Miła od Gucia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jeśli Daisy pójdzie do adopcji, czy będzie możliwość abym nawiązała kontakt z jej nowymi opiekunami. Na naszej stronie praktykujemy, że jeśli idzie bassior do adopcji, to najczęściej nowi opiekunowie rejestrują się u nas i zostają z nami. A my służmy im pomocą, w wychowaniu, w sprawach ambulatoryjnych i innych. We wszystkich sprawach dotyczących "cudnego" charakterku basseta. A nie ukrywam, że dzięki temu, mamy bieżące relacje, co się dzieje z psem. Taka sytuacja pozwala też na interwencje, jeśli ktoś zbyt długo się nie odzywa. Oczywiście są też osoby "niekomputerowe", z takimi kontaktujemy się telefonicznie, lub ktoś od nas, raz kiedyś jedzie "w gosci". Także już z góry zapraszam Sandi i jej nowych opiekunów. [URL="http://www.forum.bassety.net/"]Nasze Bassety :: Strona Główna[/URL] Miła od Gucia Wczoraj "poszedł" przelew. Quote
luka1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 bez sprawdzenia domu oczywiscie nie ma co gadać o wydaniu psa. Narazie nikt nie odpowiedział na zapytanie. Ludzie od lucySxy się nie odzywaja. Czekamy dalej - znaczy się Dejzi czeka :eviltong: Quote
Miła od Gucia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Trzymam kciuki za sterylke i domek, dobry domek. Quote
Frogg Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Trzymamy kciuki :happy1::happy1::happy1: :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: Tymczasem zapraszam na bazarek dla naszych bassecich ślicznotek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-bassety-daisy-sandi-do-04-10-2009-22-00-wejdz-zobacz-147458/"]Bazarek na bassety Daisy i Sandi. Do 04.10.2009, 22:00. Wejdź i zobacz![/URL] Quote
lucySxy Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Luka,ta zainteresowana osoba ze Swidnika bedzie do Ciebie dzwonić. Quote
Ziutka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Doszła wpłata 150,- od : miłośnicy "Nasze Bassety" - forum.bassety.net Serdecznie dziękujemy :multi: Quote
bico Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='lucySxy']Luka,ta zainteresowana osoba ze Swidnika bedzie do Ciebie dzwonić.[/quote] już się nie mogę doczekać:cool3: Quote
Miła od Gucia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='luka1']bez sprawdzenia domu oczywiście nie ma co gadać o wydaniu psa.[/quote] Tak, to prawda, jeden z potencjalnych chętnych na basseta domek, został sprawdzony przez Lucy. I co okazało się, że kompletnie nie nadaje się na adopcję psa. Tak, tak, domy muszą być sprawdzane. Co z tego, ze rozmawiałam przez telefon, choć już mi coś nie pasowało. I Lucy to potwierdziła. Już te dane wykreśliłam na stałe z kajetu. Mam nadzieję, że już nie zadzwonią, że chcą basseta, bo nigdy nie dostaną. Przed takimi ludźmi powinno się innych ostrzegać. Quote
bico Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Gustaw']Tak, to prawda, jeden z potencjalnych chętnych na basseta domek, został sprawdzony przez Lucy. I co okazało się, że kompletnie nie nadaje się na adopcję psa. Tak, tak, domy muszą być sprawdzane. Co z tego, ze rozmawiałam przez telefon, choć już mi coś nie pasowało. I Lucy to potwierdziła. Już te dane wykreśliłam na stałe z kajetu. Mam nadzieję, że już nie zadzwonią, że chcą basseta, bo nigdy nie dostaną. Przed takimi ludźmi powinno się innych ostrzegać.[/quote] może ostrzec innych, wpisując dane tej osoby na "czarne kwiatki" na dogo:razz: Quote
elmira Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='bico']może ostrzec innych, wpisując dane tej osoby na "czarne kwiatki" na dogo:razz:[/quote] O tak! Dokładnie! Ostrzegać i minimalizować szanse, żeby nieodpowiedzialni ludzie brali psy. Dejzi juz miała "stały" dom. I została oddana. Quote
