Nitor-Nivalis Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='sh_maniak']Gorgik, Lino, Yukatan, Albanka , Tina a jaki był szósty?[/quote] Nie posiadam katalogu więc z tego co pamietam byly zgloszone 4 psy i 2 sukczki jeden psiak nie dojechal i to był Latrans AWARE of VICTORY - czyli było ich 6 a nie 7 - sorka za błąd :oops:
NigdyNigdy Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Nie posiadam katalogu więc z tego co pamietam byly zgloszone 4 psy i 2 sukczki jeden psiak nie dojechal i to był Latrans AWARE of VICTORY - czyli było ich 6 a nie 7 - sorka za błąd :oops:[/quote] Dzięki Ewo :-) Szkoda, że tak mało championów na tę wystawę jeździ.... :roll: Pamiętam rok, kiedy samych samców było zgłoszonych bodajże 9. Szkoda w sumie, ale dla nas to raz, że sedzia nie za bardzo trafiony (choć pana Deutscher'a bardzo lubię, jako człowieka :razz: ), to na dodatek klasy weteranów brak :p
Miśka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='NigdyNigdy']Dzięki Ewo :-) Szkoda, że tak mało championów na tę wystawę jeździ.... :roll: Pamiętam rok, kiedy samych samców było zgłoszonych bodajże 9.[/quote] 10... w 2000 :-) i 3 sunie... I miotowe rodzenstwo zgarnelo wszystko ;))) [U][IMG]http://www.ols.vectranet.pl/%7Ehusky/gal_inne/wystawy.jpg[/IMG][/U]
NigdyNigdy Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='Miśka']10... w 2000 :-) i 3 sunie... I miotowe rodzenstwo zgarnelo wszystko ;))) [U][IMG]http://www.ols.vectranet.pl/%7Ehusky/gal_inne/wystawy.jpg[/IMG][/U][/quote] Osz Ty, w mordę jeża! :crazyeye: Ty pamiętasz takie rzeczy???? :happy1: No tak- Bursztynek i Bystrunia wtedy trochę zaszalały :p Dzięki Mirko, za przywołanie miłych wspomnień :Rose:
Nitor-Nivalis Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 [quote name='NigdyNigdy']Dzięki Ewo :-) Szkoda, że tak mało championów na tę wystawę jeździ.... :roll: Pamiętam rok, kiedy samych samców było zgłoszonych bodajże 9. Szkoda w sumie, ale dla nas to raz, że sedzia nie za bardzo trafiony (choć pana Deutscher'a bardzo lubię, jako człowieka :razz: ), to na dodatek klasy weteranów brak :p[/quote] Nie ma za co :) No mało mało choc i tak więcej niż w zeszlym roku - ale dlaczego to juz to ktoś ładnie określił po co jeżdzić skoro od kilku lat ci sami wygrywaja ta wystawe.... No a ze brak klasy weteranow to fakt - no kurcze ze tez oni o tym nie pomysleli. A np na węgierskiej wsytawie championow jest klasa championow i championow weteranow dla psow z tytulem po ukonczeniu 8 roku zycia :)
NigdyNigdy Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='Nitor-Nivalis']A np na węgierskiej wsytawie championow jest klasa championow i championow weteranow dla psow z tytulem po ukonczeniu 8 roku zycia [/quote][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ooooo....[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]A wiesz, że nie wiedziałam [/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]To super pomysł.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Ale w Polsce niesądze, abyśmy się takiego czegoś w najbliższym czasie doczekali.[/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Verdana]Wiem, że był projekt wprowadzenia tytułu Championa Weteranów, ale jakoś chyba nie bardzo się udał.... [/FONT][/COLOR]
Nitor-Nivalis Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 szkoda ale faktycznie watpliwe bysmy sie takiej klasy na championach doczekali a warto by bylo :)
NigdyNigdy Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Wiesz, w sumie to nie takie trudne. Wystarczy, że na którymś Walnym Zebraniu Członków zgłosi się taki wniosek i zostanie on przegłosowany na "tak". W tym momencie Delegaci takiego Oddziału byliby zobowiązani do zgłoszenia wniosku o uznanie Championatu Weteranów na najbliższym Walnym Zjeździe Delegatów i tam znów głosowanie. Z tego, co wiem, Delegaci z Warszawy byli do czegoś takiego zobowiązani w 2005 roku (i bynajmniej ja nie miałam z tym nic wspólnego :evil_lol: ), ale czy słowa dotrzymali to nie wiem. Jedno z dwóch- albo wniosek nie został w końcu przedstawiony, albo go na Zjeździe Delegatów odrzucono. Dla mnie szkoda, ale cóż- nie samymi championatami człowiek żyje :cool1:
Miśka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Izka.w']o dawno mnie tu nie bylo. Gratulacje!!!!![/quote] toz to w avatarze jest Figiel Sadeckie Pieszczochy :-)
DK Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Leszno - psy .. i mój Linki [IMG]http://republika.pl/lary_mismaz/husky.jpg[/IMG] [IMG]http://republika.pl/lary_mismaz/husky2.jpg[/IMG] [IMG]http://republika.pl/lary_mismaz/P2266556.jpg[/IMG][IMG]http://republika.pl/lary_mismaz/P2266546.jpg[/IMG]
Izka.w Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Miska pozdrawiam! wiele dobrego slyszalam. mam nadzieje ze na ktorejs wystawie sie spotkamy.
