Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzi ma przybywać nie wykruszać się ! :mad:
zbić Was ? :mad:
w Krakowie jest chyba we wrześniu wystawa, w marcu i maju Bytom i Katowice, we Wrocławiu wrzesień czy tam październik, 4 wystawy nie w sierpniu :eviltong:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ewcia, tak, uciekaj, wiadomo ze nie chcesz być ze mną po prostu a to taka wymówka tylko. Ja już to wiem :evil_lol:[/quote]
Przejrzałaś mnie :diabloti:

Polka, pogadaj z Baśką (bo mi się jej nr usunąl) i napisz do niej, że jak nie pojedzie to ją uduszę :diabloti: Z Izą też pogadaj :diabloti: I do Asi możesz napisać :diabloti:

PS, przypominam informacje dla ew. rodziców:
[B]Uwaga!
Ewentualni rodzice jadą na własną rękę i nie jako zlotowicze. Są jakby osobnymi gośćmi w ośrodku. Rodzice nie wpłacają za siebie pieniędzy na wymienione wyżej konto, załatwiają swój pobyt sami.

Proszę nie zignorować tej informacji.[/B]

Posted

Ewcia jeszcze jedno zdanie było skierowane do Ciebie xd
Zlot nasz jest prawie bezimienny, nie może tak być :razz:
tak btw, kim ja byłam ? psem ? owcą ? :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja jak na razie nie mam właściwie żadnych wymagań, jak coś to mnie możecie ew. wywalić :eviltong: Bo jeszcze nie wiem, z którym psem przyjade, pomijając fakt, czy w ogóle... :lol:

[quote name='jolkablaszczyk']To będzie mój pierwszy zlot... ja poki co mam za sobą 3 edycje Pucharu Polski w DogTrekkingu, wiec to jest namiastka tego co jest organizowane przez was.... na DogTrekkingu też psy, też zakręceni na ich punkcie ludzie tylko tam jeszcze dochodzi sport, chęć rywalizacji, i same juz trudy trasy, którą trzeba pokonać w jak najkrótrzym czasie .:lol:[/quote]
No to jak tak to będziesz popylać codziennie do sklepu kilka kilosów w jak najkrótszym czasie z zakupami to potem same sukcesy w sporcie będą noo! :D

Posted

[quote name='Iś & Chester']Ewcia jeszcze jedno zdanie było skierowane do Ciebie xd
Zlot nasz jest prawie bezimienny, nie może tak być :razz:[/quote]
Nie mam weny twórczej :evil_lol:

Posted

Póki co - mama jest na tak, jeszcze tatę trzea przekonać :multi:
Powiedziała mama że to jest blisko Częstochowy więc raczej oni zostaną sobie w domciu :D W końcu spokój, bo ani mnie ani psisków nie będzie :cool3:

Posted

[quote name='Foxowa']I takie powinno być nastawienie rodziców xD[/quote]
dokładnie :)

Bewarka mi tam póki co wisi, po prostu nie ustalajmy póki nie wiemy kto jedzie na 100% ;) z którym psem ? a masz więcej niż 1 ? :-o

Posted

[quote name='dogomanka_']oo,cześć Unbebable.:loveu::evil_lol: ja to bym z chęcia na ten wasz zlot pojechała do tego Bobolina ale rodzice mi sie pluja,że daleko itp.;// ale za dwa lata to juzse dużo nie pogadają i na bank przyjade.:diabloti:[/QUOTE]
jak narazie to nas zdradzasz i nie słucham żadnych wymówek :diabloti:
ładne życzonka? :loveu:

[quote name='Iś & Chester']ah jak miło że o nas pamiętasz :loveu: dziękujemy :loveu::loveu:
a rodzice póki co są jedni i jeszcze nie na 100% więc chyba jakieś nieaktualne informacje ;)
[/QUOTE]
pamiętam:hmmmm:
ale są- i wystarczą jedni, ale... niezintegrowani:loveu: i od razu będzie milej, uwierz:cool3:

Posted

[quote name='Unbelievable']jak narazie to nas zdradzasz i nie słucham żadnych wymówek :diabloti:
ładne życzonka? :loveu:[/quote]
Nie no, to jest piękne po prostu :cool1:
Tak ciężko zrozumieć, że niektórzy niekoniecznie chcą lub mogą jechać przez całą Polskę pociągiem nad morze?

