Lulka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ja tylko zwykle allegro pidzej ma jej zrobic troche ogloszen ;) kurcze ja to sie martwie co bedzie po zdjeciu szwow, czy ona bedzie musiala wrocic do budy?:-( Quote
fioneczka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 poproszę agaga21 o allegro (naprawdę jej aukcje są super) jednak potrzebne są informacje na temat suni - stosunek do ludzi i innych psiaków itd Quote
ania z poznania Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dziewczyna jest tak cudna, nie mogę się na nią napatrzeć! Taka chwytająca za serce, domki powinny się o nią bić :placz:! Quote
agaga21 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jeśli jest potrzeba to mogę jej zrobić allegro, ale jeśli już ma to nie wiem czy jest sens robić drugie temu samemu psu, skoro tyle innych nie ma ani jednego... Quote
ania z poznania Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 dziewczyny, możecie wysłać link do allegro laluni? Agatko, zobaczymy jak ono wygląda i wtedy postanowimy, co? A tak w ogóle-jak ona ma na imię? Quote
Lulka Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='ania z poznania']dziewczyny, możecie wysłać link do allegro laluni? Agatko, zobaczymy jak ono wygląda i wtedy postanowimy, co? A tak w ogóle-jak ona ma na imię? sunia ma na imie Ziva - wszystkie informacje o suni są w 1 poście ;) allegro: cudna, mloda, sunia staffik, szuka domu! (806236134) - Aukcje internetowe Allegro Quote
fioneczka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 aaaa to ona ma allegro ... źle zrozumiałam ... myślałam że trzeba zrobić do następnego proponuję wstawić duzo zdjęć Quote
asiaf1 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Lulka jak się skończy allegro to ja jej wystawie nowe żebym wszystkie psiaki miała w jednym miejscu, z Twojego konta będziemy korzystac awaryjnie jak mi moje za niepłacenie rachunków zablokują:roll::evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 za pomocą ctrl+c (kopiuj) i ctrl+v(wklej) można dodawać zdjęcia do allegro, nie płacąc za nie. można taż skopiować adres obrazka i w allegro wcisnąć ikonkę do wstawiania obrazków i tam wkleić ten adres, to wtedy też się zdjęcie doda za darmo.ja wiem że 10 groszy to się wydaje nic ale jeśli się duzo aukcji w kółko wystawia to już się robią koszty, więc po co przepłacać ;) Quote
kamilawa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Podniosę piękną mądrą dziewusię... :loveu: Quote
Lulka Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 a jutro bidula wraca do kojca do budy :placz::placz::placz: taka super sunia i nikt o nia nie pyta ... Quote
andzia69 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 tak mi strasznie szkoda niuni:-(:-(:-( Quote
fioneczka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 temperatury niskie a ona do budy :-( gdzie ona teraz przebywa - to jakis hotelik ? dobrze pamiętam ? ... jakie są koszty ? czy ona ma kubraczek ? ... Arjuna zajmuje się kubrakami dla bidulek ... trzeba napisać ... ona zamarznie :placz: Quote
fioneczka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Lulka napisz proszę kto opłaca ten hotelik i jaki to koszt i co z tym kubrakiem ... będziecie zamawiać ? szczerze i od serca to jakos dziwnie to wszystko zorganizowane ... kubrak można było zamówić już w chwili sterylki - była kupa płaczu ze mała będzie marzła aga_krzys napisał(a):jeżeli tak, to dorzucę 100pln, co miesiąc do hoteliku czy Wasza propozycja nadal aktualna ? Quote
Lulka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 fioneczka napisał(a):Lulka napisz proszę kto opłaca ten hotelik i jaki to koszt i co z tym kubrakiem ... będziecie zamawiać ? szczerze i od serca to jakos dziwnie to wszystko zorganizowane ... kubrak można było zamówić już w chwili sterylki - była kupa płaczu ze mała będzie marzła czy Wasza propozycja nadal aktualna ? hotelik oplaca kobieta co psa menelom zabrala koszt 300 zł plus karma - bylo juz to pisane teraz jest 7-10 stopni, nie bede psa w kubrak ubierac teraz, bo co jej ubiore jak bedzie ponizej zera? :roll: Poza tym okazalo sie ze zostala na czas pooperacyjny zabrana jednak do domu, wiec kubrak byl niepotrzebny, teraz juz ma miec zdjete szwy i ma wrocic do kojca, bo to hotelik kojcowy jest. Quote
asiaf1 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 nowe allegro Ziva-ok. roczna miniaturka staffika czeka na dom (818987490) - Aukcje internetowe Allegro Quote
agaga21 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='asiaf1']nowe allegro Ziva-ok. roczna miniaturka staffika czeka na dom (818987490) - Aukcje internetowe Allegro bardzo ładne allegro! oby kogoś w końcu chwyciła za serce. Quote
aga_krzys Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 fioneczka napisał(a):czy Wasza propozycja nadal aktualna ? tak aktualna Quote
fioneczka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 asiaf1 masz pełną skrzynkę ???? nie mogę wysłać wiadomości pilne !!! Quote
asiaf1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 [quote name='fioneczka']asiaf1 masz pełną skrzynkę ???? nie mogę wysłać wiadomości pilne !!! nie potrafię teraz wykasowac wiadomości . zadzwoń lub napisz smsa 0-601 92-56-96 Quote
asiaf1 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 :siara::siara::siara::siara::siara::siara: Quote
agaga21 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 asiaf1 napisał(a)::siara::siara::siara::siara::siara::siara: co to ma znaczyć????? czyżbyś miała jakąś niespodziankę????????????????????????:cool3::cool3: NO MÓW!!!:evil_lol::mad: Quote
ania z poznania Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Skąd ta radość, czyżby domek na horyzoncie???? Quote
Recommended Posts