Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nazwałam ją Awa. Młoda spora sunia przybłąkała się pod płot znajomych pod Poznaniem. Bardzo obolała i zmęczona. Bola ją łapy, ma zdarte opuszki, bola uszka.
Jest grzeczna do ludzi, ładnie chodzi na smyczy, ale niestety...nie toleruje innych suk. W domku do którego trafiła jest sunia i nie ma szansy na rozejm.
Nie ma też jak rozdzielić.
1-2 dni pani Agata przetrzyma jakoś Awę, ale tylko tyle. Jesli nic nie znajdziemy - będzie musiała iść do schroniska. Tego schroniska, z które\go właśnie dzisiaj zabrałam labka do hotelu. Tam ktoś może się połakomic na sunię - w celach wiadomych.

Czy jest gdzieś szansa - choćby kojec. Do hotelu już nie dam rady wstawić, bo i nie ma miejsca i ja finansów.

Na labradorach był tymczas dla labka - w Gubinie. Labek pojechał do hotelu. Może ta sunia mnogłaby pojechać.
2 dni to bardzo mało.
Nie mam pomysłu.

Kto mógłby wstawić na labradory?
Może jednak zaginęła.

POmóżcie z ogłoszeniami. Martwi mnie - w schronisku nie ma wolnej klatki. Miejsce tylko u małego pieska. Nie wiem, czy ona lubi małe pieski?

A ogólnie posłuszna i spokojna.

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O mateńko, 2 dni to straszliwie mało :placz: Oczywiście pomogę w ogłaszaniu. Nie ma czasu na lenistwo, więc od razu się za to zabiorę. Musi się znaleźć dla niej dom. Musi! Martwi mnie tylko ta jej agresywność w stosunku do innych suczek.

Posted

Awa ma ogłoszenia na:

poznan.gumtree.pl
poznan.oxl.pl
kokosy.pl
adopcjepsow.org
hodowcy.com.pl
kupiepsa.pl
eoferty.com.pl
interpress.net.pl
nasipupile.pl
przygarnijzwierzaka.pl
aukcjezwierzat.pl
oglosze.pl

Posted

Ja też nie mam pomysłu. Szukam kogoś z wolnym kojcem, kto by przechował sukę. Bo na hotel nie mamy już kasy. Teraz labek Bysio tam siedzi, Tina i Nefi. A w tym drugim jest za drogo.

Posted

Na labradorach to już wątek jest założony chwilowo był przestój ale jest już OK udało się wątek popchnąć do przodu i ciasteczkowa dama ma już DT tylko transport potrzebny do Gubina.

Posted

Opiekunka obecna suni może zawieźć ją do Gubina, ale tylko i wyłącznie jutro. Z kim się kontaktować. Jakieś namiary tel. żeby uzgodnic co i jak. Pilna sprawa. W piątek p. Agata wyjeżdża na kilka dni i suki obie nie moga zostać w domu ze starszą osobą.
To jedyna szansa.
Kto ma namiary jakieś kontaktowe.

Posted

Jutro rano p. Agata zadzwoni, jak dostała moje wieści było za późno żeby się kontaktować. Trosdzczy się o sunię. Musiałam opowiedzieć, gdzie pójdzie - to chyba dobrze, że nie jest obojętny los psiaka.
P. Agata wie, że Awa nie może zostać, ale to sa ogromni psiarze, mieli psy od zawsze, stąd ich obawy.
Ale wiedzą, że będzie malizna bezpieczna i znajdziemy jej domek.

Czekamy na wieści.