malawaszka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ale świetny!!!!!! szorstkowłosy AST :) Quote
pinkmoon Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A Sznupek nadal bez domu, bez zainteresowania, bez niczego :( Quote
malawaszka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 takie skoki i latanie to pewnie po kuzynach bullowatych :lol: Quote
Fiks Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Napisała do mnie pani: "Szukam małego pieska lub wysterylizowanej suczki z długą, gęstą lub szorstkowłosą sierścią, taką puchatą, wesołą kulkę na krótkich nóżkach. Z wyglądu (nie charakteru) troszkę podobną do szorstkowłosego jamnika. Ważne jest to, aby pies był spokojny, uległy, przyjazny wobec ludzi, innych psów i kotów. Aby nie uciakał jak huski i nie polował jak wyżeł. Czy macie Państwo takiego kundelka ?" Co mam pani odpisać? Wklejam tu, bo list dostałam w zapytaniu o Sznupka. Quote
pinkmoon Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Na pewno nie Sznupek, wyobraź go sobie z kotami. Psy też nie, przecież ostatnio mało Vivie łapy nie załatwił. Hmmm... mam takie przeczucie, że takim pieskiem okaże się ta mamuśka z Leśnej Jani, ta co siedzi ze szczeniakami na hoteliku na razie. Ale to tylko przeczucie, musimy ją w końcu lepiej poznać. Ejjjj, a może Akuszka?!!! Quote
Fiks Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Napiszę pani, żeby przyjechała i zobaczyła pieski na żywo. Quote
Fiks Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Nie jeździmy do Dąbrówki, ale na stronie schroniska jest ---> http://www.schronisko-dabrowka.pl/psy/pokaz/5 , więc pewnie siedzi. Quote
Casablanca Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Czy Sznupek został zapomniany? Jak mu się powodzi? Quote
brazowa1 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Casablanca napisał(a):Czy Sznupek został zapomniany? Jak mu się powodzi? a jak myslisz? Quote
malawaszka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 znaczy, że tam nikt nie jeździ? i nie wiadomo nic? Quote
Casablanca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Taki piękny to pewnie nowy domek znalazł? :) Quote
nataliar Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Casablanca napisał(a):Taki piękny to pewnie nowy domek znalazł? :) Wątpliwa sprawa aby domek znalazł...prędzej go potraktowali morbitalem aniżeli adoptowali do DOBREGO domu :angryy:... ( o budzie z łańcuchem wolę nie myśleć) :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts