JOMA Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [B]Biały pudelek[/B] szuka dt/ds - pilne !!! Quote
idusiek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 kurde on jest jak mój Romek... stary, kastrowany, z wycietym guzem na pupie... tylko nie ślepy jeszcze -ale ja nie mogę mieć kolejnego:placz: kto da dt dupelkowi?:-( Quote
Fifek_Miśki Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Podnosze cie biedaku, bo tylko tyle narazie mogę...:-( Quote
Equus Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='CoolCaty']Pudelek cichutki, spokojny. Jest, a jakby go nie było. Taki cichutki aniołek. Dzisiaj jak go wynosiłam na trawkę, to mnie obsikał, bo już się nie mógł doczekać, aż go postawię. Niezły model z niego. Wydaje się być słaby i zmęczony, ale ładnie je i pije, produkuje siuśki i kupki. Jakoś powolutku ciagnie. [/quote] Boże, jakie biedactwo... CoolCaty, czy on tak cały czas leży? Nie ma na nic siły, trzeba go wynosić na rękach? I czy on mogłby być z innym psem, czy wykluczone sa u niego choroby zakaźne? Quote
agnest Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Przeszukałam w Ekspresie Ilustrowanym w Zgubiono - Znaleziono cały wrzesień nie szukają, ale chyba komuś kto szukał znalazłam białego pudla :loveu:. Póki co szukam dalej, mam nadzieje że może jest od starszych osób które chociaż w gazecie ogłosiły Quote
Anna_33 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Gdy rozmawialam z CoolCaty mowila, ze psiak jest juz w miare w dobrej formie, jestem pewna, ze choroby zakazne sa wykluczone. Trzeba mu po prostu podawac codziennie lekarstwo z jedzeniem. Tez sie dopytuje gdzie sie da o dom dla niego, ale na razie bez skutku. Jutro mam miec odpowiedz z jednego miejsca...ale to az w Krakowie i szanse marne. Quote
wanda szostek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Nie mogę pomóc. Za dużo mam psów, które już powinny pójść do swoich domów. Słowa żalu nic nie pomogą. Quote
CoolCaty Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Pudelek pojechał dziś do starszej pani. Czy na stałe? Nie wiem. Zobaczymy. Narazie ma go przechować. Pani będzie z małym przychodzić do lecznicy. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Może się uda... Quote
malawaszka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 jejku trzymam :kciuki: starsza Pani i starszy dupelek to idealne rozwiązanie - oby tak było!!!!! Quote
JOMA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [B]malawaszka [/B]- dokładnie tak, cieszę się :multi: - przynajmniej nie poszedł do schronu a może zaiskrzy :lol:. Jak słucham starszych ludzi, którzy upierają się przy szczeniaku to mi ciarki przechodzą bo potem z tą rodziną to faktycznie najlepiej wychodzi się na zdjęciu :shake: No, ale póki co cieszmy się :multi: Quote
idusiek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='malawaszka']jejku trzymam :kciuki: starsza Pani i starszy dupelek to idealne rozwiązanie - oby tak było!!!!![/quote] Czy ty sugerujesz, ze jak ja mam 14 letniego Romka ze schronu to tez jestem stara babcia?:diabloti: Fajnie, ze dupel jest u kogoś, serce mi pękało jak patrzyłam na jego foty...:oops: Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='idusiek']Czy ty sugerujesz, ze jak ja mam 14 letniego Romka ze schronu to tez jestem stara babcia?:diabloti: [/quote] proszę niczego nie brać personalnie :diabloti: Quote
idusiek Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='malawaszka']proszę niczego nie brać personalnie :diabloti:[/quote] no no no, bo sobie pomyślę !:diabloti: Oby teraz dupel miał się dobrze. Coolcaty - jakie on leki przyjmuje i na coo ? Quote
Ewa i flatki Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [B]Cool Caty [/B]- powiedz "starszej pani" , że ją całe Dogo kocha i wysyła dobre fluidy w stronę jej domku :loveu: To okropne uczucie nie móc pomóc takiemu maleństwu :-( Quote
Atkaaaa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 cudownie!!:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciuki ,zeby to był TEN domek! Quote
Equus Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Super wieści!:loveu: Najważniejsze, że maluch nie trafił do schronu, a teraz trzymam kciuki, by sobie z Panią przypadli do gustu!! Quote
JOMA Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 I co słychać ? - są jakieś wieści z DT pudelka ? Quote
CoolCaty Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Jest w porządku. Pudelek w zasadzie ciągle śpi. Dostaje leki na wątrobę, powolutku sobie tupta na spcerku. Ja widzę, że on powoli gaśnie, bo jest naprawdę starutki, ale narazie żyją sobie razem z panią i nie ma z nim żadnych problemów. Quote
Ewa i flatki Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 No, jedyna pociecha, że gaśnie w domku a nie w zimnym -pod każdym względem - schronie. Gdzie ten człowiek, który takie stare nieszczęście wystawił na ulicę :mad: Może jego kochający właściciel umarł a spadkobiercy wzięli aktywa nie zawracając sobie głowy maleństwem :-( Wielkie ukłony dla tej Pani, która się pudelkiem opiekuje :loveu: Quote
JOMA Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 To znaczy, że dobrze jest. No cóż jesli taki powolniutki i słabiutki choć zdrowy to musi staruszek być. Pudle generalnie do późnej starości potrafią zachowywać się jak szczeniaczki. Oczywiście może go do życia zniechęcac też stres - bo w sumie nie wiadomo w jakich okolicznościach zaginął :shake:. Dobrze, że przynajmniej jesień życia spędzi sobie w ciepełku z kochającym człowiekiem :loveu: - wyrazy szacunku dla PANI. Quote
yoko100 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Swietne wiesci ze Pudelek znalazl domek.Zycze mu wszystkiego najlepszego w nowym domu.I nowej Panci tez:loveu: Quote
coronaaj Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='JustynaJK']super wieści:multi:[/quote] To ciesze sie bardzo, ze psinka znalazla domek, a ja dalej szukam dla mojej Bibi 6 tyg szczeniaczka, moze kogos macie? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13157821[/URL] Quote
Recommended Posts