galadria Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 KAILUA de Ciukci ex.1 , Zw,Mł NJwR BIS Junior :evil_lol: :multi::multi::multi:ukończony Młodzieżowy Champion Polski :multi::multi::multi: Ogromne gratulacje ,Brawo Asia oraz RICK de Ciukci - III BIS weteran :multi::multi: Brawo Daniel,Brawo pani Teresko
zpr Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='galadria']KAILUA de Ciukci ex.1 , Zw,Mł NJwR BIS Junior :evil_lol: :multi::multi::multi:ukończony Młodzieżowy Champion Polski :multi::multi::multi: Ogromne gratulacje ,Brawo Asia oraz RICK de Ciukci - III BIS weteran :multi::multi: Brawo Daniel,Brawo pani Teresko Super wyniki gratulacje dla dzielnie walczących haszczaków :multi:
Florka_xyz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No prosze ASia i Eskimoski Domek walcza do konca:evil_lol:OGROMNE GRATULACJE :multi::multi::multi:
guina Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ogromne gratulacje dla zwycięzców i wszystkich walczących!!!! :multi:
Cyraneczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Gratulacje dla zwycięzców!!!! Viva prezentowała się przepięknie (jak zawsze :)) i zasłużenie wygrała. Bardzo mi się podobała ocena sędziego, bo dokładnie macał pieski, a przede wszystkim wybierał je w ruchu! Niektóre werdykty mogły wydawac się kontrowersyjne, ale kto patrzył wprawnym okiem, od razu odgadł preferencje sędziego. Oby takich było więcej... Ogromnie się cieszę z udanego debiutu naszej maleńkiej, łysej i "zupełnie odstającej od reszty stawki" OSTII :loveu::evil_lol:. Dziewuszka strasznie się zeste\resowała po wkroczeniu na teren wystawy, ale po paru minutach obycia z nieznanym zaczęło ją wszystko ciekawić :). Była najmłodsza w stawce, ale za to dziarsko biegała i stała jak zaczarowana, więc pierwsze koty za płoty :multi: :). Ogromne gratulacje również dla EIGERA :loveu::loveu::multi:, który tym razem już na pewno :eviltong: UKOŃCZYŁ CHAMPIONAT MŁODZIEŻY!!!!!!!
flashka-g Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Dziekujemy za gratulacje. Jesteśmy bardzo dumne z naszej Żyletki:loveu:Szkoda tylko ze Vivka nie zostala doceniona na BOG ale wygladala przepieknie:loveu: Młodziezowy championat mamy skonczony tak wiec z Warszawy juz wycofałysmy Żyletke, niech teraz walczy reszta;) I kolejny Bis Junior takze nas bardzooo cieszy:p Gratulacje dla Daniela i Foga za uplasowanie sie w czołowce weteranow i pieknej Vivki za BOBa:multi: Asia, Gosia i Żyletka:cool3:
Cyraneczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]Klasa:szczeniąt / puppy PSY INDIANA JONES Sądeckie Pieszczochy - 1, wo[/FONT] [FONT=Arial]Snowmist's ONTARIO TREASURE - nb[/FONT] [FONT=Arial]PHOENIX JUNIOR Lupinus - 2[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:młodzieży / youth[/FONT] [FONT=Arial]Arktogea Eiger - 1, Zw.Mł.