Manu Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Miśka']toz to w avatarze jest Figiel Sadeckie Pieszczochy :-)[/quote]I brat bliźniak mojej Shimy :)
Asia i Yuki Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ale Shima i Akim sa podobne do siebie- przynajmiej na zdjęciach. Ciekawa jestem jak wygląda Shima w całej okazałości??
Manu Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Iza, tak, dostałam zdjęcia Akimka, dzięki ! I tak, wiem, obiecuję się zrewanżować... :cool1: Mam tu w pracy kilka najświeższych zdjeć suń tylko kwestia pozmniejszania. Postaram sie jeszcze dziś Ci je wysłać. Asia, Shimka jest ewidentnie ...większa :roll: Nie wiem, co jest, nie mogę jej jakoś odchudzić. Grishka jest szczuplejsza. Może odgrzebię swój dawny topik (o naszym nowym miejscu) i tam wstawię kilka zdjęć...? :roll:
Miśka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Manu'] Może odgrzebię swój dawny topik (o naszym nowym miejscu) i tam wstawię kilka zdjęć...? :roll:[/quote] TAK! TAK! ja tez chce zobaczyc rodzenstwo "mojej" :pBest in Show Puppy wystawy klubowej :bigcool:
Manu Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Miśka']TAK! TAK! ja tez chce zobaczyc rodzenstwo "mojej" :pBest in Show Puppy wystawy klubowej :bigcool:[/quote] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=866381#post866381"]TUTAJ[/URL] jest ten topik, powinny się tam niedługo jakieś zdjęcia pojawić w takim razie :cool1: Tylko nie wiem, nie nastawiajcie się może od razu tak entuzjastycznie, bo trzeba pamiętać, że ja wzięłam dwa ostatnie szczeniaki z miotu... Mnie osobiście to nie przeszkadza, bo kariery wystawowej nie planuję, ale to chyba oczywiste i naturalne, że najlepsze eksteriowo szczeniaki "wyszły z gniazda" wcześniej :)
jolka11 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Manu'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=866381#post866381"]TUTAJ[/URL] jest ten topik, powinny się tam niedługo jakieś zdjęcia pojawić w takim razie :cool1: Tylko nie wiem, nie nastawiajcie się może od razu tak entuzjastycznie, bo trzeba pamiętać, że ja wzięłam dwa ostatnie szczeniaki z miotu... Mnie osobiście to nie przeszkadza, bo kariery wystawowej nie planuję, ale to chyba oczywiste i naturalne, że najlepsze eksteriowo szczeniaki "wyszły z gniazda" wcześniej :)[/quote] Manu ,nie złość mnie .:cool3::eviltong:.Tylko wklejaj nowe fotki.Bo jak nie to ja wrzucę te ze stycznia :multi: Chcę przypomnieć,że ostatniego szczeniaka to ja mam:lol:.Sądzę ,że nie jest taki najgorszy.Więc Twoje powinny być lepsze:loveu:
Manu Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='jolka11']Manu ,nie złość mnie .:cool3::eviltong:.Tylko wklejaj nowe fotki.Bo jak nie to ja wrzucę te ze stycznia :multi:[/quote]A jak masz wiecej czasu, to powklejaj (ale TAM) trochę, proszę bardzo :eviltong: :cool1: Tylko trzeba je zmniejszyć, pamiętaj... :eviltong: Ja już kilka wkleiłam. :) Acha, i aktualniejszych to nie mam, tylko te ze stycznia...
NigdyNigdy Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Manu']Tylko nie wiem, nie nastawiajcie się może od razu tak entuzjastycznie, bo trzeba pamiętać, że ja wzięłam dwa ostatnie szczeniaki z miotu... Mnie osobiście to nie przeszkadza, bo kariery wystawowej nie planuję, ale to chyba oczywiste i naturalne, że najlepsze eksteriowo szczeniaki "wyszły z gniazda" wcześniej :)[/quote] A to wcale nie takie oczywiste ;) Co do suczek- miejcie litość- przecież to dzidzie jeszcze. Różnie psiule się rozwijają, więc wszelkie dysproporcje i "dziwolągi" mogą się w przyszłości wyrównać lub zamazać. To ja lecę, Manu, na Twój topik pooglądać Twoje dziąchy.... :p
jolka11 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='NigdyNigdy']A to wcale nie takie oczywiste ;) Co do suczek- miejcie litość- przecież to dzidzie jeszcze. Różnie psiule się rozwijają, więc wszelkie dysproporcje i "dziwolągi" mogą się w przyszłości wyrównać lub zamazać. To ja lecę, Manu, na Twój topik pooglądać Twoje dziąchy.... :p[/quote] Mam nadzieję ,że nie określisz je jako "dziwolągi":mad: Dziwczyny są niczego sobie:evil_lol:
Izka.w Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Wlasnie wracam z TUTAJ i musze pochwalic obie dziewuchy. sa PIEKNE!!!!
Izka.w Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Widze ze cala rodzina tu jest!!czesc Mariolka. fajny miot!
NigdyNigdy Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='jolka11']Mam nadzieję ,że nie określisz je jako "dziwolągi":mad:[/quote] Gdzież bym śmiała :p
Recommended Posts