Nitor-Nivalis Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Właśnie, w ferworze walki zawodowej zapomniałem złozyc oddzielnych gratulacji, ale to wynika z tego, że ja od dłuższego czasu i tak jakoś kojarzę że ten championat dawno macie... A co do fotek i "nie chciało mi się" to w 100% potwierdzam. Dziesięć razy namawiałem, proponowałem, nawet chciałem sam iść po aparat, to nie. Ech, w Łodzi Ci nie przepuścimy! Dzieki :) Jakos tak nie miałam weny :) a ze aparat hektar od ringu to juz wogole :)Ale za to mam z Grudziadza :) A z Inowrocławia PiotrJan pewnie ma fotki :) :razz: no i Agata mi wlasnie napisala ze wieczorem bedzie miala :)
Desiderata Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 HUSKYTEAM napisał(a):Ech, w Łodzi Ci nie przepuścimy! JACA nie zapomnij o fotkach pt "TYP WYGRYWAJĄCY":lol:najlepiej z oceny w ringu :diabloti:
NigdyNigdy Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a): Bardzo się cieszę że udało nam sie skonczyć Mł.Ch.Pl :multi: no i jeszcze BIS Junior w ogromnej ilości psiaków. No, to Ewo, szczególne gratulacje ze ten ostatni wyczyn- ode mnie, od Bursztynka i Jagienki :diabloti:
Desiderata Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 KAsia - co z tym cennikiem??? Bo będę zmuszony do podjęcia mocniejszych środków persfazji:mad: ;) Musze wykalkulować czy mi się ten Płock opłaci.
NigdyNigdy Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 A tak wogóle to stwierdziłam, że się nieźle porobiło :diabloti: Człowieka kilka dni tylko nie ma na forum, a jak wchodzi w dział "Wyniki z ringu Siberian Husky", to nie nadąża gratulować :p Bo tak sie cofnęłam trochę w postach i stwierdziłam, że sukcesów w polskich barwach (lub choćby zabarwieniu ;) ) było w ten weekend całkiem nie mało. Cóż- żeby nikogo nie pominąć: gratuluję wszystkim tym, których psiulki, podopieczni lub narybek odnieśli w ostatnich dniach sukcesy :laola: Małe, czy większe- nie istotne. Tym, którzy NIE odnieśli sukcesów.... też gratuluję :p
NigdyNigdy Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Desiderata napisał(a):KAsia - co z tym cennikiem??? Bo będę zmuszony do podjęcia mocniejszych środków persfazji:mad: ;) Musze wykalkulować czy mi się ten Płock opłaci. Startuję z lepszej pozycji do negocjacji, bo to Ty masz interes, nie ja :p Zatem, poproszę o przesłanie na PW oczekiwań oraz targetów cenowych :evil_lol: P.S. Tych, którzy nas nie znają, pragniemy zapewnić, że to tylko taka forma żartu. :lol: P.S.' :cool3:
Kamel Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Czy ktoś z z okolic Rzeszowa wybiera się na wystawę do Opola???