[/FONT] [FONT=Arial]NON-STOP STRONGMAN Eskimoski Domek - 2[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:pośrednia / intermediate[/FONT] [FONT=Arial]BALI SONA FROM Chandu - nb[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:otwarta / open[/FONT] [FONT=Arial]ATAMAN Ninsun - nie wiem[/FONT] [FONT=Arial]Oumiak's BAY OF PASSION - 2[/FONT] [FONT=Arial]Lider Nike's Z Pierwszej Ręki FCI - nb[/FONT] [FONT=Arial]NORBI Srebro Północy - 3[/FONT] [FONT=Arial]TOGO de Ciukci - 1, CWC, Res.CACIB[/FONT] [FONT=Arial]UBIK Lights Of North - nb[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:championów / champion[/FONT] [FONT=Arial]1699Ebonyshadow n Shapali's DRAGON - 1, CWC, CACIB, NDPwR [/FONT] [FONT=Arial]Klasa:weteranów / veteran[/FONT] [FONT=Arial]RICK de Ciukci - 1, III BIS WETERAN[/FONT] [FONT=Arial]SUKI[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:szczeniąt / puppy[/FONT] [FONT=Arial]ARWENA Blask Beskidu - ob.[/FONT] [FONT=Arial]GABI Połanieckie Wzgórze - ??[/FONT] [FONT=Arial]Snowmist's OSTIA OF ARKTOGEA - 1. w.o Best Puppy[/FONT] [FONT=Arial]PANDA Lodowy Dotyk - ??[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:młodzieży / youth[/FONT] [FONT=Arial]CAYENNE Sonic Kennel[/FONT] [FONT=Arial]Winterfrost's EXCLUSIVE - 4. [/FONT] [FONT=Arial]Ebonyshadow's Husqvarna ISIS - 3[/FONT] [FONT=Arial]KAILUA de Ciukci - 1.Zw. Mł., Best Junior, BIS JUNIOR[/FONT] [FONT=Arial]NON-STOP STAR Eskimoski Domek[/FONT] [FONT=Arial]ONE IN A MILLION Dwie Korony[/FONT] [FONT=Arial]SECRET STAR OF WOLF POINT - nb[/FONT] [FONT=Arial]SUGARFREE Equanimity - 2[/FONT] [FONT=Arial]SWEETHEART Equanimity[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:pośrednia / intermediate[/FONT] [FONT=Arial]BAJECZKA Gidelskie Sanie - nb[/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue CELEBRITY - 2[/FONT] [FONT=Arial]HESPEROS Sądeckie Pieszczochy - 3[/FONT] [FONT=Arial]OLIMPIA Srebro Północy[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna WINTER LOVE 1.CWC. Res. CACIB[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:otwarta / open[/FONT] [FONT=Arial]ANDROMEDA Gidelskie Sanie - nb[/FONT] [FONT=Arial]Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR 1.CWC. CACIB. BOB [/FONT] [FONT=Arial]DAISY PHOENIX Lupinus[/FONT] [FONT=Arial]MAGORA z Hrubej Siklawy[/FONT] [FONT=Arial]NANA Srebro Północy[/FONT] [FONT=Arial]NICOL Srebro Północy - 3[/FONT] [FONT=Arial]PERŁA Eskimoski Domek[/FONT] [FONT=Arial]Discovery POISON [/FONT] [FONT=Arial]SILVER STAR Marakaja - 4[/FONT] [FONT=Arial]Husqvarna TIARA - 2[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:championów / champion[/FONT] [FONT=Arial]HAPPY HILARY Eskimoski Domek 2.[/FONT] [FONT=Arial]JAGIENKA z Coyoacan FCI - nb[/FONT] [FONT=Arial]PRECIOUS PEPPER of Nordica 1. CWC[/FONT] [FONT=Arial]Klasa:weteranów / veteran[/FONT] [FONT=Arial]CRAZY Polarni Przyjaciele - 1[/FONT]
jolka11 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 INDIANA JONES Sadeckie Pieszczochy -[FONT=Arial]1. w.o Best Puppy Żanetko -INDI rownież ma tytuł Best Puppy :mad: [/FONT]
Guest Karmel Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Gratulacje dla Vivy i Zylety:loveu::loveu: a teraz prosimy o foteczki:lol::lol::lol::cool3:
Cyraneczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='jolka11']INDIANA JONES Sadeckie Pieszczochy -[FONT=Arial]1. w.o Best Puppy [/FONT] [FONT=Arial]Żanetko -INDI rownież ma tytuł Best Puppy :mad:[/FONT] Tak, tak, oczywiście, PRZEPRASZAM :roll: w szczeniaczkach i w weteranach nie było porównania :-)
Florka_xyz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cyraneczka napisał(a):Tak, tak, oczywiście, PRZEPRASZAM :roll: w szczeniaczkach i w weteranach nie było porównania :-) Zanetko Twoja mala jest cudna a jak sie ladnie ustawia:cool3:szkoda ze nie ma wlosa ale i tak jest super:loveu:
Cyraneczka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Florka_xyz napisał(a):Zanetko Twoja mama jest cudna a jak sie ladnie ustawia:cool3:szkoda ze nie ma wlosa ale i tak jest super:loveu: To, że moja mama jest cudna, to ja wiem. Włosów jej jeszcze trochę zostało :p, ale żeby nie było niejsanosci... myślałaś zapewne o mojej "małej", czyli Ostii :eviltong: - DZIĘKI :loveu:
Florka_xyz Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cyraneczka napisał(a):To, że moja mama jest cudna, to ja wiem. Włosów jej jeszcze trochę zostało :p, ale żeby nie było niejsanosci... myślałaś zapewne o mojej "małej", czyli Ostii :eviltong: - DZIĘKI :loveu: Hi Hi tak tak mowie o OSTII male przejezyczenie sie:evil_lol:
Kori Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 No i prawie nikogo nie poznałam :cool3:, tak jak się spodziewałam :lol: Serdeczne gratulacje zarówno zwyciezcom jak i wszystkim wystawiającym :loveu: Było na co popatrzeć ;)
Kida Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Gratulacje dla wszystkich walczących w Krakowie :multi: Ale szczególne brawa dla dwóch świeżo upieczonych Młodzieżowych Championków - Żyletki i Eigera :multi: oraz świeżo upieczonej dorosłej Championki - Pepsi :loveu: Wielkie gratulacje też dla świetnej Agnieszkowej gwiazdeczki - Vivy :loveu: oraz dla malutkich, łysych, udanych debiutantów - Tii :loveu: i Indiany :loveu: Czy można liczyć na jakieś zdjęcia..? :loveu:
LOCZEK Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Wielkie GRATKI dla ZWYCIĘZCÓW i wszystkich dzielnie walczących!!! :happy1:[/FONT]
Cyraneczka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Wysłałam przed chwilą zdjecia na maile do wielu osób, mam nadzieję, że ktos będzie tak miły i wstawi część tutaj :-)
nordic blue Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cyraneczka napisał(a):Wysłałam przed chwilą zdjecia na maile do wielu osób, mam nadzieję, że ktos będzie tak miły i wstawi część tutaj :-) ja też proszę pięknie o zdjęcia;)
nordic blue Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Dziękuje Wszystkim za gratki ! Jesteście kochani:multi: Ja również Gratuluje pozostałym Zwycięzcom:multi: zwłaszcza dla Asi z Kailuą za ukończenie młodzieżowego championatu, i wygrania w pięknym stylu BIS Junior, dla Joli i Gosi z Dragonem za CACIB, Winter Love res.Cacib , dla Daniela za utrzymanie weteranka w tak doskonałej formie i wywalczenie III BIS WETERAN, dla Togo za res.CACIB i dla wszystkich pozostałych :multi::loveu:
Kida Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Cyraneczka napisał(a):Wysłałam przed chwilą zdjecia na maile do wielu osób, mam nadzieję, że ktos będzie tak miły i wstawi część tutaj :-) Również ładnie proszę.. :cool1:
Guest Karmel Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 MAM NUDE TO POWSTAWIAM TROCHE FOTEK:) Fot.Żaneta Żmuda-Kozina PSY-SZCZENIAKI PSY MŁODZIEŻ PSY OTWARTA
Guest Karmel Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 SUCZKI-SZCZENIACZKI SUCZKI-MŁODZIEZ SUKI-POŚREDNIA
Recommended Posts