Jump to content
Dogomania

Szczeniak ze smalcowni !!!!! MA DOM :) WĄTEK DO PRZENIESIENIA.

Recommended Posts

Posted

eliza_sk napisał(a):
Dla mnie nie jest ważne pod czyim szyldem - byle skutecznie i o kolejne uratowane życie do przodu - ale może bujam w chmurach ... a przez tę ideologię cierpią przecież zwierzęta - nikt inny.

tu akurat się zgadzam w 100% bo widziałam, że na którymś watku komuś przeszkadzało, że jest Wasze logo na aukcji psa będącego pod opieką innej org - to paranoja i też tego nie rozumiem - ważniejsze są zwierzęta a nie szyldy czy loga :shake:

No i nie chcę żebyś przeze mnie nie pomogła Promocji - ona nie jest pod moją opieką tylko spinci

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eliza, dzięki za allegro.

Powiedziałabym chętnie "Ciotki, nie kłóćcie się" ale tam gdzie są awantury tam popularność wątku rośnie w zastraszającym tempie..... więc nie mogę się zdecydować ;)

Żart, oczywiście. Tylko Wy dwie na poważnie pomogłyście, więc niezmiernie Wam obu dziękuję.

Posted

malawaszka napisał(a):
my się nie kłócimy :eviltong: to była tylko wymiana poglądów, która mam nadzieję nie przeszkodzi w kontaktach - obyło się bez noży ;):lol:

Ja nie z tych obrażalskich :diabloti: Twarda jestem ... staram się przynajmniej :eviltong:

Posted

Soema napisał(a):
Ja się chętnie z kimś pokłócę :mad: bo się we mnie kumuluje..
Dałabym sobie rękę uciąć, że te psiaki już doopki w domkach grzeją..:roll:

Nie chcę Cię nakręcać ani rozsiewać plotek. Na wątku ogólnym dotyczącym smalcowni też ciężko mi było się zorientować jaka jest sytuacja tych szczeniaków. Jeden chyba poszedł do domu, siostra mojej czekała jeszcze w weekend, ile umarło na parwo dokładnie nie wiem, a reszta jest nadal do wzięcia. Czyli dod domów prawie "nic" (przepraszam) nie poszło. CHYBA, zaznaczam.
Nie wiem czy poza allegro malawaszka w ogóle ktoś ogłasza pozostałą dwójkę od mosii. Nie wiem jak wyglądają finanse tych szczeniaków, ja mam DT kompletnie bezpłatny, a w razie, odpukać, czegokolwiek Monika powiedziała, ze mi pomoże z wetem. To chyba coś nie tak jest.....
Faktem jest oczywiście, ze ja sie w rozmowie z Animalsami o żadne pieniądze nie upominałam.
A przecież szczeniaki podobno są pod ich formalną opieką..... nic nie rozumiem z tego.

Posted

Ajjj.. Spinca, Ty chcesz żebym bana dostała..? To ja się tak kłócić na innych wątkach mogę.:shake:

Mała zachowuje czystość? Widać, że taka rezolutna jest..:razz:

Posted

Soema napisał(a):
Ajjj.. Spinca, Ty chcesz żebym bana dostała..? To ja się tak kłócić na innych wątkach mogę.:shake:

Mała zachowuje czystość? Widać, że taka rezolutna jest..:razz:

Nie chcę, nie chcę.... ja po swoim pierwszym kaca miałam, więc wiem, ze to nic przyjemnego ;)

Mała sika gdzie popadnie, a gazeta to najlepsza zabawka na świecie. Poluje na nią, a nie obsikuje.
A tak serio, to Szczota (5 lat) zwariowała od tych zapachów i zaczęła sikać w domu..... sajgon!

Posted

ja tez bym sobie dała reke obciac ze maluchy w domach:roll:na watku musiala pasc taka sugestia bo staram sie czytac uwaznie...................................
jak cos pomoge w kilku ogloszeniach

Soema dawaj:diabloti:wyrzuc to z siebie przyjme na klate:diabloti:

Posted

Monika na pewno ich nie ogłasza..... 100% nie ma kiedy.

Każda pomoc w ogłoszeniach jest mile widziana :)
Poproszę mosii o jakieś aktualne zdjęcia tych co zostały i założę im wątki. Nie można tak dziewczyny zostawić samej.

Posted

To masz Spinca wesołoo :mad: większość twierdzi, że te psy to przy szczeniakach dziecinnieją :evil_lol: z drugiej strony jak mała może, to czego Szczota nie?:razz:
Chita może zadym robic nie będziemy, trzeba małą do domu odesłac.:loveu:

Posted

to ja się troszku pomądrzę...jak dla mnie, to te maluchy bardziej przypominały mi od początku jakiegos psa w typie pointera...może jest jakieś forum takiej rasy i możnaby tam wkleić sunię?

ale ...w sumie to ona jest taka ładna, ze chyba domku długo szukać nie będzie:loveu:

A co do maluchów u Moniki...nikt ich pewnie nie ogłasza...bo i informacje o nich są, że tak powiem...zerowe...wiem, wiem, Monika zajęta...ale ktoś musi takich info, zdjeć udzielać....:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):

A co do maluchów u Moniki...nikt ich pewnie nie ogłasza...bo i informacje o nich są, że tak powiem...zerowe...wiem, wiem, Monika zajęta...ale ktoś musi takich info, zdjeć udzielać....:shake:

to raz, a dwa to do Moniki trudno się dodzwonić - kilka osób pisało mi maile, że mają z tym problem, pisałam im, ze trzeba do skutku itd. albo smsa wysłać jak długo nie odbiera

Posted

Jak tylko wydam te szczylki zajmę się pozostałą dwójką (mam nadzieję, ze nie trójką). Poproszę o nowe fotki, założę wątki dla maluchów.
Nadal mnie mierzi pytanie dlaczego nie Animalsi, ale to tak bardziej w powietrze gadam.....

Posted

Do żebrania o pieniądze nadaję się jak do baletu. Ale co robić, póki mała jest u mnie, do czasu znalezienia nowego miejsca, musi jeść, a byle g...... karmić bym jej nie chciała.
Do rzeczy...... czy ktoś ma może trochę zbytecznej karmy dla szczeniąt (jasne.... a niby skąd i po co...) lub mógłby mi trochę pomóc :oops:?

Posted

Halooo - czy jest gdzieś formalny opiekun psiaków - przecież ktoś powinien wziąć za to odpowiedzialność ... również finansową niestety ...

Sponsor dla Promocji potrzebny od zaraz :oops: