Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Poszukuję dla siebie ciekawej rasy. Cały czas nie mogę się zdecydować - generalnie lubię duże psy ale ich trzymanie w domu w mojej rodzinie nie wchodzi w grę. Dlatego też zaczynam dostrzegać potencjał w rasach średnich i małych. Wiele z nich odpada już na początku ze względu na długą sierść przykładowo na pyszczku czego osobiście nie znoszę.Zajrzałam w dział [B]"Podengo Portugalski" [/B]i zdziwiłam się . W ogóle nie znam tej rasy ale wydaje się być warta uwagi.

Ps. Śliczne zdjęcia

Masz może stronę www swojej hodowli?

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='_Mikuunia_']Poszukuję dla siebie ciekawej rasy. Cały czas nie mogę się zdecydować - generalnie lubię duże psy ale ich trzymanie w domu w mojej rodzinie nie wchodzi w grę. Dlatego też zaczynam dostrzegać potencjał w rasach średnich i małych. Wiele z nich odpada już na początku ze względu na długą sierść przykładowo na pyszczku czego osobiście nie znoszę.Zajrzałam w dział [B]"Podengo Portugalski" [/B]i zdziwiłam się . W ogóle nie znam tej rasy ale wydaje się być warta uwagi.
Masz może stronę www swojej hodowli?[/QUOTE]
Miesiąc rychło w czas, bo daaawno nie zaglądałam na forum ale mimo wszystko zapraszam: [URL="http://www.podengos.pl"]www.podengos.pl[/URL] .
Z całego serca polecam podengasy! To wielki pies w małym opakowaniu. Ja sama wolę duże psy i zawsze takie miałam, ale odkąd pojawił się u mnie pierwszy podengo, zupełnie zwariowałam na ich punkcie :) .

Trochę nam się urosło ;) :

[CENTER][IMG]http://img855.imageshack.us/img855/7679/rosolek.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='M&S']Jaki śliczny :):)
Dzień dobry.[/QUOTE]
Cześć! Dziękujemy :) :) !

[quote name='"Korenia"']Cześć Bogusia! :smile: Jesteście na wystawie we Wrocku? [/QUOTE]
Tak! Co prawda zgłoszony jest tylko Rosół, ale zabieram całą bandę dla towarzystwa. A będziesz też? Mam nadzieję, że wreszcie poznamy się na żywo :) :) .

Spokojnie, to tylko podengo :cool1: :
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/815/podengaski.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Incunabula']Tak! Co prawda zgłoszony jest tylko Rosół, ale zabieram całą bandę dla towarzystwa. A będziesz też? Mam nadzieję, że wreszcie poznamy się na żywo :) :) .
[/QUOTE]

O to super! :) Będę, będę ;) W takim razie do zobaczenia! :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Coracao De Boi']a POznan? widzimy sie z rosłym Rosołem tam>?[/QUOTE]
Obowiązkowo! Debiut w młodzieży, już się boję :shake: .
[quote name='Coracao De Boi']btw mysle czy nie wkleic naszych juniorskich podengo z Dnia Podengo w Danii ;)[/QUOTE]
Tak :multi: !