Jump to content
Dogomania

Wyniki z ringu Siberian Husky (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ReiMar']Zdradzisz co to za psiak Popo? :razz: Bo to bedzie nasz konkurent :nerwy: ;)[/quote]

ja zdradze, bo mialam okazje go widziec juz :-)
Popow Polarni Express, czarno-bialy :-) po Cowboy'u i Sashy of Siberian Lady. Bardzo fajny psiaczek :)

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Miśka']ja zdradze, bo mialam okazje go widziec juz :-)
Popow Polarni Express, czarno-bialy :-) po Cowboy'u i Sashy of Siberian Lady. Bardzo fajny psiaczek :)[/QUOTE]

No to mnie odstresowalas, nie ma co :smhair2: ;)

Posted

[quote name='Miśka']Popow Polarni Express po Cowboy'u i Sashy of Siberian Lady. Bardzo fajny psiaczek :)[/quote]
Ja przepraszam , ale czy Popow nie jest po Explorer Bear i Iglu Dogs
LADY IN VELVET . Podaję według SIBERIAN HUSKY WORLD .

Posted

No to juz mamy sporo ze stawki na nowy dwór :)

psy kl. mlodziezy
850 Laredo de Ciukci
851 Swift Wolf Fortunatus
852 POPOW Polarni Express
853
psy kl. posrednia
854 First Express Dwie Korony
855 TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek
856
psy kl. otwarta
857 Arktogea TRAJAN
858
859
psy kl. championow
860 Arktogea SWEETY
psy kl. weteranow
861 Bursztyn z Coyoacan
suki kl. mlodziezy
862 Evening Shine Nitor Nivalis
863 Fortunatus
864
suki kl. posrednia
865 Fortunatus
866
suki kl. otwarta
867 Arktogea Tsunami
868 SEONA de Ciukci
869 JUTRZENKA z Coyoacan
870
871
suki kl. championow
872 Jagienka z Coyoacan
suki kl. weteranow
873

Posted

[quote name='piotrjan']Ja przepraszam , ale czy Popow nie jest po Explorer Bear i Iglu Dogs
LADY IN VELVET . Podaję według SIBERIAN HUSKY WORLD .[/quote]

No tak, zdjęcie Popwoa są jakoś chyba kilkanaście stron wcześniej - a tamten psiak to [COLOR=black][FONT=Verdana]POLARNI EKSPRES PIONIER z Coyoacan[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='piotrjan']Ja przepraszam , ale czy Popow nie jest po Explorer Bear i Iglu Dogs
LADY IN VELVET . Podaję według SIBERIAN HUSKY WORLD .[/quote]
:flaming:no przeciez.... oczywiscie ze jest... przepraszam za wprowadzenie w blad... starzeje sie chyba :mdleje: albo jest inne wytlumaczenie.... ;-)

Posted

A czy ktos jadacy z Warszawy dalaby rade zgarnac mnie z Laredo z dworca PKP i podrzucic do NDM? :modla: Bo mamy prawie dwie godziny przerwy pomiedzy pociagiem z Lublina do Warszawy a tym z Warszawy do NDM i w dodatku pociag do NDM odjezdza z innego dworca... :wallbash:

Posted

[quote name='ReiMar']w dodatku pociag do NDM odjezdza z innego dworca... :wallbash:[/quote]
tak raczej nie jest, oba beda przejezdzac przez zachodnia, centralna i wschodnia.
Na pewno dobrze sprawdzilas? Ja mam obkute niemal na blache rozklady i wydaje mi sie ze z lublina do ndm jest lepsze polaczenie... 45 minut czekania na wwie wschodniej, w NDM jest o 8 cos...

Posted

[quote name='Miśka']tak raczej nie jest, oba beda przejezdzac przez zachodnia, centralna i wschodnia.
Na pewno dobrze sprawdzilas? Ja mam obkute niemal na blache rozklady i wydaje mi sie ze z lublina do ndm jest lepsze polaczenie... 45 minut czekania na wwie wschodniej, w NDM jest o 8 cos...[/quote]
dobrze mowie - [URL="http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=4c.01046429.1143659426&OK#focus"]zobacz sama[/URL]

Posted

No racja, i w ostatecznosci pojade tym pociagiem, ale skoro husky beda sedziowane dopiero o 12 to wolalabym pojechac pozniejszym - troche mam cykora jesli chodzi o jazde pociagiem samej w nocy a ten o ktorym piszesz wyjezdza z Lublina o 3:35 :nerwy:

Posted

[quote name='ReiMar']No racja, i w ostatecznosci pojade tym pociagiem, ale skoro husky beda sedziowane dopiero o 12 to wolalabym pojechac pozniejszym - troche mam cykora jesli chodzi o jazde pociagiem samej w nocy a ten o ktorym piszesz wyjezdza z Lublina o 3:35 :nerwy:[/quote]

masz tez pozniejszy (7.45- 11), ale opcja IC, wiec drozsza...
ja tam i tak mysle ze ktos Cie podrzuci ;-)