Posted

[quote name='Feigned']kurczę, ja też chcę jechać. :placz:
[B]Iza[/B], zastanawiaj się. :diabloti:

ja też nikogo z dogo nie znam osobiście, no oprócz Izy, ale oj tam :evil_lol:
i szczerze mówiąc jakbym miała jechać to najchętniej byłabym w domku z tymi, które przynajmniej troszkę z dogo znam, np. z Kayą albo Kisses :cool3:[/quote]
Jedź! jedź!
Ja tak wstępnie rozmyślałam o domku xd
Ty, ja, Psiulka, Sweet, Kisses, Iśka? (Bartiśkowa ale ona już cała zajęta:diabloti:) To tylko takie moje obmyślenia:oops:, ale faktycznie ustalać powinnyśmy jak każdy potwierdzi swoją obecność na 100% :cool1:
[quote name='Feigned']ja chyba jednak też raczej na nie. :shake:
za daleko i nie wiem jeszcze jakie będę miała plany na wakację, wolę nie ryzykować. ;)
ps. jakie wystawy ? :diabloti:[/quote]
Magda!
Noo jak daleko :D sama napisałaś:
[quote name='Feigned']no toż mówię, że chyba jadę :diabloti:
a czemu mamy nie mieć :evil_lol: [B][I][U]pociągi nie kursują[/U][/I][/B]? :cool3:[/quote]
:diabloti: :diabloti:

Ja wiem jakie masz plany :D od 1-7 sierpnia -- > zlot :eviltong:

Jest jeszcze czas, wiec sie zastanawiaj. ;) (fajnie by było jakbyś była :D)

Posted

[quote name='dog193']Nie no, to jest piękne po prostu :cool1:
Tak ciężko zrozumieć, że niektórzy niekoniecznie chcą lub mogą jechać przez całą Polskę pociągiem nad morze?[/QUOTE]

był adekwatny wątek, było ustalane GDZIE bedzie następny zlot, trzeba było wziąć udział ;)
ja jechałam przez całą polskę na poprzedni-13h, teraz bedę miała +/-12 samym pociągiem, też marudziłam ale dla chcącego nic trudnego.

Posted

Tia, i każdy zwróciłby na to uwagę :cool1:

Nie wiem czy zauważyłaś słowo "niektórzy" - może tobie rodzice pozwolili się tłuc przez całą Polskę, mnie np nie. I to nie ma nic wspólnego z chęciami, bo na tamtym zlocie mi się podobało :cool1:

Posted

dog193, ale nie denerwuj się. Martyńcia nie miała nic złego na myśli. My wcale nie będziemy płakać :loveu: Ja tam się nawet cieszkam i to bardzo, że zrobiliscie sobie własny, dzięcięcy zlocik :loveu:
Wszyscy będą szczęśliwi. My bez dzieci- Wy bez dorosłych (no nie licząc dwóch dogomaniaczek) .

Posted

[quote name='Estera']dog193, ale nie denerwuj się. Martyńcia nie miała nic złego na myśli. My w cale nie będziemy płakać :loveu: Ja tam się nawet cieszkam i to bardzo, że zrobiliscie sobie własny, dzięcięcy zlocik :loveu:
Wszyscy będą szczęśliwi. My bez dzieci- Wy bez dorosłych (no nie licząc dwóch dogomaniaczek) .[/quote]
[COLOR=Blue]Ojj chyba problem z matematyką bo nie TYLKO 2 osoby dorosłe bardzo mi przykro[/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']Tia, i każdy zwróciłby na to uwagę :cool1:

Nie wiem czy zauważyłaś słowo "niektórzy" - może tobie rodzice pozwolili się tłuc przez całą Polskę, mnie np nie. I to nie ma nic wspólnego z chęciami, bo na tamtym zlocie mi się podobało :cool1:[/QUOTE]

ja pojechałam na zlot tylko dlaego, że miałam jechać z dwiema innymi osobami, które i tak w końcu nie pojechały- a rodziców mam conajmniej rygorystycznych ;)
oni też mówili, że mnie nie puszczą samej przez polskę :diabloti: no cóż
tylko, jak napisała estera, ja nie mam nic złego na myśli, spoko, róbcie sobie ''zlotocoś''- intencja robienia czegoś takiego była taka żeby się INTEGROWAĆ a nie rozdzielać na grupki, a teraz nawet robić sobie oddzielne spotkania...

Posted

[quote name='Skibka']A Ty bierzesz Benka?:loveu:[/quote]
Biorę, biorę - jasne, że biorę! :evil_lol:
[quote name='dog193']Ale jak Sweet pojedzie to na pewno będzie chciała być z Martunią. Ale mniejsza o to - najwyżej ja się gdzieś wyeksmituje i będę z Polką :diabloti: [B]Mnie to obojętne, z kim tam będę[/B].[/quote]
Ano - ważne by w ogóle pojechać :D

Rozmawiałam z rodzicami i jadę na pewno :cool3:

Posted

[quote name='dog193']Hmm ja tam widzę więcej niż 2 dogomaniaczki, no ale ok.

Super, cieszę się Waszym szczęściem :loveu:[/quote]Chodziło mi o dwie dorosłe dogomaniaczki tj. Basiępron i Cerber.
My na prawdę nie mamy nic złego na myśli. Róbcie co chcecie. Po prostu założenie zlotów było trochę inne, przede wszystkim miałabyć integracja, wspólne spacery i ogniska. Ale róbcie co chcecie.
Proszę tylko o nie nazywanie Waszego zotu czasem OGÓLNOPOLSKIM, bo taki jest jeden od kilku lat ;)
My się cieszymy Waszym szczęsciem, Wy naszym czyli wszystko ok ;)

Anulko nie bądź bezczelna, bo ja staram się być miła i wypraszam sobie takie komentarze ;)