Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Feigned']niee no :loveu:
teraz to muszę jechać. :evil_lol:
pogadam z rodzicami, może się uda.. :diabloti:
szkoda tylko, że tak wcześnie trzeba się zdecydować, najbardziej się obawiam, że nagle coś mi wypadnie i nie będę mogła pojechać. :eviltong:

a jak się dzielicie co do domków? :cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]A co do domków to już tak dokładnie bydziemy sie dzielić jak już bydzie pełno i pewno lista uczestników;)

[/COLOR][quote name='Skibka']Anula jeszcze jedna prośba.
Obejrz w tych domkach czy jest lodowka a czy w klodowce jest zamrażalka i czy je mikrowela bo musza wiedzieć co wziąć psowi do jedzynio.:eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Lodówka jest na bank i raczy z zamrażarką xD ale ok zobocza a do do mikroweli to chyba nie ma[/COLOR]

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Skibka']Anula jeszcze jedna prośba.
Obejrz w tych domkach czy jest lodowka a czy w klodowce jest zamrażalka i czy je mikrowela bo musza wiedzieć co wziąć psowi do jedzynio.:eviltong:[/quote]

o własnie zamrażalka najważniejsza bo wezmę zapasik jedzonka żeby potem nie było problemu. :evil_lol: I jak bd szły do sklepu to obadajcie co w nim jest a najbardziej mnie intesują porcje :cool3:

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']o własnie zamrażalka najważniejsza bo wezmę zapasik jedzonka żeby potem nie było problemu. :evil_lol: I jak bd szły do sklepu to obadajcie co w nim jest a najbardziej mnie intesują porcje :cool3:[/quote]
[COLOR=Blue]Ok nie ma sprawy!:)[/COLOR]

Posted

dobrze więc... proszę bardzo o dopisanie mojej skromnej osoby i mojego psa. Koleżanka niestety nie ma pojecia co będzie robila w tym czasie bo konczy studia i będzie ise bronic i generalnie szykują jej sie duże zmiany w tym okresie i nie jest w stanie powiedziec czy da radę być na zlocie... jak sie uda to najwyzej zanocuje gdzies w pobliżu albo namiot rozbije :)

Posted

[quote name='jolkablaszczyk']dobrze więc... proszę bardzo o dopisanie mojej skromnej osoby i mojego psa. Koleżanka niestety nie ma pojecia co będzie robila w tym czasie bo konczy studia i będzie ise bronic i generalnie szykują jej sie duże zmiany w tym okresie i nie jest w stanie powiedziec czy da radę być na zlocie... jak sie uda to najwyzej zanocuje gdzies w pobliżu albo namiot rozbije :)[/quote]
[COLOR=Blue]Ok zapisujemy a jaki piesek?:diabloti:[/COLOR]

Posted

szkoda tylko, że tak wcześnie trzeba się zdecydować, najbardziej się obawiam, że nagle coś mi wypadnie i nie będę mogła pojechać. :eviltong:
[/quote]

Madzia to co jedziemy ?:cool3:
Tylko kurde daleko strasznie, no i termin odległy :shake:

Posted

a jak się dzielicie co do domków? :cool3:[/quote]
:multi:
Musi sie udać, jak nie to wiesz, zastosujemy to samo co u Sweet :D napiszemy specjalny list do Waszych rodziców :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Madzia to co jedziemy ?:cool3:
Tylko kurde daleko strasznie, no i termin odległy :shake:[/quote]

Iza :crazyeye: ty musisz jechać :loveu: dwa duże czarnuchy na jednym zlocie toż to coś pięknego. Zapisuję was

Posted

ja mam link do forum :eviltong:

Iza., jedziemy ! :multi: we dwie raźniej :diabloti:
daleko, ale cóż. :evil_lol:
ja to tylko jeśli bym jechała to bym musiała Axela pospotykać z większą ilością dużych psów, bo niektórych się boi :shake: chyba ma złe doświadczenia ;)
Iza, wiesz, że Luna nadaje się do tego idealnie? :diabloti:

Posted

[quote name='Feigned']
Iza., jedziemy ! :multi: we dwie raźniej :diabloti:
daleko, ale cóż. :evil_lol:
ja to tylko jeśli bym jechała to bym musiała Axela pospotykać z większą ilością dużych psów, bo niektórych się boi :shake: chyba ma złe doświadczenia ;)
Iza, wiesz, że Luna nadaje się do tego idealnie? :diabloti:[/quote]

Na dzień dzisiejszy nie wiem czy mnie rodzice puszczą :eviltong: ale w sumie to ja juz w sierpniu będę miał 18 lat :evil_lol: ale ne wiem na 100 % obiecać nie mogę
Madzie, co za problem, bierzesz Axela razem ze sobą w niedziele jak będziesz do mnie jechac i sie oswajamy :diabloti:

Posted

[quote name='Iza.']Na dzień dzisiejszy nie wiem czy mnie rodzice puszczą :eviltong: ale w sumie to ja juz w sierpniu będę miał 18 lat :evil_lol: ale ne wiem na 100 % obiecać nie mogę
Madzie, co za problem, bierzesz Axela razem ze sobą w niedziele jak będziesz do mnie jechac i sie oswajamy :diabloti:[/quote]

a no przecież :diabloti: bo chyba będę :eviltong:
ja też nie wiem, ale na pewno o wiele większe prawdopodobieństwo, że puszczą jak nie będę jechać sama :cool3:
trzeba pogadać :razz:

Posted

[quote name='Feigned']a no przecież :diabloti: bo chyba będę :eviltong:
ja też nie wiem, ale na pewno o wiele większe prawdopodobieństwo, że puszczą jak nie będę jechać sama :cool3:
trzeba pogadać :razz:[/quote]

a czy ty przypadkiem nie masz jechac z Ewą w niedziele do mnie ?
Ty możemy najpierw spradzmy czy my mamy tam jakiś dojazd w ogóle :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']a czy ty przypadkiem nie masz jechac z Ewą w niedziele do mnie ?
Ty możemy najpierw spradzmy czy my mamy tam jakiś dojazd w ogóle :evil_lol:[/quote]

no toż mówię, że chyba jadę :diabloti:
a czemu mamy nie mieć :evil_lol: pociągi nie kursują? :cool3:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ok zapisujemy a jaki piesek?:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]
piesek to suka rasy Alaskan Malamute - Masza ---> w podpisie moim wątek i galeria jaky kto był zainteresowany :)

Posted

[quote name='Feigned']no toż mówię, że chyba jadę :diabloti:
[/quote]

Teraz to juz nie ma chyba :mad: bo ja ci transport załatwiłam:diabloti:

Posted

jej, jakie cudowne psy będą :loveu::loveu: jeszcze malamut do kompletu :loveu:
Jeszcze niech Frytela jedzie to będę w niebie :eviltong: albo ktoś z pudlem/bullterierem..

dostałam oficjalne pozwolenie od mamy xd tacie nic nie mówiłam, ale to nic, nie chce mi się :eviltong: i tak przyjadę ^^
ja chce już wakacje !

Posted

To będzie mój pierwszy zlot... ja poki co mam za sobą 3 edycje Pucharu Polski w DogTrekkingu, wiec to jest namiastka tego co jest organizowane przez was.... na DogTrekkingu też psy, też zakręceni na ich punkcie ludzie tylko tam jeszcze dochodzi sport, chęć rywalizacji, i same juz trudy trasy, którą trzeba pokonać w jak najkrótrzym czasie .:lol:

Posted

Witamy.! lecz się jeszcze nie zgłaszamy ;p A więc tak: Rozmawiałam z Bartiśkową i jak widać ktoś mnie już zapisał. Rozmawiałam dziś z mamą.. powiedziała że się zastanowi. Myślę że do jutra da mi odpowiedz.. Czy pojadę czy nie.. czy pojadę sama czy z nią ;/ ale jakby cio to my jesteśmy Gossia+pies (?) - Okolice Włocławka ;) Ale Ja Wam zazdroszczę że rodzice się godzą :lol: a jakby co to ja Bartiśkowa z Tobą w domku:eviltong: Z Twoim Niufkiem.