michalv Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 ewkaewa3 - pieski są jeszcze w komplecie u mnie. Samczyk ze zdjęcia 1 jest już teoretycznie zarezerwowany. Co to jest, że wszystkie kobiety, które dzwonią chcą właśnie jego?) Szczeniaki jeszcze nie są szczepione. W poniedziałek pojadę do weterynarza uzgodnić szczepienia. Mogę dowieźć psiaka do Warszawy. Czy psiaki przed adopcją muszą mieć jakąś książeczkę w stylu naszego dowodu osobistego? Quote
Kinia1984 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jesli zostana zaszczepione wtedy wet automatycznie powinien dac ksiazeczke z data szczepienia:) Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 michalv, książeczka zdrowia psiaka powinna być. W niej będa wpisane wszystkie szczepienia itd.. Quote
michalv Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Sorry, ale pomęczę Was jeszcze. Czy zabierać do weterynarza szczeniaki na szczepienia, czy lepiej, żeby wet przyjechał do nich? Jak mama zniesie takie rozstanie, które potrwa pewnie kilka godzin? Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Michał, jesli jest to możliwe to oczywiście lepiej byłoby gdyby wet przyjechał do Ciebie. Ale to zapewne wiąże się z dodatkowymi kosztami. Powiem Wam ciekawostkę - dostałam na maila info o szczeniakach, pewna dziewczyna ma kilka (podobna historia do Twojej Michale) i co się okazuje?? Pani Holandii wexmie wszystkie na raz :angryy: jak ja bym ta panią z Holandi dorwała :angryy: Quote
Kinia1984 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 :mad:na pania z holandii...:mad: a te twoje michal mozna tez np zawiezc do weta na dwie tury np. najpierw chlopaki, potem dziewczyny;) zawsze to chyba taniej niz zeby wet przyjechal... Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Kinia1984 napisał(a)::mad:na pania z holandii...:mad: a te twoje michal mozna tez np zawiezc do weta na dwie tury np. najpierw chlopaki, potem dziewczyny;) zawsze to chyba taniej niz zeby wet przyjechal... Ale warto pomysleć ile kasy wydasz na paliwo. czasem łatwiej jest zapłacić za wizyte te 20 zł więcej i wet przyjeźdża do Ciebie i o nic się nie martwisz :) Quote
Kinia1984 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 kurcze a moi weci biora 50 zł za przyjazd...:-o Quote
michalv Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Tak spróbuję, bo wtedy mógłby obejrzeć też matkę. Wczoraj znowu ktoś do mnie dzwonił z Holandii, ale nie odebrałem. Mogło chodzić tylko o szczeniaki. Quote
obraczus87 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 My za Holandie dziękujemy . W Polsce psiaki znajda wspaniały domeczek. :) Michalv tez własnie pomyslałam o tym, że wet obejrzy matkę :) Quote
michalv Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Jeszcze zdjęcia z przedczoraj. Są fatalnej jakości, trochę bałaganiarskie, ale nie za bardzo miałem czas i siły, zeby sie przylożyć. Wybaczcie bałagan przy budzie :-) 13. Bieganie synchroniczne 14. Przysypiamy 15. A ja taki samotny 16. Ja tutaj pilnuję! Ławeczka na ostatnim zdjęciu to taki mój taras widokowy :-) Quote
tripti Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ale ta psia rodzinka miała szczęście, że na Ciebie trafiła:) zawsze jak widzę szczeniaka najciekawszej "rasy" kundelek to zastanawiam się co z niego wyrośnie:) Ciekawe po co Pani z Holandii tyle szczeniaków... Quote
ewkaewa3 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 michalv napisał(a):ewkaewa3 - pieski są jeszcze w komplecie u mnie. Samczyk ze zdjęcia 1 jest już teoretycznie zarezerwowany. Co to jest, że wszystkie kobiety, które dzwonią chcą właśnie jego?) Szczeniaki jeszcze nie są szczepione. W poniedziałek pojadę do weterynarza uzgodnić szczepienia. Mogę dowieźć psiaka do Warszawy. No bo ten piesek jest taki fajny,no to trudno a jest tam jeszcze jakiś białawy chłopaczek? Jak nie ma to wezmę tego czarnego malucha.Wszystkie są super;) A tak wogóle to dla ciebie wielkie brawa za to,że zająłeś się tymi pieskami bo rzadko która osoba a szczególnie facet zajeła by się nimi;) Quote
