pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Piękny jest ten białas, ma coś z pointera. Tylko przez te scysje kojcowe jak dotąd nie było możliwości żeby go wyciągnąć do zdjęć, mam nadzieję że po ich rozdzieleniu pójdzie już z górki. No zobacz, a ja cię zawsze z astami utożsamiałam :roll:A widzisz, a ja mam flatkę, najłagodniejszą i najbardziej uległą jaka po ziemi chodziła, nie żadne straszne TTB :diabloti: (aczkolwiek na przyszłość astek mi się marzy; bardzo polubiłam ten typ odkąd zaczęłam przychodzić do schroniska - już przy pierwszej wizycie moje wyobrażenia o psach mordercach legły w gruzach pod wpływem Stefana, który gościł poprzednio w moim avatarze:) ) Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 a zobacz,ja szczegolnie w Dabrówce mam duzo do czynienia z owczarkami i ucze sie ich.Ale nie przekonuja mnie te psy absolutnie. Szmaciarz jest jednym z najpiekniejszych psów jakie widziałam w zyciu.Ma unmaszczenie pointera i sylwetke,głowe,no,cała reszta jest z dobermana. Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Musimy mu jakieś imię obmyślić bo szmaciarz w ogłoszeniach to tak licho :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 nie potrafie myslec juz o nim inaczej :oops: paskudny jest dla Aresa,zasłużył sobie. Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Może... Gnojek? :lol: nooo mi też się źle kojarzy, ale może jak weźmiemy go samego na wybieg to się okaże miły :roll: (ach, sama siebie oszukuję) Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Moje Ojek? w schronie funkcjonuje jako Kajtek,ale mi to do niego nie pasuje nic a nic. Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ojek-Szmaciarz, brzmi co najmniej intrygująco! (ale mi się skojarzyło, jakby to była ksywa jakiegoś bezdomnego z gangu meneli, haha) ejjj spaniel znalazł dom, Ojek znalazł imię, zajrzyjcie do Tajfuna! mój nowy faworyt http://www.dogomania.pl/forum/f1165/tajfun-burza-radosci-gdynia-147446/ Quote
Litterka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 A może Gburek? Tak trochę Disneyowsko, ale z odcieniem nagany :roll: Quote
pinkmoon Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Gburek też fajne ale jednak pejoratywne, może odstraszać zamiast zaciekawiać. Ntomiast Ojek brzmi neutralnie i tylko my wiemy co się naprawdę za tym kryje :lol: Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 i zawsze mozemy powiedziec,ze to dlatego,ze czasem jego szczekanie przechodzi w takie ojojoj Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Miłe stworzonko.Jest własnie taki na jakiego wyglada.Troszke pluszowy,optymistyczny charakter,młody.Niby niczym sie nie wyróznia,ale sprawia takie wrażenie,ze chcialoby sie go pogłaskac.Jest mocno wpatrzony w ludzi i niestety, zgaszony towarzystwem innych psów. ciotki, wena tworcza mi siadła,ani tytułu,ani tekstu,bardzo prosze napisac swoje wrażenia z poznania Diego,bedziemy tworzyć ;) bo ja głownie pamietam ,jak Suzi go ganiała,zeby mu zbyt milo nie było. 54 cm w kłebie. Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 oj,wkleilam nie tam,gdzie trzeba......ups Quote
Recommended Posts