Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tamb']Majku, ta pani go karmi codziennie od czerwca i będzie go karmić. Azor przy próbie łapania reaguje agresją, na otwartej przestrzeni obszczekuje wszystkich i łapie ostrzegawczo zębami. Kocha tylko tą panią i jej sąsiadkę. Nie mam innego pomysłu na pomoc temu psu. Tylko ogrodzenie i buda. Nikt gryzącego, starszego psa nie weźmie. W hotelu, zamknięty zwariuje, nikogo nie wpuści do boksu, w azylu uśpiliby go. W piątek jestem umówiona z panią w obecności mojej znajomej, która przywiezie bramkę i przekażemy jej pieniądze. Jutro zrobię pierwsze rozliczenie.[/QUOTE]

skoro pani go karmi i bedzie karmic to oki

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

Pani Ela całą zimę jeździła do Azorka na działkę dwa razy dziennie. Stało się nieszczęście, zastała psa pobitego, w złym stanie. Był tak pobity,że nie protestował, kiedy go zabierała do weterynarza a potem do mieszkania swojej mamy, którą się opiekuje. Nie mogła zabrać go do siebie bo Azor i jej pies nie tolerują się. Teraz Azorek ma na imię Amik, stał się kanapowcem a Pani Ela żyje "na dwa domy". Amik nie toleruje obcych ale w rodzinie zachowuje się wzorowo.

Posted

No i komu przeszkadzał pies na ogrodzonej działce? Pewno tym menelom, których nie brakuje, stąd tyle włamań na działkach zimową porą, może Azor, ktoregoś postraszył? Dobrze, że się tak skończylo, jak się skończyło i Azor-Amik wyzdrowiał i ... ma dom.