Nitor-Nivalis Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 NigdyNigdy napisał(a):No, to Ewo, szczególne gratulacje ze ten ostatni wyczyn- ode mnie, od Bursztynka i Jagienki :diabloti: dzieki wielkie ;)
Desiderata Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 NigdyNigdy napisał(a):Startuję z lepszej pozycji do negocjacji, bo to Ty masz interes, nie ja :p Zatem, poproszę o przesłanie na PW oczekiwań oraz targetów cenowych :evil_lol: P.S. Tych, którzy nas nie znają, pragniemy zapewnić, że to tylko taka forma żartu. :lol: P.S.' :cool3: Startujesz z lepszej pozycji???:hmmmm: to nie ja zaproponowałem usługi detektywistyczno - szpiegowskie. Możemy się umówic - że Ty postarasz się sprawdzić teorię Jacka przy pomocy swoich wrodzonych talentów dyplomatycznych:cool3: , a ja wykonam mój niecny plan w postaci wystaienia samego siebie - psa wezmę na ring jako kamuflaż:razz: Co do PW to ja nie wiem jak to się robi:oops: , jeszcze tego nie robiłem. Musisz mi to wytłumaczyć a najlepiej pokazać:diabloti:
efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 w Łodzi pojawiło się zestawienie ilościowe zgłoszonych piesków PSY Klasa szczeniąt - 2 Klasa młodzieży - 11 Klasa pośrednia - 11 Klasa otwarta - 7 Klasa championów - 6 Klasa weteranów - 1 SUKI Klasa szczeniąt - 4 Klasa młodzieży - 4 Klasa pośrednia - 8 Klasa otwarta - 16 Klasa championów - 4 Klasa weteranów - 3
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 no to przyznawać sie kto będzie :) i dlaczego nas tak dużo
efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Suczki kl. młodzieży - Nitor-Nivalis twoja sunia Evening Falls Potęga Naturalności i zgłoszona jest też Merci Srebro Północy czwarta to chyna Winona de Ciukci
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Nie nie moja sunia jest juz w posredniej albo w otwartej poszukam zaraz potwierdzenia zgloszenie bo nie pamietam. :oops:
flashka-g Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :lol: Ukladamy stawke?? dopisywac sie:) ( pozmieniałam co wiedziałam;) ) psy szczeniaki LESHAN de Ciukci Winterfrost PEGASO psy młodziez ( to co wiem) BambusLux Torpeda Budyń Lux Torpeda Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON Figiel Sądeckie Pieszczochy Laredo de Ciukci Oumiak`s AMASSEDEUR DE FRANCE SHAMROCK Fortunatus SWIFT WOLF Fortunatus ... Psy posrednia AGAT Cest la Vie Arktogea TRAJAN ARCTIC GOLD Eskimoski DOmek ATAMAN Ninsun BALTO de Ciukci FIRST EXPRESS Dwie Korony Nirdic Blue MONTE CARLO ORFEUSZ Arktogea POPOW Polarni Express PRINC Śnieżna Rakieta TALIZMAN For Fortunatus Eskimoski Domek psy otwarta DUSTIN Sądeckie Pieszczochy KASDAN de Ciukci psy championy ( postrzelam:) SHAPALI De Ciukci Arktogea BLACK DIAMOND EXPLORER BEAR Hydrargium psy weterany AKRON Samcanka suki szczenieta Sasquehanna ROSSA ICE TEA Eskimoski Domek .... suki młodziez EVENING FALLS Potęga Naturalności EVENING SHINE Nitor Nivalis MERCI Srebrno Połnocy WINONA de Ciukci suki posrednia MIRA CETI Srebro Połnocy TIFFANY Eskimoski Domek Pure Poison Fortunatus ZIMOWA BALLADA Eskimoski Domek suki otwarta ( tu sie poddaje:lol: ) ALABAMA Fortunatus Dona Nektar Połnocy Evening SHine Nitor Nivalis Piękna Eskimoski Domek Tsunami Atktogea ... suki championy ALPINA Arktogea Inisfree FLEUR DE LIS Snowy Grove`s BLISSFULL BROWNIE ... suki weteranki Calin Fortunatus
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 juz wiem Suczki klasa Otwarta - EVENING SHINE Nitor Nivalis psy klasa szczeniat - Winterfrost's PEGASO
Ejka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 efra-husky napisał(a):Suczki kl. młodzieży - Nitor-Nivalis twoja sunia Evening Falls Potęga Naturalności i zgłoszona jest też Merci Srebro Północy czwarta to chyna Winona de Ciukci My standardowo mamy: Arktogea ALPINA - kl. Championów Arktogea TRAJAN - k. Pośrednia Jacek, przyznaj się do jakiej klasy zgłosiłeś Kronosa i Here??
