Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psica nie ma chipa czasami ? ani tatuażu ??? koło wrocka jest hodowla dobków, którą prowadzi cudowna młoda osoba, jakiś czas temu ze schronu wyciągnęła staruszka onka i pozwoliła mu doczekać ostatnich dni w swoim domu , ma wspaniałe serce - moze do niej napisać ??? tak tylko gdybam .......

Posted

[quote name='NaamahsChild']Taaa, kochana, i zamieszka w moim łóżku, a mnie zostanie już tylko wycieraczka przed mieszkaniem..:evil_lol:[/quote] Czy to jest odpowiedź na moje pytanie??
|Pytam, bo spod warszawy (gmina żabia wola) jedzie do mnie kumpela, w czwartek bardzo rano....

Posted

O matuchno, ale sie wątek ożywił. Postaram się odpowiedzieć po kolei:

[B]GoniaP[/B], tak z Wawy do Poznania, ale DT będzie gotowy najwczesniej w weekend. wczesniej nie może przyjąc psicy. O ile w ogóle będzie mógł, a to będę wiedzieć - jak mam nadzieję - dzis lub jutro. Bardzo dziękuję za propozycję, tez bym ją wysłała jak najszybciej..

[B]Bros[/B], koniecznie napisz do tej Pani, DS szukamy bardzo, bardzo. To naprawdę cudowna sunia, łagodna i slodka. Też o chipie pomyślalam.. Trzeba będzie ją jeszcze zaszczepić to poproszę weta, żeby sprawdzil. Bo może ona komuś uciekla? Piekna jest jak dobermanowe marzenie...

[B]Obraczus[/B], dzieki za oferte pomocy, ale naprawdę - kundelki zawsze maja pod górkę, a ja na taką dobkę będę im skarpetę opróżniać... Na watek zajrzę z przyjemnoscią, ale na razie poprobuję jeszcze żebractwa indywidulanego. jak będzie kanal, uderzę do was :-)

[B]Anno[/B], Dobermaniaczki wiedzą, to one załatwiają DT :-)

[B]Naa[/B], a z dobką w łózku się nie zmieścisz? Ona wiesz, chuda jest jeszcze...;-)

Posted

Obraczuś, wiesz, rodowodu w pysku z tego lasu nie przyniosła, ale w typie jest bardzo, bardzo. I takim psom zawsze jednak trochę łatwiej niż zwykłym burkom, czarnym podpalanym..

Naa, to już nie mam pytań :-)

Posted

ciotka Koperkowa jutro założy wątek małej na forum dobkowym o tutaj :

[U][COLOR=#810081][url=http://www.akagera.pl/forum/viewforum.php?f=27&sid=be51fef80fcdae4aba06ca94b9168190]Dobermanowe Forum :: Zobacz Forum - psy w potrzebie / for adoption[/url][/COLOR][/U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/dobka-z-lasu-tulala-sie-2-m-ce-teraz-szuka-domu-148087/index3.html"][/URL]

Posted

[quote name='bros']ciotka Koperkowa jutro założy wątek małej na forum dobkowym o tutaj :

[U][COLOR=#810081][URL="http://www.akagera.pl/forum/viewforum.php?f=27&sid=be51fef80fcdae4aba06ca94b9168190"]Dobermanowe Forum :: Zobacz Forum - psy w potrzebie / for adoption[/URL][/COLOR][/U][/quote]

Dzięki, dzięki!! Ona jest taka wdzięczna, spokojna, spi teraz przy łózku swojej opiekunki, nie wyobrażam sobie co ona przeszła w tym lesie, ani co czekaloby ją w schronie..

Posted

[quote name='ihabe']Jestem, w czym mogę pomóc:loveu::loveu::loveu:[/quote]

Kochana, na transport zbieram, jesli dt sie potwierdzi. Moze jednak uzbieram :-) Dzieki za obecnosc, bo sama do siebie i do zdjec suni tu gadalam :-)

A moze znasz dom marzacy o cudownym dobermanie?

Posted

[quote name='Anna_33']Nawet mi fajna literowka wyszla dobremaniaczki=dobermaniaczki. W sumie moze zostac tak )))[/quote]

Ukryte talenty literackie w koleżance się obudziły :-)

Posted

[quote name='sonikowa']Kochana, na transport zbieram, jesli dt sie potwierdzi. Moze jednak uzbieram :-) Dzieki za obecnosc, bo sama do siebie i do zdjec suni tu gadalam :-)

A moze znasz dom marzacy o cudownym dobermanie?[/quote]

no to wiesz, ze możesz na mnie liczyć:loveu: Na 100 coś prześlę a ile już mamy?
Jeszcze nie znam takiego marzącego domku ale kto wie może go poznam:loveu:

Posted

[quote name='ihabe']no to wiesz, ze możesz na mnie liczyć:loveu: Na 100 coś prześlę a ile już mamy?
Jeszcze nie znam takiego marzącego domku ale kto wie może go poznam:loveu:[/quote]

Kochana jesteś :loveu: aż mi głupio. Mamy jakieś 160 zł. Jeśli wypali dt i transport to potrzeba jeszcze stówki. Plus szczepienia - jutro się dowiem ile.

Posted

[quote name='Ciencienia']To i ja sie deklaruję z kaską, myślę, ze około 50 dyszek dam radę przekazac na Dobeczkę - tylko nie widzę gdzie numer konta[/quote]

dziękuję!!!!
Konta nie ma jeszcze, bo nie wiem na 100 % czy dt będzie i czy suńka pojedzie, Jeśli bedzie jechała, to w sobotę - dlatego muszę być gotowa na obie ewentualności (dt, transport i kasa przynajmniej zdeklarowana lub brak dt i..Paluch:-().
Konto podam jak będą już wiedziała że jedzie...

Posted

biedna maleńka, dobrze ze trafila na dobra duszyczkę, ktora ją zabrala z tego lasu

co do jej rasowosci to faktycznie jest mocno w typie ale do rasowego dobka wg mnie jej dośc daleko;)
co nie zmienia faktu ze jest urocza

Posted

[quote name='dzodzo'] co do jej rasowosci to faktycznie jest mocno w typie ale do rasowego dobka wg mnie jej dośc daleko;)
co nie zmienia faktu ze jest urocza[/quote]

dzieki, ze zajrzalas.. Wiesz, ja sie na dobkach malo znam ;-) Sąsiadka, która ją znalazl, miała juz kiedyś dobermankę i mówiła, że ta jets identyczna, ale może tamta też była nierodowodowa..