orpha Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 u Nortona cisza , dzidda za dwa tygodnie pewnie jechala do JEziorka , wiec znow sie z nimi zabiore i wezmiemy Nortona na spacer
esperanza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Orpha tak czysto hipotetycznie, czy gdyby Norton podczas wekendu zaakceptowałby Twoje stado, mógłby zostać na dt? Zadłużenie za Nortona to na dzień dzisiejszy minimum 800zł (liczę od początku lipca, bo nie pamiętam, kiedy dokładnie został przywieziony, chociaż wydaje mi się że w czerwcu, albo pod koniec maja)
orpha Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Esperanza po cichu o tym myslalam , ale poki co nic nie obiecuje ... przez pol roku bede sama i musze sie mocno zastanowic czy dam rade :roll: , z drugiej strony jak znam siebie to nie wytrzymam dlugo bez jakiegos tymczasowicza
esperanza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Pytam, dlatego że niestety kilka razy odwoziłam psy do kojca po krótkim pobycie w dt lub domu docelowym i nie było to miłe. Bardzo źle się czułam wiedząc , że pies jest zdezorientowany i powrót do kojca traktuje jak karę. Pewnie byłoby inaczej, gdyby psy się tak bardzo tam nie nudziły i miały zapewnioną odpowiednią dawkę aktywności. Przemyśl to proszę.
orpha Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Esperanza troche w tym racji jest :roll: , medal niestety jak zawsze ma dwie strony ...dlatego nie podejmuje decyzji z uporem maniaka tylko pytam co wy na to A tak swoja drobra kobieto masz chyba skrzynie zapchana bo nie moge do Ciebie pw odeslac :evil_lol:, jutro do tej pani zadryndam
esperanza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Już ją trochę opróżniłam. A mogłabyś jeszcze dziś? :oops: Jeśli, to jutro też jest ok.
orpha Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='esperanza']Już ją trochę opróżniłam. A mogłabyś jeszcze dziś? :oops: Jeśli, to jutro też jest ok.[/QUOTE] dzisiaj mam problem bo pusto na koncie :roll:
esperanza Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 To czekamy jutro na info, dzięki [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/love.gif[/IMG]
orpha Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Dostalam zapytanie o Nortona tym razem z Czestochowy , bede jutro dzownic chyba po calej Polsce :eviltong:
jolek68 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 dzwoń ;) a z tym dt to esperanza ma rację ;) przemyśl sprawę na spokojnie :oops: to od kiedy masz wolną chatę :cool3: imprezka fiu fiu :razz:
orpha Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 kurde od DT to chcialam przynajmniej dwa miesiace odetchnac :roll: , teraz pol roku chlopa nie bede miala a samej z 4 psami w tym jeden ,ktorego trzeba ukladac to wcale nie takie latwe , tak ciagiem nie dam rady -musze zlapac oddech bo psychike mam caly czas napieta a i teraz z kasa u mnie mizernie :shake:, dlatego pisalam ewentualnie o weeku.
jolek68 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ja to się dziwię że dajesz sobie radę z własnym stadem a gdzie dodatkowo jeszcze tymczasy :shake: dobrze że myślisz też o płatnym dt...;) to kiedy imprezka :evil_lol:
orpha Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 no to tak.... dzwonilam i tu i tu ... Czestochowa to totalna pomylka :roll:, chca huskiego bo one takie ladne i ponoc nie agresywane .... na moje pytanie "a jak poradzi sobie pani z mozliwymi ucieczkami psa?" zapadla cisza ,a po chwili "jakimi ucieczkami?" powiedzialam ok. wiecej pytan nie mam ,po czym zrobilam krotki wyklad na temat rasy ... generalnie jedna wielka pomylka. Pila - wiedza troszke wiecej , ale tez niewiele , jak na moje oko i ucho tez odpada , tym bardzie ze pan mowil cos o psie ktory mialby czasem troche halasu narobic jakby ktos chcial wejsc na posesje :cool1:. Nic to nie zrzamy sie i czekamy dalej ,grunt ze sie cos ruszylo - zreszta przy adopcji huslych tak jest ze najpierw dyskwalifikacja dla 10 pierwszych osob , zeby za 11 razem trafic na ta wlasciwa
orpha Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 heh jolek iedy imprezka ? a kiedy sie anonsujesz w Wawie ??? :evil_lol:
esperanza Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 orpha wielkie dzięki :p Husky stały się po prostu ofiarami mody :roll: Szukamy dalej, allegro adopcyjne wystawione.
orpha Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 no niestety masz racje Esperanza - bo modne , bo ładne , bo nieagresywne i na tym wiedza ludzi sie konczy :shake:
obraczus87 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Przepraszam za OT, ale potrzebna pomoc: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171816[/URL]
Dora Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nortonik sory za offa :) dziewczyny pomozmy mu :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13349974#post13349974[/URL]
jolek68 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dora musimy pogadać :p potrzebuję byś wstawiła do siebie trzy szpice z Zamościa ;) jak możesz to daj znać... orpha dobrze że tak prześwietliłaś te potencjalne domki bo tacy ludzie to potem biorą sh na łańcuch albo won bo nie dają sobie rady :mad: Norton zasługuje na porządny domek ;)
orpha Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 no niestety domki sie nie nadawaly absolutnie :shake: , ten pilski to wg mnie nie tylko do haszczaka sie nie nadaje , ale to jakiekolwiek innego psa. Zero wiedzy o psach , aby tylko troche halasowal :angryy:
Dora Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 dziewczyny czy jest szansa na tansza kastracje chlopaka ??
Dora Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Co tu taka cisza !!! co tam u chlopaka slychac ??
esperanza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dalej czeka na dom :-( Czy ktoś mógłby go zabrać na szczepienie do weta?
orpha Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ech nie mam tam jak dojechac , bez auta jest kiszka :shake:
esperanza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To tak jak ja, znajomych molestuję, by mi z niektórymi chociaż sprawami pomogli, ale dzisiaj i tak prawie 10kg karmy targałam komunikacją miejską.
Recommended Posts