flashka-g Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [B]psy szczeniaki[/B] LESHAN de Ciukci Winterfrost`s PEGASO [B]psy młodziez[/B] ( to co wiem) Bambus Lux Torpeda Budyń Lux Torpeda Demon z Dębickiej Kępy Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON Figiel Sądeckie Pieszczochy Jazgot z Banciarni Laredo de Ciukci Oumiak`s AMASSEDEUR DE FRANCE [COLOR=black]PRIMA MORE Polonica Atylla[/COLOR] SHAMROCK Fortunatus SWIFT WOLF Fortunatus [B]Psy posrednia[/B] AGAT Cest la Vie Arktogea TRAJAN ARCTIC GOLD Eskimoski DOmek ATAMAN Ninsun BALTO de Ciukci FIRST EXPRESS Dwie Korony Nirdic Blue MONTE CARLO ORFEUSZ Arktogea POPOW Polarni Express PRINC Śnieżna Rakieta TALIZMAN For Fortunatus Eskimoski Domek [B]psy otwarta[/B] DJ RED DAVID COPERFIELD Potega Naturalnosci DUSTIN Sądeckie Pieszczochy KASDAN de Ciukci KIRKUK de Ciukci ... [B]psy championy[/B] SHAPALI De Ciukci Arktogea BLACK DIAMOND EASY RIDER Hydrargium ... [B]psy weterany[/B] AKRON Samcanka? [B]suki szczenieta[/B] Sasquehanna ROSSA ICE TEA Eskimoski Domek? ICE TOFFE Eskimoski Domek [B]suki młodziez[/B] EVENING FALLS Potęga Naturalności MERCI Srebrno Połnocy WINONA de Ciukci [B]suki posrednia[/B] Arctic champions AMERICAN BEAUTY MIRA CETI Srebro Połnocy TIFFANY Eskimoski Domek Pure Poison Fortunatus ZIMOWA BALLADA Eskimoski Domek [B]suki otwarta[/B] ( tu sie poddaje:lol: ) ALABAMA Fortunatus Dona Nektar Połnocy Evening SHine Nitor Nivalis Piękna Eskimoski Domek Tsunami Atktogea Rilla Dotyk Północnego Wiatru ... [B]suki championy[/B] ALPINA Arktogea Inisfree FLEUR DE LIS Snowy Grove`s BLISSFULL BROWNIE ... [B]suki weteranki[/B] Calin Fortunatus Hydra Cień Wilka ...
dachenoceras Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='efra-husky']w pieskach jeszcze będzie Sosiek czyli Endless Wolf Potęga Naturalności (chyba w otwartej) No i jeszcze DEMON z Dębickiej Kępy - chyba w młodzieży[/quote] No niby tak.
efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='dachenoceras']No niby tak.[/quote] A co, nie jedziecie?
dachenoceras Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 A czemu nie? Psiak ma zasięg do 300 km więc damy radę.
karlaaa Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 suki szczenieta Sasquehanna ROSSA ICE TEA Eskimoski Domek? suki młodziez EVENING FALLS Potęga Naturalności MERCI Srebrno Połnocy WINONA de Ciukci suki posrednia MIRA CETI Srebro Połnocy TIFFANY Eskimoski Domek Pure Poison Fortunatus ZIMOWA BALLADA Eskimoski Domek suki otwarta ( tu sie poddaje:lol: ) ALABAMA Fortunatus Dona Nektar Połnocy Evening SHine Nitor Nivalis Piękna Eskimoski Domek Tsunami Atktogea [COLOR=red]Rilla Dotyk Północnego Wiatru (ale nie wiem czy przyjedziemy, nie wiem co robić:([/COLOR] ... suki championy ALPINA Arktogea Inisfree FLEUR DE LIS Snowy Grove`s BLISSFULL BROWNIE ... suki weteranki Calin Fortunatus Hydra Cień Wilka ...[/quote]
agacia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Do szczeniakow zgloszona jest tez ICE-T'OFFEE Eskimoski Domek,ale Marta cos marudzi,ze chyba nie przyjedzie. A swoja droga to co taka konkurencje mamy w weteranach;)
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 stawka bydgoszcz - od Betsy plan sedziowania bedzie dostępny za jakieś 2 h na stronie bydgoskiego oddzialu. pies, szczeniąt - DA VINCI Eskimo River pies, szczeniąt - Winterfrost's PEGASO pies, młodzieży - FIGIEL Sądeckie Pieszczochy pies, pośrednia - KAIRO KISMET PRINCE Książęta Północy pies, pośrednia - SAGIE z Krainy Śnieżnej Zimy pies, pośrednia - A'CHICAGO Eskimo River pies, pośrednia - A'DURANGO Eskimo River pies, championów - DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis suka, pośrednia - DASHA Moanke Nowak suka, pośrednia - LADY Sweet Star suka, otwarta - DONA Nektar Północy Siberian Husky, suka, otwarta - SNOWY PRINCESS Książęta Północy Siberian Husky, suka, otwarta - KYORA Indiana Dream czemu nas tak mało ?
