Spinca Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Podaje się takim szczylom jakieś dodatkowe witaminy? Podpowiedzcie mi, proszę Quote
malawaszka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 to zalezy czym są karmione i jakim stanie bo z suplementami też nie można przesadzić Quote
Spinca Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 malawaszka napisał(a):to zalezy czym są karmione i jakim stanie bo z suplementami też nie można przesadzić Zamierzam kupić Brit Junior. Quote
Spinca Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 eliza_sk napisał(a):Halooo - czy jest gdzieś formalny opiekun psiaków - przecież ktoś powinien wziąć za to odpowiedzialność ... również finansową niestety ... Sponsor dla Promocji potrzebny od zaraz :oops: No ForAnimals z Częstochowy jest formalnym opiekunem suni.... tak sądzę Quote
Soema Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Spinca napisał(a):No ForAnimals z Częstochowy jest formalnym opiekunem suni.... tak sądzę To trzeba zapukać do nich.. Zbierali pieniądze, coś im zostało, a na wątku rozliczeń brak :roll: czyli kasę powinni mieć. Czy szczeniaki nie są zbyt 'medialne'? Moje szczeniaki wyjadły wszystko.. ale ja raczej w gotowane idę i się mi psiak ładnie 'prostowały', po krzywicy. Ale to też daje po kieszeni :oops: Quote
eliza_sk Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Proszę o zaglądnięcie - BOKSERKA Klara, sunia z kanapy - mam 30 dni na znalezienie domu, inaczej trafi do DYMIN - MUSI SIĘ UDAĆ: http://www.dogomania.pl/forum/f28/klara-5-letnia-bokserka-z-kanapy-30-dni-na-znalezienie-domu-pozniej-schron-pomocy-147868/#post13077600 Quote
Spinca Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Soema napisał(a):To trzeba zapukać do nich.. Zbierali pieniądze, coś im zostało, a na wątku rozliczeń brak :roll: czyli kasę powinni mieć. Czy szczeniaki nie są zbyt 'medialne'? Moje szczeniaki wyjadły wszystko.. ale ja raczej w gotowane idę i się mi psiak ładnie 'prostowały', po krzywicy. Ale to też daje po kieszeni :oops: Na wątku głównym smalcowni? A tam jeszcze ktokolwiek zagląda? Moje ostatnie posty pozostały zupełnie bez odpowiedzi kiedy próbowałam ustalić kto jest opiekunem mojej suni. Soema, a znasz kogoś na dogo z ForAnimals? PW bym napisała Quote
eliza_sk Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nie można tak tego zostawić - skoro zbierali pieniądze na te psiaki, to szczeniakowi też się chyba należy ... Quote
andzia69 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 z FA jest na dogo Florida Blue i Nefretete (z tym, ze ona bardzo rzadko zagląda) Quote
Soema Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 andzia69 napisał(a):z FA jest na dogo Florida Blue i Nefretete (z tym, ze ona bardzo rzadko zagląda) Florida jest.. ale.... hm. Mają inne sprawy na głowie. Quote
Spinca Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Ciotki, pomożecie z ogłoszeniami???? Wielka prośba Quote
Spinca Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 PILNIE szukam transportu Warszawa - Radomsko (okolice Częstochowy) Proszę, pomóżcie mi :placz: Quote
Spinca Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 malawaszka napisał(a):to co? mała wraca w okolice mosii? Wraca do mosii. Chciałam jeszcze walczyć, ale mała przestała jeść a z tym już walczyć nie będę. Boję się o nią. Byłam z nią u weta dziś i wet potwierdził, ze jak najbardziej mała może przestać jeść ze stresu. Obmacał ją dokładnie, dał procha na robale i powiedział, że zdrowa. Więc to może być stres. Debil ze mnie, tylko naraziłam dzieciaka na takie przeżycia..... Quote
