Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkich bardzo przepraszam, że tak mało tu bywam,a jestem założycielką wątku. Los Esterka naprawde bardzo leży mi na serduchu. Bardzo mi go żal szczególnie w takie mrozy ale sprawy prywatne nie pozwalają mi się zająć wątkiem każdego dnia.
Na pierwszej stronie jest aktualny stan konta: 67 zł powysyłam dziś PW do osób deklarujących miesięcznie i nie wywiązujących się z wpłat(ja jutro polece na poczte i wpłace 20 zł za dwa miesiące). Licząc, że pozostałe osoby też wpłacą to na koncie będziemy mieć: 247 zł czyli do opłat za styczeń [U]brakuje nam 203 zł.[/U] Postaram się na nowo "rozlekamować" wątek.
Lara prośba o alegro jeżeli znalazła byś chwilke :)
Pozdrawiam wszystkich obecnych na wątku ślicznie Wam za to dziękuje.

Posted

Hej przepraszam wszystkich za offa, ale psiaka jutro czeka schron, błagam o awaryjny DT na 2 tygodnie...Własnoręcznie przywiozę i odbiorę, z całym ekwipunkiem, tylko błagam zaoferujcie biedakowi dach nad głową na 2 tygodnie. Tutaj jego wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175894-OPUSZCZONY-BOBBY-PROSI-CHOCIAA-O-AWARYJNY-DT-Mamy-max-48-godzin[/url]

Posted

[quote name='figanadrzewna']mam gdzieś numer konta, zaraz wam roześlę. Jedyny problem to taki, że mam dane niepełne, w moim banku to wystarcza.[/QUOTE]
To, co mi podesłałaś - wystarczy. Albo jeszcze dzisiaj albo jutro zrobię przelew. Dam znać.

pzdr.

Posted

Jestem Kochani już widze, że numer konta rozesłany. Najmocniej przepraszam.
Mam pytanko komu polecić Esterka? Jakiś domek zainteresowany?
Napisze dziś maila do An1a z pytaniem o stan konta. Postaram się też pofotgrafować bibeloty na bazarek. Maciaszek moge ponownie poprosić o pomoc?
Laro ogromniaste dzieki za allefro. Dzieki też za nowe wpłaty :)
Pozdrawiam i wesołych reszty świąt dla wszystkich odwiedzających.

Posted

[quote name='Kisiaraf']Mam pytanko komu polecić Esterka? Jakiś domek zainteresowany?[/QUOTE]Tak, jest jakiś domek zainteresowany owczarkiem (jeśli nie mylę) albo dobermanem. _Lara pomyślała, żeby polecić Esterka. A ja mówię - czemu nie? A nuż się uda? :)

[QUOTE] Maciaszek moge ponownie poprosić o pomoc?[/QUOTE]Jasne. Poproszę zdjęcia z opisami na PW i żeby ktoś udostępnił numer konta do wpłat.

Posted

Pewnie, że można polecać Esterka. BBBBBBBBBBBardzo dziękuje :)
Dzięki Maciaszku też za pomoc przy bazarku napewno wyśle foteczki na PW. Jeszcze raz dzieki zawsze można na Ciebie liczyć :)