Posted

ten 7:45 w Warszawie jest o 10:05, pozniej godzine czekania na pociag do NDM, ktory odjezdza o 11:13 i na miejscu jest o 12:07 - moge wiec nie zdazyc... :shake:
zaraz nas mod zjedzie za te pociagi ;)

Posted

[quote name='ReiMar']ten 7:45 w Warszawie jest o 10:05, pozniej godzine czekania na pociag do NDM, ktory odjezdza o 11:13 i na miejscu jest o 12:07 - moge wiec nie zdazyc... :shake:
zaraz nas mod zjedzie za te pociagi ;)[/quote]
ReiMar, prosze Cie :-)
[URL="http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=dl.0132929.1143660758&OK#focus"]http://rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=dl.0132929.1143660758&OK#focus[/URL]

o 11.13 to on jest w NDM ;-) przesiadka na wschodniej na ktora masz 23 minuty. Nie IC, a Tanie Linie Kolejowe z Lublina do Wwy, z Wwy do NDM pospieszny

(wybaczcie OT ale ja mam sentyment do pkp :P )

Posted

wiesz co, to ja juz nic nie rozumiem... bo przed chwila jak wyszukiwalam to mi zupelnie co innego pokazalo :crazyeye: :splat:
chyba juz czas wylaczyc komputer i odpoczac... :sleep:

Posted

[quote name='HUSKYTEAM']Mi? Ja nic nie wiem oprócz tego, że interesuje mnie jedna lokata i zastanawiam się, dlaczego Was też ta sama.[/quote]

dlatego dawno temu wymyslono dodatkowo klase posrednia ;-)

Posted

[quote name='piotrjan']a najważniejsze , że zobaczę znowu Jagnę .:lol: :lol: :lol:[/quote]

Wolno tarmosić :p

[quote name='Miśka']:flaming:no przeciez.... oczywiscie ze jest... przepraszam za wprowadzenie w blad... starzeje sie chyba :mdleje: albo jest inne wytlumaczenie.... ;-)[/quote]

:evil_lol: No, Miśka, trudno.
Na pocieszenie napiszę Ci tylko, że wszyscy się starzejamy :p
Tak, Popik o którym myślę to nie ten z Coyoacan, tylko ten drugi;)
Zgrabne zwierzątko.

Co do PKP, to taką teorię mi koleżanka kiedyś przedstawiła- ponoć rozszyfrowała skrót PKP- "Piechotą K.... Prędzej" :razz:
Jak tak sobie czytam, to chyba jednak miała rację.
ReiMar uczulam, żeby nie wierzyć bezgranicznie rozkładowi jazdy zamieszczonemu w internecie.
Nie raz i nie dwa, niestety, miałam taką sytuację, kiedy okazało się, że podany pociąg wogóle nie istnieje :mad:
Najlepiej upewnić się w informacji telefonicznej.
Daj znać, co zaplanujesz.
My niby z Warszawy, ale jak znam życie to będziemy wyjeżdżać ok. 7-ej- jak zwykle.
Nie wiem, czy Cię by to ewentualnie urządzało.
No i pytanie, czy psiul potrafi jechać z przodu pod nogami, bo z tyłu by mu moje bąble raczej nie przepuściły- dokładniej Bursztyn :roll:

Posted

[quote name='NigdyNigdy']
ReiMar uczulam, żeby nie wierzyć bezgranicznie rozkładowi jazdy zamieszczonemu w internecie.
[/quote]
kurcze... ja caly zeszly rok przejezdzilam w oparciu o pkp.pl ...
ale wiadomo... 99 razy sie uda, a za setnym moze niekoniecznie... :-P

Posted

[quote name='Gosia i kropki']Kasia Kasia a opowiedz co za cudo ten Chodsky Pes??

Ja go nie widziałam, ale moja koleżanka to już na niego zachorowała :)[/quote]

:lol:
A ja nie wiem tylko, czy to w tym temacie, ale w razie czego proszę Moderatora o wydzielenie tematu ;-)
Chodziaki to bardzo fajne psiulki, szczerze powiedziawszy, choć zupełnie inne od Husky.
Ot takie typowe owczarki, z tym że najbardziej, pod względem charakteru, przypominają mi Border'y- są wpatrzone w człowieka, potrafią czarować wzrokiem i dadzą się pokroić za swojego opiekuna- bardzo się przywiązują. Są bardzo pogodne i towarzyskie, potrafią świetnie paść- u moim rodziców pasą zarówno koty, konie, szczeniaczki, jak i dorosłe Husky :evil_lol:
Świetnie też stróżują. Bez problemu dogadują się z moimi dwoma psiulami.
A z wyglądu nie przypominają Border'ów za grosz- raczej taki zminiaturyzowany i "normalnie" kątowany owczarek niemiecki o nieco dłuższej sierści.
Wklejam dwa zdjecia ze strony hodowli, z której pochodzą psiule moich rodziców:
[IMG]http://sweb.cz/daraskar/Embra+Zack.jpg[/IMG]
....i to mi się spodobało szczególnie (to w środku, to oczywiście nie Chodziak ;) ):
[IMG]http://sweb.cz/daraskar/Miluji%20Te.JPG[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...