Jump to content
Dogomania

Norton husky czeka na dom i prosi o deklaracje !!! zadluzenie w hoteliku !!

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='orpha']na komunikacje sie nie porwe zeby z nim jechac , tym bardziej zem ciezarna od niedawna a Norton bidak rozszalaly :shake:[/QUOTE]

Orpha to ty sie dzidziusia spodziewasz :loveu::loveu: to moje gratulacje :loveu:

Posted

Sluchajcie mam osobe chetna na Nortona, tylko pytanie do osob ktore lepiej go znaja. czy nadaja sie do mieszkania okolo 75m i czy zostanie na 7-8h bo kobitka pracuje , ma syna 17 lat.

Posted

Dora napisze Ci tak ... niezbadane sa wyroki .... jak to u huskich :cool1:
on jest facet z temperamentem , chociaz z drugiej strony nie jest dzieciakiem. Wydaje mi sie ,ze jak dostanie odpowiednia dawke ruchu to sie uspokoi a jak sie go dodatkowo wykastruje to mysle , ze wogole chlop troszke wytonuje. Natomiast napewno trzeba by pania uprzedzic ,co haskie potrafia ....

Posted

no wlasnie jestem tego swiadoma, zobaczymy co bedzie po wizycie i wtedy podejmiemy decyzje.
A macie mozliwosc ciachnac go w wawie??

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='Dora']Jolek spokojnie, my Nortona mamy u siebie juz dlugo, ale w koncu pojawila sie sznasa na domek :)[/QUOTE]
za dużo ich chodzi mi po głowie i chociaż te najpilniejsze chciałabym by były bezpieczne zanim pójdę sobie do tego ch...go szpitala...

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli znajdzie się hotelik, który przyjmie Nortona za taką kwotę i poczeka aż uzbierają się środki na opłacenie pobytu, to jak najbardziej jestem za przeniesieniem. Problem w tym, że od kilku miesięcy nie płacimy za Nortona, bo nie mamy z czego. Ludzie, którzy go znaleźli nie dołożyli się ani groszem do jego utrzymania, a na apele o pomoc finansową nikt nie odpowiada. :-(

Posted

Wątek jest bardzo radzko odwiedzany... niestety.... postaram się jutro trochę poogłaszac wątek...

dobrze by było aby ktoś po prostu przejął ten wątek. Orpha jest zbanowana.. wiec nikt nic nie wie. Pierwszy post jest bardzo ubogi....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...