brazowa1 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Niestety nie mam zdjęc Sznupka przed wizyta u fryzjera.Dredy i strąki sprawiały,ze wydawał sie starym psem,a Sznupek ma zaledwie połtora roku.Postura Sznupka przypomina amstaffa-nie jest dużym psem,ale bardzo mocno zbudowanym.Full energii,trudno sobie wyobrazić jak będzie znosił schroniskową bezczynność.Toleruje suki,ale niestety nie lubi innych psów. Wobec ludzi łagodny,nie podszczypuje w zabawie,jak najbardziej poprawny piesek. Na razie tyle informacji,wiecej napiszemy,gdy pies ochłonie,da sie bardziej poznać. Po zabiegu kastracji. Został wykastrowany. Quote
brazowa1 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 popatrzcie na niego! nie macie wrażenie-astowaty? gdyby nie ta szorska sierść? Quote
pinkmoon Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 o rany, bullowaty sznaucer, tego jeszcze nie było :-o Quote
Betbet Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 zupełnie:-osposób stania, trzymania głowy, spojrzenie. nie wiem jak z chodem bo nie widzę, ale,,,łoł Quote
Fiks Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 allegro, alegratka, gumtree, cafeanimal.pl, adopcje.org, kupiepsa.pl, wejherowo.olx.pl, e-zwierzak.pl, adopcjapsa.pl jest Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 jejku aż mnie zatchło - jest zajebiaszczy :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: tak - to może być mix ASTa ze sznaucem - hihi mieszanka wybuchowa - a rozdarty jest ciutkę? Quote
brazowa1 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 jest! ale rusza sie jak ast.I te oczęta astowate.Az chciałoby sie ogolic go na łyso i pysk zobaczyc,prawda? Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 no nie wiem czy tak prawda :diabloti: chociaż to co ma na pysku to :hmmmm: raczej baki niż broda :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Dokładnie :lol: podejrzewam,ze pani fryzjerka raczej nie zdejmowała mu kagańca :p Quote
pinkmoon Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 a moze to dziecko korby z walusiem :cool3: (o rany, wyobraziłam to sobie i nie wiem smiac sie czy plakac :lol:) Quote
malawaszka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 brazowa1 napisał(a):Dokładnie :lol: podejrzewam,ze pani fryzjerka raczej nie zdejmowała mu kagańca :p to on taki groźny ten SznAST? :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 nie,ale podejrzewam,ze w czasie strzyżenia moze wpadac w lekka histeirę.Podobno w czasie kapieli ze strachu zrobił kupe-jest totalnie niczego nie nauczony. Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 hop hop zaginął mi wątek w gąszczu :oops: Quote
pinkmoon Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 siedzi,siedzi... dla mnie to taki mocno nieokreślony pies, wiem że jest, mijam go za każdym razem jak idę po smycze, ale w ogóle go nie znam. chyba czas to zmienić :cool3: Quote
malawaszka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zdecydowanie cZas to zmienić - czekamy na wiesci :cool3: Quote
Claudia_Jazz Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Wzięłabym go, ale mam westika pieska więc się chyba nie dogadają :( cudny jest :) Quote
brazowa1 Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Niestety,on jest bardzo niemiły,nawet dla suczek.Tzn dogaduje się,bo musi,ale wiemy,jak to dogadywanie sie wyglada w wersji Sznupka. Quote
pinkmoon Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 wczoraj mieli oglądać go ludzie. nie wiem czy byli, zapytam jutro. Quote
Fiks Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Fiks napisał(a):allegro, alegratka, gumtree, cafeanimal.pl, adopcje.org, kupiepsa.pl, wejherowo.olx.pl, e-zwierzak.pl, adopcjapsa.pl jest plus: trojmiasto, przygarnijzwierzaka Quote
Recommended Posts