maciaszek Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 To ja ponowię pytanie - jak Ester stoi z kasą? Jaki jest stan "jego" konta?! Quote
Kisiaraf Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Wszystkich bardzo przepraszam, że tak mało tu bywam,a jestem założycielką wątku. Los Esterka naprawde bardzo leży mi na serduchu. Bardzo mi go żal szczególnie w takie mrozy ale sprawy prywatne nie pozwalają mi się zająć wątkiem każdego dnia. Na pierwszej stronie jest aktualny stan konta: 67 zł powysyłam dziś PW do osób deklarujących miesięcznie i nie wywiązujących się z wpłat(ja jutro polece na poczte i wpłace 20 zł za dwa miesiące). Licząc, że pozostałe osoby też wpłacą to na koncie będziemy mieć: 247 zł czyli do opłat za styczeń [U]brakuje nam 203 zł.[/U] Postaram się na nowo "rozlekamować" wątek. Lara prośba o alegro jeżeli znalazła byś chwilke :) Pozdrawiam wszystkich obecnych na wątku ślicznie Wam za to dziękuje. Quote
ellensilla Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Hej przepraszam wszystkich za offa, ale psiaka jutro czeka schron, błagam o awaryjny DT na 2 tygodnie...Własnoręcznie przywiozę i odbiorę, z całym ekwipunkiem, tylko błagam zaoferujcie biedakowi dach nad głową na 2 tygodnie. Tutaj jego wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/175894-OPUSZCZONY-BOBBY-PROSI-CHOCIAA-O-AWARYJNY-DT-Mamy-max-48-godzin[/url] Quote
maciaszek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kurcze, 203 zł... to dużo :(. Skąd brać pieniądze? Gdzie znaleźć dom dla Estera ?! Ech... Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 :( trzeba zacząć coś robić... zaraz zrobię allegro. [B]Allegro: [/B][url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=861932335[/url] Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Poprosze o nr konta - coś dorzucę do hoteliku, niewiele, ale zawsze coś... Pzr. Quote
__Lara Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Asiaczek']Poprosze o nr konta - coś dorzucę do hoteliku, niewiele, ale zawsze coś... Pzr.[/QUOTE] Dzięki cioteczko! Kto ma nr konta Esterka? Quote
maciaszek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kisiaraf dysponuje numerem konta. Ale może któraś z ciotek, która wpłacała już kasę numer tenże poda? Quote
Asiaczek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja już wpłacałam kasę, ale nie mam możliwości odtworzenia nr konta. sorki. Tak więc czekam cierpliwie. pzdr. Quote
figanadrzewna Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 mam gdzieś numer konta, zaraz wam roześlę. Jedyny problem to taki, że mam dane niepełne, w moim banku to wystarcza. Quote
Nikus Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 W moim też wystarczy :) dzięki przelew pójdzie jutro rano:) Quote
maciaszek Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dzięki wielkie za wsparcie Estera :)! Quote
Asiaczek Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='figanadrzewna']mam gdzieś numer konta, zaraz wam roześlę. Jedyny problem to taki, że mam dane niepełne, w moim banku to wystarcza.[/QUOTE] To, co mi podesłałaś - wystarczy. Albo jeszcze dzisiaj albo jutro zrobię przelew. Dam znać. pzdr. Quote
maciaszek Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Tu odpowiadam na pytanie, które zadałaś na innym wątku (bodajże wolontariatu) - myślę, że warto Estera polecić! Quote
Kisiaraf Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Jestem Kochani już widze, że numer konta rozesłany. Najmocniej przepraszam. Mam pytanko komu polecić Esterka? Jakiś domek zainteresowany? Napisze dziś maila do An1a z pytaniem o stan konta. Postaram się też pofotgrafować bibeloty na bazarek. Maciaszek moge ponownie poprosić o pomoc? Laro ogromniaste dzieki za allefro. Dzieki też za nowe wpłaty :) Pozdrawiam i wesołych reszty świąt dla wszystkich odwiedzających. Quote
maciaszek Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 [quote name='Kisiaraf']Mam pytanko komu polecić Esterka? Jakiś domek zainteresowany?[/QUOTE]Tak, jest jakiś domek zainteresowany owczarkiem (jeśli nie mylę) albo dobermanem. _Lara pomyślała, żeby polecić Esterka. A ja mówię - czemu nie? A nuż się uda? :) [QUOTE] Maciaszek moge ponownie poprosić o pomoc?[/QUOTE]Jasne. Poproszę zdjęcia z opisami na PW i żeby ktoś udostępnił numer konta do wpłat. Quote
Kisiaraf Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Pewnie, że można polecać Esterka. BBBBBBBBBBBardzo dziękuje :) Dzięki Maciaszku też za pomoc przy bazarku napewno wyśle foteczki na PW. Jeszcze raz dzieki zawsze można na Ciebie liczyć :) Quote
maciaszek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Zawsze to chyba nie... ale często ;). Ester, DO DOMU! Ale już !!!!!!! Quote
figanadrzewna Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 czas żebyś zagrzał gdzieś doopkę Quote
Kisiaraf Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 Ano właśnie Esterku!!! Bazarek w przygotowaniu, a konkretniej fotki. Ale głównym celem jest domek dla Ciebie kochany!!!! Quote
Recommended Posts