Jump to content
Dogomania

Precedens na Dogo !!! Tarnobrzeskie Stowarzyszenie oddało Kamyka na łańcuch !!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przejeżdżałam dziś koło Kamysia, łazi po posesji oczywiście na łańcuchu, nie wyglądał na szczęśliwego, łapek zwieszony, futro jak na moje oko pokołtunione.....bardzo smutny widok :(

Posted

[quote name='majuska']Przejeżdżałam dziś koło Kamysia, łazi po posesji oczywiście na łańcuchu, nie wyglądał na szczęśliwego, łapek zwieszony, futro jak na moje oko pokołtunione.....bardzo smutny widok :([/QUOTE]
majuska nie dobijaj mnie prosze:bigcry:

Posted

czy tak naprawde nikt nie moze psu pomoc.Gdzie sie podzialy org.prozwierzece?czyzby pochowaly glowy w piach?Ta adopcja kamyka na lancuch to przedstawia ta org w bardzo zlym swietle.zal mnie psow ktore dostaly sie w rece tej org.prozwierzecej -Gdzie jest ich sumienie?czy moga spokojnie spac?widac ,ze pies na lancuchu to tradycja jest polska nie do wykorzenienia nawet przez org.Sredniowiecze gleboko sie na polskiej ziemi zakorzenilo.

Posted

[quote name='Basia1968']i jeszcze na dodatek wieszają na mnie szmaty na forum miau za tego rudego kotka

[URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=118734[/URL][/QUOTE]

Basiu, nie znamy się nawet wirtualnie, ale wlazłam tam ... przeczytałam ... szlag mnie trafił i odpisałam. Tak jak to ja potrafię :diabloti:

Z góry Cię za to przepraszam.

Kamyk, będzie dobrze :D
Się naczekasz na dom, ale w końcu się uda.

Posted

[quote name='Basia1968']i jeszcze na dodatek wieszają na mnie szmaty na forum miau za tego rudego kotka

[URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=118734[/URL][/QUOTE]
nie będę się tam rejestrować żeby wyrazić moje zdanie ale jak tam weszłam i przeczytałam to szlag mnie chciał trafić przynajmniej dwie strony pierd..... o tym samym i oczywiście szmaty wieszają ci , którzy nie mają pojęcia o tym co Ty robisz [B]OLEJ TO CO PISZĄ [/B]sama wiesz , że jesteś the best

Posted

tak wiem, ale mnie normalnie poniosłooooo -:evil_lol::evil_lol:

dzięki mnie wątek Kamyczka odżył :evil_lol::evil_lol: -
psinko kochana będzie dobrze :loveu:

nie lubię ludzi typu

[B]"bułkę przez bibułkę":evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

Ale cisza nastała u Kamyka...
Szkoda że Luiza udziela się na innych wątkach,"próbuje ratować" kolejne psy,robi z siebie dobroduszna samarytankę a mając na sumieniu takiego psa jak Kamyk nie ma odwagi nawet tu wejść i napisać wprost że spieprzyła sprawę i ma psa gdzieś. Nawet żebyś uratowała tysiąc kolejnych psów to tego jednego będziesz mieć ciągle na sumieniu...

Lepiej nie pomagać w ogóle niż skazywać psa na taki los

Posted

[quote name='Mike i Morgan']Ale cisza nastała u Kamyka...
Szkoda że Luiza udziela się na innych wątkach,"próbuje ratować" kolejne psy,robi z siebie dobroduszna samarytankę a mając na sumieniu takiego psa jak Kamyk nie ma odwagi nawet tu wejść i napisać wprost że spieprzyła sprawę i ma psa gdzieś. Nawet żebyś uratowała tysiąc kolejnych psów to tego jednego będziesz mieć ciągle na sumieniu...

Lepiej nie pomagać w ogóle niż skazywać psa na taki los[/QUOTE] :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

Będzie to OT,ale chciałabym się skontaktować z Kasią, która opiekuje się kotami z Nagnajowa.To znajoma Basi, tyle wiem.Mam sporo psich gadzetów, chciałabym przeznaczyć je na bazarek na sterylki tych kotów.Mogę wysłać zdjęcia, opisy i ewentualnie zająć się ich wysyłką.Proszę o kontakt.

Posted

Dzwonił do mnie sympatyczny z resztą człowiek z Tuszowa....cośtam, nie zapamiętałam, niedaleko Tarnobrzega.Ma dwa beagle, które są na łańcuchach.Na moje pytanie, dlaczego odpowiedział,że taki jest przepis w tej wsi i on musi się do tego stosować.Spuszcza je na noc.Czy ktoś słyszał coś podobnego? To chyba nadużycie, czy coś, prawda?

Posted

[quote name='ewkar']Dzwonił do mnie sympatyczny z resztą człowiek z Tuszowa....cośtam, nie zapamiętałam, niedaleko Tarnobrzega.Ma dwa beagle, które są na łańcuchach.Na moje pytanie, dlaczego odpowiedział,że taki jest przepis w tej wsi i on musi się do tego stosować.Spuszcza je na noc.Czy ktoś słyszał coś podobnego? To chyba nadużycie, czy coś, prawda?[/QUOTE]

wstaw go na czarne kwiatki, odgrzeb numer i wszystko co pamietasz..

Posted

[quote name='ewkar']Dzwonił do mnie sympatyczny z resztą człowiek z Tuszowa....cośtam, nie zapamiętałam, niedaleko Tarnobrzega.Ma dwa beagle, które są na łańcuchach.Na moje pytanie, dlaczego odpowiedział,że taki jest przepis w tej wsi i on musi się do tego stosować.Spuszcza je na noc.Czy ktoś słyszał coś podobnego? To chyba nadużycie, czy coś, prawda?[/QUOTE]
ewkar to bezsens:shake:beagle na łańcuchu:angryy:
Czy dzwonił do ciebie w sprawie adopcji ?

Posted

[quote name='eve-w']wstaw go na czarne kwiatki, odgrzeb numer i wszystko co pamietasz..[/QUOTE]
Moze jednak będzie lepiej zainteresować się sołtysem i bezprawiem ,jakie tam panuje ? Jakim prawem takie zarządzenia ten wójt wydaje ? Trzeba zainteresować tą sprawą odpowiednie organizacje oraz osoby ,bo takich durnych wojtów może być u nas więcej.Rozumiem,że chodzi o wieś Tuszów k.Tarnobrzega ?
O Kamyku też pamiętam zawsze.

Posted

czyzby Kamyk musi nastepna zime spedzic w budzie, bedac zakuty metalowym lancuchem?
Co to za sredniowieczna "tradycja"swiadczaca o zacofaniu.Kiedy sie doczekamy " swiezego wiatru"