Jump to content
Dogomania

Norton husky czeka na dom i prosi o deklaracje !!! zadluzenie w hoteliku !!

Recommended Posts

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
zapisuję i podnoszę na razie !

Witaj Aga... i znowu zaczynają się pokazywać znajomi...to znak,że to musi się udać:)

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
ale pokazałaś problem i ściągnęłaś nas....dalej już razem damy radę...prawda? musimy mu pomóc..

otóż to!
czasem te wątki "na dole" umykają, zbyt dużo jest tych "na górze". Ale jak ten ożywiłaś, to musimy dać radę coś z tym razem zrobić :)

Posted

trzeba go pooglaszac , kiedys zrobilam mu ogloszenie na gumtree ,ale na tym koniec niestety .... troche o nim zapomnialam ,ale mialam niestety troche przykrych spraw na glowie i bije sie w piers ,ale Norton w tym wszytskim wylecial mi z glowy :/

Posted

zycze mu tego z calego serca bo to piekny i bardzo przyjazny pies :) , ja nawet nie wiem jak on tam ze szczepieniami stoi i co z kastracja , bo to tez trzeba zalatwic

Posted

NiJaSe napisał(a):
Obraczus jestes wielka :) , az mi energii dodalas bo jakos ostatnio mi jej brakowalo

Fakt, po świetach zrobiłam sie wielka hehehe :D

a tak na serio, to ja wierzę w to, że sie uda! Zobaczycie! Skoro Staszek z mojego podpisu, dzisiaj pojechał do DT, to wszystko jest mozliwe... skoro pies z dworca urzekł tylu ludzi, to i Norton urzeknie :)

Posted

hehe tak sie najadlas ? ;)
ale powaga masz kobieto tyle pozytywnej energii ,ze az sie czlowiekowi zaczyana chciec znowu zyc i tez tak szalec , podkrecilas mnie troche tak na bardzo pozytywnie - Obraczus terapeutka :d

Posted

Nom najadłam, a że pogody na spacery nie było to i nie chcialo mi sie z domu ruszac heheh

hehehe zapraszam do mnie na seanse :D ciesze sie bardzo ;) mam nadzieje, że bede Cie częściej widziała na dogo ;)

Posted

ja wiem tyle ,ze chlopak napewno nie jest agresywany , cieszy sie z obecnosci czlowieka ,jest bardzo przyjaceislki i pieszczoch z niego , pojetny tez jest szybko sie uczy no i niestety niewybiegany jest nieziemsko :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...