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 psy szczeniaki LESHAN de Ciukci Winterfrost PEGASO psy młodziez ( to co wiem) Budyń Lux Torpeda Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON Figiel Sądeckie Pieszczochy Laredo de Ciukci Oumiak`s AMASSEDEUR DE FRANCE SHAMROCK Fortunatus SWIFT WOLF Fortunatus ... Psy posrednia AGAT Cest la Vie Arktogea TRAJAN ARCTIC GOLD Eskimoski DOmek ATAMAN Ninsun BALTO de Ciukci FIRST EXPRESS Dwie Korony Nirdic Blue MONTE CARLO ORFEUSZ Arktogea POPOW Polarni Express PRINC Śnieżna Rakieta TALIZMAN For Fortunatus Eskimoski Domek psy otwarta DUSTIN Sądeckie Pieszczochy KASDAN de Ciukci psy championy ( postrzelam:smile: SHAPALI De Ciukci Arktogea BLACK DIAMOND psy weterany BURSZYN z Coyoacan suki szczenieta .... suki młodziez EVENING FALLS Potęga Naturalności MERCI Srebrno Połnocy WINONA de Ciukci suki posrednia MIRA CETI Srebro Połnocy suki otwarta ( tu sie poddaje:lol: ) EVENING SHINE Nitor Nivalis Arktogea TSUNAMI PIEKNA Eskimoski Domek DONA Nektar Północy suki championy Inisfree FLEUR DE LIS Snowy Grove`sBLISSFULL BROWNIE Arktogea ALPINA Kasia mowila ze jej nie bedzie to Jagny chyba tez nie :shake: suki wteranki
Ejka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 flashka-g napisał(a)::lol: Ukladamy stawke?? dopisywac sie:) psy championy ( postrzelam:) SHAPALI De Ciukci Arktogea BLACK DIAMOND Arktogea SWEETY suki otwarta ( tu sie poddaje:lol: ) Arktogea SWEETY nie jest zgłoszony :) A w otwartej pewnie bedzie jeszcze PIĘKNA ED i DONA Nektar Północy
efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Nie nie moja sunia jest juz w posredniej albo w otwartej poszukam zaraz potwierdzenia zgloszenie bo nie pamietam. :oops: Aj, to przepraszam :oops:
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 efra-husky napisał(a):Aj, to przepraszam :oops: Aj nic nie szkodzi :)
Ejka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 I kolejne Rossa Sasquehanna-szczeniaki Alabama Fortunatus-otwarta TALIZMAN For Fortunatus ED-posrednia Calin Fortunatus-weteran Pure Poison Fortunatus-posrednia
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 psy szczeniaki LESHAN de Ciukci Winterfrost PEGASO psy młodziez Budyń Lux Torpeda Ebonyshadow`n`Shapali DRAGON Figiel Sądeckie Pieszczochy Laredo de Ciukci Oumiak`s AMASSEDEUR DE FRANCE SHAMROCK Fortunatus SWIFT WOLF Fortunatus ... Psy posrednia AGAT Cest la Vie Arktogea TRAJAN ARCTIC GOLD Eskimoski DOmek ATAMAN Ninsun BALTO de Ciukci FIRST EXPRESS Dwie Korony Nirdic Blue MONTE CARLO ORFEUSZ Arktogea POPOW Polarni Express PRINC Śnieżna Rakieta TALIZMAN For Fortunatus Eskimoski Domek psy otwarta DUSTIN Sądeckie Pieszczochy KASDAN de Ciukci psy championy SHAPALI De Ciukci Arktogea BLACK DIAMOND psy weterany suki szczenieta Rossa Sasquehanna suki młodziez EVENING FALLS Potęga Naturalności MERCI Srebrno Połnocy WINONA de Ciukci suki posrednia MIRA CETI Srebro Połnocy Pure Poison Fortunatus suki otwarta EVENING SHINE Nitor Nivalis Arktogea TSUNAMI PIEKNA Eskimoski Domek DONA Nektar Północy Alabama Fortunatus suki championy Inisfree FLEUR DE LIS Snowy Grove`sBLISSFULL BROWNIE Arktogea ALPINA suki weterany Calin Fortunatus
Nitor-Nivalis Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 psy klasa sczeniat cała psy kasa młodzieży brakuje 4 psy klasa pośrednia cała psy klasa otwarta brakuje 5 psy klasa championow brakuje 4 psy weterany brakuje 1 (moze Innisfree NEW YORK RANGER ??? ) suczki klasa szczeniat brakuje 3 suczki mlodziez brakuje 1 suczki posrednia brakuje 6 suczki otwarta 11 suczki championy brakuje 1
efra-husky Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 w pieskach jeszcze będzie Sosiek czyli Endless Wolf Potęga Naturalności (chyba w otwartej) No i jeszcze DEMON z Dębickiej Kępy - chyba w młodzieży
Recommended Posts