Marinka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Śliczne psiaki :loveu:...mają już pewnie ze siedem tygodni Wspaniała psia rodzinka ma wielkie szczęście, że trafiła na Ciebie...Gratulacje :cool3: One tak same z siebie :eviltong: boniu rozczuliłam się :p Quote
michalv Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Zdjęcie nr 13 - ten z prawej to samczyk, zdjęcie nr 15 - to samczyk, no i czarnuszek ze zdjęcia nr 4 na pierwszej stronie to samczyk. Także do wyboru, do koloru... Wybieraj Ewcia :-) Nigdy nie chciałem mieć psa. Los chciał inaczej. Przyjąłem to z pokorą. Wszystko dzieje się po coś... Od jutra nie będę miał dostępu do netu aż do niedzieli. Odezwę się na forum dopiero w poniedziałek. Wyjeżdżam za granicę, więc telefonu tez mogę nieodebrać. Do poniedziałku kochani. Quote
obraczus87 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 http://artykuly.animalia.pl/artykuly.php?id=67&page=2 Quote
idusiek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 michsał czy one mają ogłoszenia? Allegro? Zostawiłes jakies ogłoszenia w Ostrowi? W sc hronie tez szczeniaków dostatek a i co chwila przybywa.:shake: Zrób im koniecznie allegro, gumtree i alegratkę. Zamieść ogłoszenie na kablówce i na portalach ostrowskich. Duzo ludzi pyta o szczeniaki, powinny więc szybko znależć domy. Quote
Marinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 idusiek napisał(a):michsał czy one mają ogłoszenia? Allegro? Zostawiłes jakies ogłoszenia w Ostrowi? W sc hronie tez szczeniaków dostatek a i co chwila przybywa.:shake: Zrób im koniecznie allegro, gumtree i alegratkę. Zamieść ogłoszenie na kablówce i na portalach ostrowskich. Duzo ludzi pyta o szczeniaki, powinny więc szybko znależć domy. Szczeniaczki nie mają tylko allegro , jeśli potrafisz robić tam ogłoszenia - zrób :cool3: Quote
idusiek Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 ok, pod warunkiem, ze Ty zrobisz ogłoszenia dla tych WSZYSTKICH wszędzie indziej:razz: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=1320 umowa stoi? Chetnie pomogę w szukaniu im domu i allegro tez zrobię :multi:- kto im zasponspruje wyróżnione? Quote
Marinka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 idusiek napisał(a):ok, pod warunkiem, ze Ty zrobisz ogłoszenia dla tych WSZYSTKICH wszędzie indziej:razz: : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=1320 umowa stoi? Chetnie pomogę w szukaniu im domu i allegro tez zrobię :multi:- kto im zasponspruje wyróżnione? Już im robiłam ogłoszenia str 4 post #32, tylko cafeanimala cały czas odnawiam: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Sliczne-osmiotygodniowe-szczeniaczki-szukaja-dobrych-domow,3294 http://www.adopcje.org/adopcja37310.html Quote
michalv Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Hej. Dzięki Marince szczeniaczki maja piękne ogłoszenia. Idusiek, chętnie zapłacę za wyróżnienie allegro. Będę wdzięczny za ogłoszenie. Quote
idusiek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wklej zdjecias dokładnie tych szczeniaków, ktore zostały, z opisem płci. wpłaty dokonaj na : „Pokochaj Psy Niczyje” Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA! ul. Kopernika [FONT=Verdana]6 m[/FONT].8; 00-367 Warszawa KRS: 0000135274 NIP: 522 21 91 290 Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]12,50 zł za tydzien wyróżnionego allegro- można powielić, zeby był na dłużej.[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
Recommended Posts