Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli Daisy pójdzie do adopcji, czy będzie możliwość abym nawiązała kontakt z jej nowymi opiekunami.

Na naszej stronie praktykujemy, że jeśli idzie bassior do adopcji, to najczęściej nowi opiekunowie rejestrują się u nas i zostają z nami. A my służmy im pomocą, w wychowaniu, w sprawach ambulatoryjnych i innych. We wszystkich sprawach dotyczących "cudnego" charakterku basseta.
A nie ukrywam, że dzięki temu, mamy bieżące relacje, co się dzieje z psem. Taka sytuacja pozwala też na interwencje, jeśli ktoś zbyt długo się nie odzywa.
Oczywiście są też osoby "niekomputerowe", z takimi kontaktujemy się telefonicznie, lub ktoś od nas, raz kiedyś jedzie "w gosci".
Także już z góry zapraszam Sandi i jej nowych opiekunów.
[URL="http://www.forum.bassety.net/"]Nasze Bassety :: Strona Główna[/URL]
Miła od Gucia

Wczoraj "poszedł" przelew.

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bez sprawdzenia domu oczywiscie nie ma co gadać o wydaniu psa.
Narazie nikt nie odpowiedział na zapytanie. Ludzie od lucySxy się nie odzywaja. Czekamy dalej - znaczy się Dejzi czeka :eviltong:

Posted

Trzymamy kciuki :happy1::happy1::happy1:

:hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Tymczasem zapraszam na bazarek dla naszych bassecich ślicznotek
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-bassety-daisy-sandi-do-04-10-2009-22-00-wejdz-zobacz-147458/"]Bazarek na bassety Daisy i Sandi. Do 04.10.2009, 22:00. Wejdź i zobacz![/URL]

Posted

[quote name='luka1']bez sprawdzenia domu oczywiście nie ma co gadać o wydaniu psa.[/quote]

Tak, to prawda, jeden z potencjalnych chętnych na basseta domek, został sprawdzony przez Lucy.
I co okazało się, że kompletnie nie nadaje się na adopcję psa.

Tak, tak, domy muszą być sprawdzane.
Co z tego, ze rozmawiałam przez telefon, choć już mi coś nie pasowało. I Lucy to potwierdziła.
Już te dane wykreśliłam na stałe z kajetu. Mam nadzieję, że już nie zadzwonią, że chcą basseta, bo nigdy nie dostaną. Przed takimi ludźmi powinno się innych ostrzegać.

Posted

[quote name='Gustaw']Tak, to prawda, jeden z potencjalnych chętnych na basseta domek, został sprawdzony przez Lucy.

Co z tego, ze rozmawiałam przez telefon, choć już mi coś nie pasowało. I Lucy to potwierdziła.
Już te dane wykreśliłam na stałe z kajetu. Mam nadzieję, że już nie zadzwonią, że chcą basseta, bo nigdy nie dostaną. Przed takimi ludźmi powinno się innych ostrzegać.[/quote]
może ostrzec innych, wpisując dane tej osoby na "czarne kwiatki" na dogo:razz:

Posted

[quote name='bico']może ostrzec innych, wpisując dane tej osoby na "czarne kwiatki" na dogo:razz:[/quote]

O tak! Dokładnie!

Ostrzegać i minimalizować szanse, żeby nieodpowiedzialni ludzie brali psy. Dejzi juz miała "stały" dom. I została oddana.

Posted

[quote name='Gustaw']Tak, to prawda, jeden z potencjalnych chętnych na basseta domek, został sprawdzony przez Lucy.

Już te dane wykreśliłam na stałe z kajetu. Mam nadzieję, że już nie zadzwonią, że chcą basseta, bo nigdy nie dostaną. Przed takimi ludźmi powinno się innych ostrzegać.[/quote]

O którym domku mowa?

Posted

[B]Szukam kogoż z miejscowości (lub okolic) [SIZE=3][COLOR=red]Lubzina.[/COLOR][/SIZE]
To jest koło [SIZE=3][COLOR=red]Dębicy[/COLOR][/SIZE]. Do sprawdzenia domek!!!! [/B]
[B]__________________[/B]

Posted

a swoją drogą aż dziwne się wydaje. Od kilku dni dzwonią telefony w sprawie różnych psów i to wcale nie rasowych. Czy na tamtym terenie nie ma schronisk? A moze słabo sa rozreklamowane. Ostatnio Pan powiedział że szuka szczeniaka i nie ma szczeniaków na Ślązku :crazyeye:.!!!!!!:crazyeye:. CIEKAWOSTKA.

Posted

[quote name='lucySxy']Luka ,moze napiszesz cos blizszego o tym domku?

Na wiosne zglaszali sie do mnie ludzie z tej okolicy,malzenstwo 2 synkow,domek z ogrodkiem. moze to ci sami?[/quote]

Dom do sprawdzenia?To ludzie którzy mają basseta - psa. Mieszkają w domku z ogrodem. Jakieś małolaty tam są ale chyba córka kiluletnia i chłopies - starszy troszeczkę.

...............................................................................................
Potrzebna mała suczka, szczeniak docelowo mała - dom w Zabrzu
Blok, 5 pięttro, dziecko 3 lata. W domu kotka 3 letnia adoptowana.

Posted

[quote name='luka1']

...............................................................................................
Potrzebna mała suczka, szczeniak docelowo mała - dom w Zabrzu
Blok, 5 pięttro, dziecko 3 lata. W domu kotka 3 letnia adoptowana.[/quote]
I pewnie wizyta potrzebna zeby i ten domek sprawdzić

Posted

[quote name='luka1']a swoją drogą aż dziwne się wydaje. Od kilku dni dzwonią telefony w sprawie różnych psów i to wcale nie rasowych. Czy na tamtym terenie nie ma schronisk? A moze słabo sa rozreklamowane. Ostatnio Pan powiedział że szuka szczeniaka i nie ma szczeniaków na Ślązku :crazyeye:.!!!!!!:crazyeye:. CIEKAWOSTKA.[/quote]

Tak, rzeczywiście, napewno na Śląsku nie ma szczeniaków :diabloti: