Avaloth Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ludzi ma przybywać nie wykruszać się ! :mad: zbić Was ? :mad: w Krakowie jest chyba we wrześniu wystawa, w marcu i maju Bytom i Katowice, we Wrocławiu wrzesień czy tam październik, 4 wystawy nie w sierpniu :eviltong: Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ewcia, tak, uciekaj, wiadomo ze nie chcesz być ze mną po prostu a to taka wymówka tylko. Ja już to wiem :evil_lol:[/quote] Przejrzałaś mnie :diabloti: Polka, pogadaj z Baśką (bo mi się jej nr usunąl) i napisz do niej, że jak nie pojedzie to ją uduszę :diabloti: Z Izą też pogadaj :diabloti: I do Asi możesz napisać :diabloti: PS, przypominam informacje dla ew. rodziców: [B]Uwaga! Ewentualni rodzice jadą na własną rękę i nie jako zlotowicze. Są jakby osobnymi gośćmi w ośrodku. Rodzice nie wpłacają za siebie pieniędzy na wymienione wyżej konto, załatwiają swój pobyt sami. Proszę nie zignorować tej informacji.[/B] Quote
Avaloth Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ewcia jeszcze jedno zdanie było skierowane do Ciebie xd Zlot nasz jest prawie bezimienny, nie może tak być :razz: tak btw, kim ja byłam ? psem ? owcą ? :evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ja jak na razie nie mam właściwie żadnych wymagań, jak coś to mnie możecie ew. wywalić :eviltong: Bo jeszcze nie wiem, z którym psem przyjade, pomijając fakt, czy w ogóle... :lol: [quote name='jolkablaszczyk']To będzie mój pierwszy zlot... ja poki co mam za sobą 3 edycje Pucharu Polski w DogTrekkingu, wiec to jest namiastka tego co jest organizowane przez was.... na DogTrekkingu też psy, też zakręceni na ich punkcie ludzie tylko tam jeszcze dochodzi sport, chęć rywalizacji, i same juz trudy trasy, którą trzeba pokonać w jak najkrótrzym czasie .:lol:[/quote] No to jak tak to będziesz popylać codziennie do sklepu kilka kilosów w jak najkrótszym czasie z zakupami to potem same sukcesy w sporcie będą noo! :D Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Iś & Chester']Ewcia jeszcze jedno zdanie było skierowane do Ciebie xd Zlot nasz jest prawie bezimienny, nie może tak być :razz:[/quote] Nie mam weny twórczej :evil_lol: Quote
Shetanka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Póki co - mama jest na tak, jeszcze tatę trzea przekonać :multi: Powiedziała mama że to jest blisko Częstochowy więc raczej oni zostaną sobie w domciu :D W końcu spokój, bo ani mnie ani psisków nie będzie :cool3: Quote
Foxowa Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 I takie powinno być nastawienie rodziców xD Quote
gossia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 nom.. takie powinno być.. Oczywiście Ja tacie nie powiem xD Dopiero po wigilii mama mu powie haha :D Bo by się nie zgodził ;p Quote
Bartiśkowa_ Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Nie wykruszać mi się tutaj :diabloti::cool1: Agata zaspisana ;) zaraz Ci wysle forum na pw Quote
Avaloth Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Foxowa']I takie powinno być nastawienie rodziców xD[/quote] dokładnie :) Bewarka mi tam póki co wisi, po prostu nie ustalajmy póki nie wiemy kto jedzie na 100% ;) z którym psem ? a masz więcej niż 1 ? :-o Quote
Unbelievable Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dogomanka_']oo,cześć Unbebable.:loveu::evil_lol: ja to bym z chęcia na ten wasz zlot pojechała do tego Bobolina ale rodzice mi sie pluja,że daleko itp.;// ale za dwa lata to juzse dużo nie pogadają i na bank przyjade.:diabloti:[/QUOTE] jak narazie to nas zdradzasz i nie słucham żadnych wymówek :diabloti: ładne życzonka? :loveu: [quote name='Iś & Chester']ah jak miło że o nas pamiętasz :loveu: dziękujemy :loveu::loveu: a rodzice póki co są jedni i jeszcze nie na 100% więc chyba jakieś nieaktualne informacje ;) [/QUOTE] pamiętam:hmmmm: ale są- i wystarczą jedni, ale... niezintegrowani:loveu: i od razu będzie milej, uwierz:cool3: Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Unbelievable']jak narazie to nas zdradzasz i nie słucham żadnych wymówek :diabloti: ładne życzonka? :loveu:[/quote] Nie no, to jest piękne po prostu :cool1: Tak ciężko zrozumieć, że niektórzy niekoniecznie chcą lub mogą jechać przez całą Polskę pociągiem nad morze? Quote
