Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewkaewa3 - pieski są jeszcze w komplecie u mnie. Samczyk ze zdjęcia 1 jest już teoretycznie zarezerwowany. Co to jest, że wszystkie kobiety, które dzwonią chcą właśnie jego?) Szczeniaki jeszcze nie są szczepione. W poniedziałek pojadę do weterynarza uzgodnić szczepienia. Mogę dowieźć psiaka do Warszawy.

Czy psiaki przed adopcją muszą mieć jakąś książeczkę w stylu naszego dowodu osobistego?

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorry, ale pomęczę Was jeszcze.
Czy zabierać do weterynarza szczeniaki na szczepienia, czy lepiej, żeby wet przyjechał do nich? Jak mama zniesie takie rozstanie, które potrwa pewnie kilka godzin?

Posted

Michał, jesli jest to możliwe to oczywiście lepiej byłoby gdyby wet przyjechał do Ciebie. Ale to zapewne wiąże się z dodatkowymi kosztami.

Powiem Wam ciekawostkę - dostałam na maila info o szczeniakach, pewna dziewczyna ma kilka (podobna historia do Twojej Michale) i co się okazuje?? Pani Holandii wexmie wszystkie na raz :angryy: jak ja bym ta panią z Holandi dorwała :angryy:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
:mad:na pania z holandii...:mad:
a te twoje michal mozna tez np zawiezc do weta na dwie tury np. najpierw chlopaki, potem dziewczyny;) zawsze to chyba taniej niz zeby wet przyjechal...

Ale warto pomysleć ile kasy wydasz na paliwo. czasem łatwiej jest zapłacić za wizyte te 20 zł więcej i wet przyjeźdża do Ciebie i o nic się nie martwisz :)

Posted

Tak spróbuję, bo wtedy mógłby obejrzeć też matkę.
Wczoraj znowu ktoś do mnie dzwonił z Holandii, ale nie odebrałem. Mogło chodzić tylko o szczeniaki.

Posted

Jeszcze zdjęcia z przedczoraj. Są fatalnej jakości, trochę bałaganiarskie, ale nie za bardzo miałem czas i siły, zeby sie przylożyć. Wybaczcie bałagan przy budzie :-)

13. Bieganie synchroniczne

14. Przysypiamy

15. A ja taki samotny

16. Ja tutaj pilnuję!

Ławeczka na ostatnim zdjęciu to taki mój taras widokowy :-)

Posted

ale ta psia rodzinka miała szczęście, że na Ciebie trafiła:) zawsze jak widzę szczeniaka najciekawszej "rasy" kundelek to zastanawiam się co z niego wyrośnie:) Ciekawe po co Pani z Holandii tyle szczeniaków...

Posted

michalv napisał(a):
ewkaewa3 - pieski są jeszcze w komplecie u mnie. Samczyk ze zdjęcia 1 jest już teoretycznie zarezerwowany. Co to jest, że wszystkie kobiety, które dzwonią chcą właśnie jego?) Szczeniaki jeszcze nie są szczepione. W poniedziałek pojadę do weterynarza uzgodnić szczepienia. Mogę dowieźć psiaka do Warszawy.

No bo ten piesek jest taki fajny,no to trudno a jest tam jeszcze jakiś białawy chłopaczek?
Jak nie ma to wezmę tego czarnego malucha.Wszystkie są super;)
A tak wogóle to dla ciebie wielkie brawa za to,że zająłeś się tymi pieskami bo rzadko która osoba a szczególnie facet zajeła by się nimi;)

Posted

Śliczne psiaki :loveu:...mają już pewnie ze siedem tygodni
Wspaniała psia rodzinka ma wielkie szczęście, że trafiła na Ciebie...Gratulacje :cool3:

One tak same z siebie :eviltong: boniu rozczuliłam się :p

Posted

Zdjęcie nr 13 - ten z prawej to samczyk, zdjęcie nr 15 - to samczyk, no i czarnuszek ze zdjęcia nr 4 na pierwszej stronie to samczyk. Także do wyboru, do koloru... Wybieraj Ewcia :-)

Nigdy nie chciałem mieć psa. Los chciał inaczej. Przyjąłem to z pokorą. Wszystko dzieje się po coś...

Od jutra nie będę miał dostępu do netu aż do niedzieli. Odezwę się na forum dopiero w poniedziałek. Wyjeżdżam za granicę, więc telefonu tez mogę nieodebrać. Do poniedziałku kochani.

Posted

michsał czy one mają ogłoszenia? Allegro? Zostawiłes jakies ogłoszenia w Ostrowi?
W sc hronie tez szczeniaków dostatek a i co chwila przybywa.:shake:

Zrób im koniecznie allegro, gumtree i alegratkę. Zamieść ogłoszenie na kablówce i na portalach ostrowskich. Duzo ludzi pyta o szczeniaki, powinny więc szybko znależć domy.

Posted

idusiek napisał(a):
michsał czy one mają ogłoszenia? Allegro? Zostawiłes jakies ogłoszenia w Ostrowi?
W sc hronie tez szczeniaków dostatek a i co chwila przybywa.:shake:

Zrób im koniecznie allegro, gumtree i alegratkę. Zamieść ogłoszenie na kablówce i na portalach ostrowskich. Duzo ludzi pyta o szczeniaki, powinny więc szybko znależć domy.

Szczeniaczki nie mają tylko allegro , jeśli potrafisz robić tam ogłoszenia - zrób :cool3:

Posted

idusiek napisał(a):
ok, pod warunkiem, ze Ty zrobisz ogłoszenia dla tych WSZYSTKICH wszędzie indziej:razz: :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=1320

umowa stoi?

Chetnie pomogę w szukaniu im domu i allegro tez zrobię :multi:- kto im zasponspruje wyróżnione?

Już im robiłam ogłoszenia str 4 post #32,
tylko cafeanimala cały czas odnawiam:

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sliczne-osmiotygodniowe-szczeniaczki-szukaja-dobrych-domow,3294

http://www.adopcje.org/adopcja37310.html

Posted

wklej zdjecias dokładnie tych szczeniaków, ktore zostały, z opisem płci.

wpłaty dokonaj na :

„Pokochaj Psy Niczyje”
Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA!
ul. Kopernika [FONT=Verdana]6 m[/FONT]
.8; 00-367 Warszawa
KRS: 0000135274
NIP: 522 21 91 290

Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]12,50 zł za tydzien wyróżnionego allegro- można powielić, zeby był na dłużej.[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]