Asdf Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [COLOR=navy]Zamiast do Bydzi na wystawe idziemy na festyn nad morze :evil_lol: [/COLOR]
Asdf Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [COLOR=navy]Piękna pogoda zapowiada się na tegoroczną majówke, heh :)[/COLOR]
Bajon Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jeśli chodzi o Łódz to po cichutku się przyznam że znów próbuję z Lucasem powalczyć w klasie championów,o ile do końca mi nie wyłysieje:)))
sh_maniak Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='efra-husky']w pieskach jeszcze będzie Sosiek czyli Endless Wolf Potęga Naturalności (chyba w otwartej)[/quote] ja nie jadę do Łodzi :shake: jedziemy do Banskiej ;)
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='sh_maniak']ja nie jadę do Łodzi :shake: jedziemy do Banskiej ;)[/quote] A na słowacką klubowkę też sie wybierasz :) jest dzien wczesniej :)
NigdyNigdy Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Kasia mowila ze jej nie bedzie to Jagny chyba tez nie :shake: [/quote] No, niestety, nas nie będzie :-( Życie to nie tylko przyjemności- zobowiązania też bywają. Ponieważ nie mogę sobie tego sędziego darować, to postaramy się odbić sobie we Wrocławiu.... :roll:
Asdf Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [COLOR=navy]Ka[B]S[/B]dan ma numerek 2096[/COLOR] [COLOR=navy]Shapali ma numerek 2103 [/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR]
Monika R. Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 chyba jeszcze w sukach w posredniej bedzie Arcitc Champions American Beauty...
sh_maniak Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']A na słowacką klubowkę też sie wybierasz :) jest dzien wczesniej :)[/quote] Nie jadę, gdyz wybieram się z koleżanka od grzywca. A to by wszytko finansowo do góry znacznie skoczyło.
Bajon Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ten sędzia to rzeczywiście magnes na tej wystawie:lol: A swoją drogą to czytam ,że Agnieszka już dostała potwierdzenie na łódzką wystawę. Ja jeszcze nie dostałam listu z potwierdzeniem, zaczynam się niepokoić:shake:
pmmazz Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='flashka-g']psy szczeniaki LESHAN de Ciukci Winterfrost`s PEGASO psy młodziez ( to co wiem) Bambus Lux Torpeda Budyń Lux Torpeda Demon z Dębickiej Kępy Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON Figiel Sądeckie Pieszczochy Jazgot z Banciarni Laredo de Ciukci Oumiak`s AMASSEDEUR DE FRANCE SHAMROCK Fortunatus SWIFT WOLF Fortunatus ... Psy posrednia AGAT Cest la Vie Arktogea TRAJAN ARCTIC GOLD Eskimoski DOmek ATAMAN Ninsun BALTO de Ciukci FIRST EXPRESS Dwie Korony Nirdic Blue MONTE CARLO ORFEUSZ Arktogea POPOW Polarni Express PRINC Śnieżna Rakieta TALIZMAN For Fortunatus Eskimoski Domek psy otwarta CONNOR Fortunatus DJ RED DAVID COPERFIELD Potega Naturalnosci DUSTIN Sądeckie Pieszczochy KASDAN de Ciukci KIRKUK de Ciukci ... psy championy SHAPALI De Ciukci Arktogea BLACK DIAMOND EXPLORER BEAR Hydrargium? EASY RIDER Hydrargium ... psy weterany AKRON Samcanka? suki szczenieta Sasquehanna ROSSA ICE TEA Eskimoski Domek? ICE TOFFE Eskimoski Domek suki młodziez EVENING FALLS Potęga Naturalności MERCI Srebrno Połnocy WINONA de Ciukci suki posrednia Arctic champions AMERICAN BEAUTY MIRA CETI Srebro Połnocy TIFFANY Eskimoski Domek Pure Poison Fortunatus ZIMOWA BALLADA Eskimoski Domek suki otwarta ( tu sie poddaje:lol: ) ALABAMA Fortunatus Dona Nektar Połnocy Evening SHine Nitor Nivalis Piękna Eskimoski Domek Tsunami Atktogea Rilla Dotyk Północnego Wiatru ... suki championy ALPINA Arktogea Inisfree FLEUR DE LIS Snowy Grove`s BLISSFULL BROWNIE ... suki weteranki Calin Fortunatus Hydra Cień Wilka ...[/quote] [i]uzupełniono[/i] pmmazz /pavka/ i el Coyote
Ejka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 W psach w otwartej będzie chyba jeszcze Husqvarna CASSANOWA w suczkach w otwartej CASSABLANCA albo Faworyta
Matagi Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 psy młodziez ( to co wiem) Bambus Lux Torpeda Budyń Lux Torpeda Demon z Dębickiej Kępy Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON Figiel Sądeckie Pieszczochy Jazgot z Banciarni Laredo de Ciukci Oumiak`s AMASSEDEUR DE FRANCE SHAMROCK Fortunatus SWIFT WOLF Fortunatus ...[COLOR=blue]PRIMA MORE Polonica Atylla:lol: [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] uzupełniono!;) :lol:
HUSKYTEAM Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [QUOTE][COLOR=navy]BEAR'a nie będzie[/COLOR][/QUOTE] No to świętujmy to ciasteczkami Twojej roboty ;-)
Popuś^ Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A jak! hejże, czeka nas swawola, rozpusta i wszelakie inne kulinarne orgie, DRŻYJCIE ŁODZIANE!
NigdyNigdy Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 My właśnie podjęliśmy decyzję, że w ten weekend zostajemy w domu:cool1: Powodów jest kilka- jeden z nich to obejrzana przed chwilą prognoza pogody- na zachodzie ma lać cały weekend:roll: I pewnie nie byłoby tak źle, gdybym nie przypomniała sobie "miłego" wypadu do Opola dwa lata temu, kiedy plułam sobie w brodę, że jechałam tyle kilometrów, żeby zrobić sobie kółeczko w strugach deszczu :shake: Tym razem, po szybkiej kalkulacji, stwierdziłam, że jestem na "nie". Nic- poeodzenia tym, ktorzy będą walczyć :-)
Recommended Posts