Kaya93 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Feigned']kurczę, ja też chcę jechać. :placz: [B]Iza[/B], zastanawiaj się. :diabloti: ja też nikogo z dogo nie znam osobiście, no oprócz Izy, ale oj tam :evil_lol: i szczerze mówiąc jakbym miała jechać to najchętniej byłabym w domku z tymi, które przynajmniej troszkę z dogo znam, np. z Kayą albo Kisses :cool3:[/quote] Jedź! jedź! Ja tak wstępnie rozmyślałam o domku xd Ty, ja, Psiulka, Sweet, Kisses, Iśka? (Bartiśkowa ale ona już cała zajęta:diabloti:) To tylko takie moje obmyślenia:oops:, ale faktycznie ustalać powinnyśmy jak każdy potwierdzi swoją obecność na 100% :cool1: [quote name='Feigned']ja chyba jednak też raczej na nie. :shake: za daleko i nie wiem jeszcze jakie będę miała plany na wakację, wolę nie ryzykować. ;) ps. jakie wystawy ? :diabloti:[/quote] Magda! Noo jak daleko :D sama napisałaś: [quote name='Feigned']no toż mówię, że chyba jadę :diabloti: a czemu mamy nie mieć :evil_lol: [B][I][U]pociągi nie kursują[/U][/I][/B]? :cool3:[/quote] :diabloti: :diabloti: Ja wiem jakie masz plany :D od 1-7 sierpnia -- > zlot :eviltong: Jest jeszcze czas, wiec sie zastanawiaj. ;) (fajnie by było jakbyś była :D) Quote
Unbelievable Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dog193']Nie no, to jest piękne po prostu :cool1: Tak ciężko zrozumieć, że niektórzy niekoniecznie chcą lub mogą jechać przez całą Polskę pociągiem nad morze?[/QUOTE] był adekwatny wątek, było ustalane GDZIE bedzie następny zlot, trzeba było wziąć udział ;) ja jechałam przez całą polskę na poprzedni-13h, teraz bedę miała +/-12 samym pociągiem, też marudziłam ale dla chcącego nic trudnego. Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Tia, i każdy zwróciłby na to uwagę :cool1: Nie wiem czy zauważyłaś słowo "niektórzy" - może tobie rodzice pozwolili się tłuc przez całą Polskę, mnie np nie. I to nie ma nic wspólnego z chęciami, bo na tamtym zlocie mi się podobało :cool1: Quote
Estera Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 dog193, ale nie denerwuj się. Martyńcia nie miała nic złego na myśli. My wcale nie będziemy płakać :loveu: Ja tam się nawet cieszkam i to bardzo, że zrobiliscie sobie własny, dzięcięcy zlocik :loveu: Wszyscy będą szczęśliwi. My bez dzieci- Wy bez dorosłych (no nie licząc dwóch dogomaniaczek) . Quote
Tepes Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Estera']dog193, ale nie denerwuj się. Martyńcia nie miała nic złego na myśli. My w cale nie będziemy płakać :loveu: Ja tam się nawet cieszkam i to bardzo, że zrobiliscie sobie własny, dzięcięcy zlocik :loveu: Wszyscy będą szczęśliwi. My bez dzieci- Wy bez dorosłych (no nie licząc dwóch dogomaniaczek) .[/quote] [COLOR=Blue]Ojj chyba problem z matematyką bo nie TYLKO 2 osoby dorosłe bardzo mi przykro[/COLOR] Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Hmm ja tam widzę więcej niż 2 dogomaniaczki, no ale ok. Super, cieszę się Waszym szczęściem :loveu: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dog193']Tia, i każdy zwróciłby na to uwagę :cool1: Nie wiem czy zauważyłaś słowo "niektórzy" - może tobie rodzice pozwolili się tłuc przez całą Polskę, mnie np nie. I to nie ma nic wspólnego z chęciami, bo na tamtym zlocie mi się podobało :cool1:[/QUOTE] ja pojechałam na zlot tylko dlaego, że miałam jechać z dwiema innymi osobami, które i tak w końcu nie pojechały- a rodziców mam conajmniej rygorystycznych ;) oni też mówili, że mnie nie puszczą samej przez polskę :diabloti: no cóż tylko, jak napisała estera, ja nie mam nic złego na myśli, spoko, róbcie sobie ''zlotocoś''- intencja robienia czegoś takiego była taka żeby się INTEGROWAĆ a nie rozdzielać na grupki, a teraz nawet robić sobie oddzielne spotkania... Quote
dog193 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Nie wiem czemu wypowiadasz się, skoro nie wiesz jaka jest sytuacja :cool1: Moich rodziców nie znasz. Aha, ja się na żadne grupki nie dzieliłam :cool1: Quote
Pestka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Skibka']A Ty bierzesz Benka?:loveu:[/quote] Biorę, biorę - jasne, że biorę! :evil_lol: [quote name='dog193']Ale jak Sweet pojedzie to na pewno będzie chciała być z Martunią. Ale mniejsza o to - najwyżej ja się gdzieś wyeksmituje i będę z Polką :diabloti: [B]Mnie to obojętne, z kim tam będę[/B].[/quote] Ano - ważne by w ogóle pojechać :D Rozmawiałam z rodzicami i jadę na pewno :cool3: Quote
Magnesiatko Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Im więcej czytam tym bardziej mi żal, że nie mogę się zadeklarować... ale!! Do Siewierza nie ma daleko więc w sb pewnie podjadę Was odwiedzić :p:p:p Quote
Estera Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='dog193']Hmm ja tam widzę więcej niż 2 dogomaniaczki, no ale ok. Super, cieszę się Waszym szczęściem :loveu:[/quote]Chodziło mi o dwie dorosłe dogomaniaczki tj. Basiępron i Cerber. My na prawdę nie mamy nic złego na myśli. Róbcie co chcecie. Po prostu założenie zlotów było trochę inne, przede wszystkim miałabyć integracja, wspólne spacery i ogniska. Ale róbcie co chcecie. Proszę tylko o nie nazywanie Waszego zotu czasem OGÓLNOPOLSKIM, bo taki jest jeden od kilku lat ;) My się cieszymy Waszym szczęsciem, Wy naszym czyli wszystko ok ;) Anulko nie bądź bezczelna, bo ja staram się być miła i wypraszam sobie takie komentarze ;) Quote
Recommended Posts