie Pyzy, lub wpłacić jakikolwiek grosz, bylabym bardzo wdzięczna. Quote
Ammounie Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Kochani, będąc na warsztatach opowiedziałam o suniach i postawiłam skarbonkę z prośbą o wsparcie. Dobrzy ludzie wsparli sunie kwotą 190zł! Quote
Ammounie Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Piromanko, co vet powiedział na uszko Pyzuni? Quote
lilith27 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ammounie napisał(a):Kochani, będąc na warsztatach opowiedziałam o suniach i postawiłam skarbonkę z prośbą o wsparcie. Dobrzy ludzie wsparli sunie kwotą 190zł! słów mi brakuje Olu :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Piromanka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Tak! Ola jest wspaniała! :loveu::loveu::loveu: Quote
bullterrierka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ola nie wiem co powiedzieć...:loveu::loveu::loveu: Quote
Ewelina.w38 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Dziewczyny, zapraszam an ostatnie dni bazarku. Porobiłam promocję na to co zostało http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13331535#post13331535 Quote
bullterrierka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ZAPRASZAMY NA BAZAREK! Pyza potrzebuje kasy na leczenie chorego uszka ZAPRASZAMY! Quote
Ammounie Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kochani, Jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w poniedziałek. Trzymam kciuki za nasze sunie i wierzę że uda się na czas zebrać potrzebne fundusze i znaleźć najlepsze domki. Pozdrawiam ciepło, Ola Quote
Ammounie Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ponownie podlinkowany banerek przez Feigned. Dziękujemy! :loveu: Quote
bullterrierka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Chciałabym skraść banerek Pyzy:diabloti: czy ktoś moze go podlinkować? Quote
Piromanka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Beata M napisał(a):Chciałabym skraść banerek Pyzy:diabloti: czy ktoś moze go podlinkować? O! I ja też bym taki podlinkowany chciala... Bo sama tego zrobić niestety nie umiem... :oops: Quote
lilith27 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148621][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/6217/pyza.png[/IMG][/URL] [URL=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148621][IMG]http://img66.imageshack.us/img66/2440/pyza2.png[/IMG][/URL] działają??? Quote
Piromanka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Już nadrabiam zaległości odnośnie leczenia Pyzy. Wet po obejrzeniu uszu stwierdził, ze nieciekawie to wygląda. Jest to zapalenie ucha, a możliwe ze jeszcze jakiś pierwotniak. Wyczyścił jej obydwoje uszu i podał 3 zastrzyki z antybiotykiem. Zapłaciłam 40 zł. Dziś kolejna wizyta..... Wiek Pyzy wet określił n około 1,5 roku, wiec jest młodziutka... Powiedział, ze najpierw ja trzeba wyleczyć, a dopiero zrobimy szczepienia. Obawiam się, że nie starczy nam zebranych dotychczas pieniędzy.... :-( Quote
Piromanka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Dziś była kolejna wizyta u weta. Powiedział, ze w porównaniu do wczoraj, jest znacznie lepiej. Codziennie muszę z nią chodzić na zastrzyki. Codziennie... Jesli ktos moglby nas wspomoc jeszcze grosikiem byloby wspaniale... :loveu: Quote
Piromanka Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Pyza z wczoraj (na kanapie): A tu razem z Misiem: Quote
Ewelina.w38 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Pyzunia jakaś przestraszona na tym zdjeciu. Oczka takie wielkie zrobiła i "spod byka patrzy":cool3: Bazarek jeszcze trwa i sie przypomina -zbieramy na wizyty u weta Pyzuni! . Nowe szkolne lektury za6 zł.:crazyeye::crazyeye: Wyprzedaż lata:torebka, okulary SOLAR a także książki i dvd(do końca października) Quote
Laura1108 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Piromanka Pyzunia śliczna niunia i młoda laska przy tym :) Uszko wydobrzeje na pewno nie ma siły jak nasz tymczasowicz do na przybył to miał oba kanały słuchowego zawalone na maxa płakał kiedy mu wetka czyściła rewelacyjnie się sprawdza Surolan na takie dolwgliwosći jest to mocny antybiotyk - krople kosztuja około 36 zł i na jakieś dwa tygodnie powinny straczyć . Może zapytaj weta czy musisz chodzić na te zastrzyki czy nie może ci dać czegoś zastęoczego bo np wyjeżdzasz i nie bdziesz miała jak przyhcodzić . Nie wiem jakiego masz weta ale sporo lubi wyciągać od nas kasę każda taka wizyta kosztuje . A na czyje konto dokonujemy wpłat na Pyzuchę ? Quote
Piromanka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Lauro, zgadza się - sporo wetów wyłudza kasę. My umówiliśmy się, że jak już będzie można złagodzić intensywność leczenia - będę mogła sama przemywać i zakraplać jej uszka. Ale póki stan zapalny jest ostry - codziennie przychodzę na zastrzyki. Dzisiaj także byłam - kolejne 30 zł. Jutro mam przyjść na 8 rano, wet - p. Andrzej przyjedzie do kliniki specjalnie żeby wyczyścić uszy Pyzie i podać zastrzyki. Przyjeżdża specjalnie na kilka minut po to tylko. Potem jedzie na cmentarze itd. Gdyby to nie było konieczne, nie opłacałoby mu się przyjeżdżać spoza Warszawy po to, żeby zarobić 30 zł, bo tylko to wyda na benzynę. Jeśli chodzi o wpłaty na Pyzę - można na moje konto. Prowadzę rozliczenia na pierwszej stronie. Trzymajcie kciuki za leczenie małego gada ;) Quote
Piromanka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Pyza, owszem, jest psem zestresowanym i ciągle przestraszonym. Ale kiedy trzeba - potrafi się wyluzować. Oto dowód - zdjęcie zrobione jak śpi: A tu razem z moim Misiem. Ona go kocha! Ona kocha psy! Zobaczcie same: Quote
lilith27 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Piromanka']Pyza, owszem, jest psem zestresowanym i ciągle przestraszonym. Ale kiedy trzeba - potrafi się wyluzować. Oto dowód - zdjęcie zrobione jak śpi: niesamowitość normalnie zobaczymy jak bazarki wyjdą jutro AnnaA ma mi podrzucić nowe fanciki zobczymy jak Ola wróci i ile tam doszło na jej konto trzymam kciuki Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pyza urocza, rzeczywiście dom z innym psem musi być, zawsze im łatwiej. Nie znacie kogos z Wawy lub okolic kto może wziąc szczeniaka na DT? Lekki dramat jest a jutro transport do Warszawy, one tam w schronie umrą:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-pseudo-hodowla-pseudo-schron-pomoc-dla-nich-na-cito-potrzebna-172309/ Pyza daruj offa ale będę zaglądać:eviltong: Quote
Piromanka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 A do Pyzy mało kto zagląda... :-( Quote
Recommended Posts