Soema Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ale może to minie, albo karma jej nie smakuje? Przecież w nowym domu może być to samo.. Gotowanego też nie jada?:shake: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 o kurcze nawet mięska nie chce? naprawdę może być problem z pójściem do nowego domu - a jak teraz takim strajkiem (o ile to faktycznie jest przyczyną) zdziała co chciała czyli powrót do mosii to może się pogłębić - nie wiem tak rozmyślam... Quote
Spinca Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Soema napisał(a):Ale może to minie, albo karma jej nie smakuje? Przecież w nowym domu może być to samo.. Gotowanego też nie jada?:shake: Ja całą sytuację opisałam w wątku Alisi. Mam tu sajgon pierwszej kategorii. Dora szaleje, załatwia się w domu, za wszelką cenę chce się dostać do kuchni, nie radźcie mi, proszę, żebym pozwoliła jej tam wejść. Próbowałam. Próbowałam wszystkiego żeby Dorę oswoić ze szczeniakiem i d.... mi z tego wyszła. Wczoraj była znajoma wetka u mnie żeby zobaczyć to na własne oczy o czym gadałam z nią wcześniej. To samo dziś powtórzył kolejny lekarz, mosii też nie była aż tak zdziwiona, że Dora chce zamordowac dziecko. A ja na szczeniaku eksperymentować nie zamierzam. Pojechałam dziś rano na zakupy, po powrocie sąsiadka zakomunikowała, że zadzwoni do Straży Miejskiej jeśli nie uciszę psa. Podobno Dora darła japę przez 2 godziny bez przerwy. Od wtorku do piątku nie byłam w pracy, żeby poświęcić tym psom więcej czasu. Jutro muszę iść do pracy .... Itd, itd.... Chyba czas się poddać :placz: Quote
malawaszka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 aaa no to inna sprawa... nie czytam tamtego wątku i myślałam, ze tylko o jedzenie chodzi, w takim razie przepraszam, że się wymądrzałam, ale nie wiedziałam że jest taki problem :niewiem: faktycznie nie można małej narażać Quote
Spinca Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 malawaszka napisał(a):aaa no to inna sprawa... nie czytam tamtego wątku i myślałam, ze tylko o jedzenie chodzi, w takim razie przepraszam, że się wymądrzałam, ale nie wiedziałam że jest taki problem :niewiem: faktycznie nie można małej narażać Nie wymądrzasz się, super, że chcesz pomóc, to ja powinnam to opisać bardziej spójnie. Nie pomyślałam :oops: Quote
Soema Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Ja też przepraszam.. właśnie mnie dziwiło, że byś się poddała tak szybko. Moja domowa suka, ON też nie akceptuje szczeniąt.. ale ja mam tu dom z ogrodem, jest inaczej. Chciałaś dobrze, wiele jest ograniczonych przez własne psy.. :roll: Quote
eliza_sk Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Cioteczka nikt nie zdzwonił z ogłoszeń ? Może jakaś mega akcja ogłoszeniowa i od razu dom stały ... cholera :placz: Wszystkie ogłoszenia Alisi są na Twój telefon - może ktoś zadzwoni sensowny. Gdyby nie Klara z mojego podpisu i świadomość, że mam już niecałe 30 dni na znalezienie czegoś dla niej pomogłabym w ogłoszeniach :oops: Quote
Spinca Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Oddam za darmo - Psie dziecko szuka domu | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl http://www.adopcjapsa.pl Ogłoszenia o psach: kupię psa, sprzedam, oddam psa, szczeniaka, szczeniaczka http://ogloszenia.adverts.pl/sa/adm.htm?ak=dodaj&co=sav http://zwierzeta.hiperogloszenia.pl/psy/dodanie/ Gumtree : Wymagana aktywacja ogłoszenia. Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Giełda zwierząt - Oto co pisze wolontariuszka o Pixi : „Co Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych Szczeniak szuka domu - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Dodawanie darmowego ogłoszenia - Najpewniej.pl Dogs.pl - Ogłoszenia - Dodaj ogłoszenie Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Animalia.pl :: Ogłoszenia Quote
Recommended Posts