luka1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='Gustaw']Tak, to prawda, jeden z potencjalnych chętnych na basseta domek, został sprawdzony przez Lucy. I co okazało się, że kompletnie nie nadaje się na adopcję psa. Tak, tak, domy muszą być sprawdzane. Co z tego, ze rozmawiałam przez telefon, choć już mi coś nie pasowało. I Lucy to potwierdziła. Już te dane wykreśliłam na stałe z kajetu. Mam nadzieję, że już nie zadzwonią, że chcą basseta, bo nigdy nie dostaną. Przed takimi ludźmi powinno się innych ostrzegać.[/quote] O którym domku mowa? Quote
Miła od Gucia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 O domek w Puławach. To ten odpada, zdecydowanie. Quote
bico Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Gustaw']O domek w Puławach. To ten odpada, zdecydowanie.[/quote] wpisz ich tam na kwiatki, żeby się inni nie nacięli;) Quote
Miła od Gucia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Elmira już się tym zajęła, dzięki elmi dzień dobry, miłego dnia Quote
luka1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 witam. Czy nie ma nikogo chetnego do przeprowadzenia wizyty? To blisko Dębicy. Quote
luka1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [B]Szukam kogoż z miejscowości (lub okolic) [SIZE=3][COLOR=red]Lubzina.[/COLOR][/SIZE] To jest koło [SIZE=3][COLOR=red]Dębicy[/COLOR][/SIZE]. Do sprawdzenia domek!!!! [/B] [B]__________________[/B] Quote
Miła od Gucia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [URL=http://img199.imageshack.us/i/image002qg.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/4955/image002qg.jpg[/IMG][/URL] Kochani, pomóżcie, blisko Kraków, Rzeszów Quote
luka1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 a swoją drogą aż dziwne się wydaje. Od kilku dni dzwonią telefony w sprawie różnych psów i to wcale nie rasowych. Czy na tamtym terenie nie ma schronisk? A moze słabo sa rozreklamowane. Ostatnio Pan powiedział że szuka szczeniaka i nie ma szczeniaków na Ślązku :crazyeye:.!!!!!!:crazyeye:. CIEKAWOSTKA. Quote
elmira Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Debica jest 40 km od Rzeszowa. Napisze pytanie o wizyte na wątku, gdzie udzieloają się dziewczyny z Rzeszowa. Quote
lucySxy Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Luka ,moze napiszesz cos blizszego o tym domku? Na wiosne zglaszali sie do mnie ludzie z tej okolicy,malzenstwo 2 synkow,domek z ogrodkiem. moze to ci sami? Quote
Miła od Gucia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ja pozwoliłam sobie tu wrzucić [url]http://www.dogomania.pl/forum/f511/potrzebna-osoba-do-sprawdzenia-domku-lubzina-kolo-debicy-147788/[/url] Quote
luka1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='lucySxy']Luka ,moze napiszesz cos blizszego o tym domku? Na wiosne zglaszali sie do mnie ludzie z tej okolicy,malzenstwo 2 synkow,domek z ogrodkiem. moze to ci sami?[/quote] Dom do sprawdzenia?To ludzie którzy mają basseta - psa. Mieszkają w domku z ogrodem. Jakieś małolaty tam są ale chyba córka kiluletnia i chłopies - starszy troszeczkę. ............................................................................................... Potrzebna mała suczka, szczeniak docelowo mała - dom w Zabrzu Blok, 5 pięttro, dziecko 3 lata. W domu kotka 3 letnia adoptowana. Quote
Ziutka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='luka1'] ............................................................................................... Potrzebna mała suczka, szczeniak docelowo mała - dom w Zabrzu Blok, 5 pięttro, dziecko 3 lata. W domu kotka 3 letnia adoptowana.[/quote] I pewnie wizyta potrzebna zeby i ten domek sprawdzić Quote
__Lara Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='luka1']a swoją drogą aż dziwne się wydaje. Od kilku dni dzwonią telefony w sprawie różnych psów i to wcale nie rasowych. Czy na tamtym terenie nie ma schronisk? A moze słabo sa rozreklamowane. Ostatnio Pan powiedział że szuka szczeniaka i nie ma szczeniaków na Ślązku :crazyeye:.!!!!!!:crazyeye:. CIEKAWOSTKA.[/quote] Tak, rzeczywiście, napewno na Śląsku nie ma szczeniaków :diabloti: Quote
Recommended Posts