Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2 szczeniaki przebywają w dt (suńka i czarno-biały Krówek), 1 maluch nadal mieszka tu gdzie się urodził na wsi i to właśnie on pojechałby do Saticzarownicy. Dobrze byłoby wstrzymać się z jego wyjazdem jeszcze kilka dni ponieważ ludzie ciągle dzwonią z lokalnych ogłoszeń i być możę domek gdzieś tutaj na miejscu znajdzie się.

Posted

[quote name='Doda_']To poczekamy parę dni jak nic sie nie znajdzie, pojedzie do dt.
Transport możemy już zacząć szukać. Jest z Krakowa do Katowic, a z Zamościa nie ma.[/QUOTE]

Z katowic do mnie do Rybnika moze zabrac moj kolega kolo 17 jak bedzie wracal z pracy...Bede czekac ;)

Posted

JESTEM W KOŃCU ,BOZE PRZEZ SZEŚĆ DNI NIE MOGŁAM WEJSC CAŁY CZAS MNIE WYRZUCAŁO .tELEFON PARE POSTÓW WYZEJ JEST DO MNIE .

tERAZ UKRADKIEM W PRACY PISZE , WIECZOREM WEJDE I NAPISZE WIECEJ

Posted

Sati czarownico dziękuję bardzo za pomoc /U nas sytuacja taka-- jeden szczeniaczek jest pod dachem ,zawiozłam tam bude i jedzenie jest dowozone regularnie .Został tam z trzema psami właściciela posesji i biega z nimi wesoły .
W piatek jedziemy z alą 123 sprawdzic dom dwóch maluchów ,które poszły do Ds ,mam dziwne przeczucia:roll:

Więc zostaje ten maluch pod dachem i dwa na płatnym tymczasie,ale jesli jest jakaś bida w potrzebie to niech ma pierwszeństwo .Ale zaglądajcie tutaj bo nie wiem co będzie po sprawdzeniu domu :roll:

Posted

domki skontrolowałyśmy z ala123 w piatek ,jest ok.Sa zadowolone i biegaja po podwórku .Na noc są zamykane w pomieszczeniach gospodarczych .Nie jest to szczyt marzzeń ,ale jest serce i opieka.

Posted

[quote name='Doda_']idzie zima, co z tym jednym szczeniakiem? nie jedzie do dt do rybnika?[/QUOTE]

Ten jeden jest zabezpieczony zawiozłam tam bude ma tam wymoszczone sianem ale woli spać z psami gospodarzy.

Niby ciągle ktoś dzwoni ale same trudne przypadki ,ciagle cos nie tak .Dzisiaj np.dzwoniła wnuczka dla babci w podeszłym wieku chciała .Wybaczcie ale to ryzyko .Babka mieszka sama ,niech żyje sto lat ale jakby co to wtedy co z psem ?juz przerabiałam nie raz temat

Posted

a może macie domek dla docelowo malego szczylka?juz mam dość!
[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13452686#post13452686]Zwykła mała kundelkowa dziewczynka,potrzebny dt,inaczej schron a w schronie parwo!!! - Dogomania Forum[/url]