Kinia1984 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 sunia chyba odlowiona w halinowie i miala obroze...laura mi cos mowila a ze moj tz stamtad to mozna jakies ogloszenia zrobic bo moze czyjas... Quote
malawaszka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='Kinia1984']sunia chyba odlowiona w halinowie i miala obroze...laura mi cos mowila a ze moj tz stamtad to mozna jakies ogloszenia zrobic bo moze czyjas...[/quote] no to robić robić te ogłoszenia!!!!!!! - tu nie ma na co czekać :shake: Quote
Kinia1984 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 jutro zaczne dzialac w jej sprawie u tz pod spozywczakiem jego rodzicow tam duzy ruch:lol: Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='malawaszka']no to robić robić te ogłoszenia!!!!!!! - tu nie ma na co czekać :shake:[/quote] [url=http://zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=5254]Zaginione / Znalezione Psy i inne zwierzęta :: Zobacz temat - MŁODA SUNIA ON, 17.09-znaleziona w HALINOWIE[/url] Quote
kuba123 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 przecież to nie schronisko, więc jaka kwarantanna:crazyeye: punkt''przetrzymań'' też jakiś ''lewy'' więc o on wymyśla:shake: Quote
obraczus87 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 rece i nogi i wszystko opada normalnie ........... Quote
Laura1108 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Po co tyle szumu tak się zastanawiam ... Nie wiem skąd informacja o bebeszi ale ja nic o tym nie słyszałam , bebeszie ma inny piesio -KUNDELEK który też jest w tym okropnym miejscu . Czytają czy nie czytają dogo cóż to za różnica przecież tak czy siak wiedzą , że przychodzą tam osoby zrzeszone z wszelkimi fundacjami i forami internetowymi więc zdają sobie sprawę z tego, że wszystkie możliwe zdjęcia , które są robione i gromadzone info o psach służą nam w udzielaniu pomocy . Co do wydawania psów to bez przesady bo robi się ogólnopolska panika , niufek nie może zostać wydany bo wczoraj dopiero przyjechał możęcie się patrzeć na mnie bykiem ale w końcu jak to mi tłumaczono oni są taką "przejściówką" gdzie psy czekają na włąsciciela swojego a po dwóch tygodnaich na nowego włąściciela . W związku z powyższym wydanie psa raczej było nie możliwe bo gdyby lada dzień ktoś się po niufcia zgłosił to byłby dym . Podobnie jest z ONką . Ja wiem , że dziwne to , że trzymają się przepisów co do kwarantanny a potarfią upychac psy choelra wie gdzie jednak to było do przewidzenia , że Niufek zostanie zwłąszcza że nie ma szefa . Trzeba raczej zaklepywac sobie psiaka i czkeąc aż zakończy się kwarantanna . Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Laura ma rację. Autorka wątku nawet nie wspomniała o tym, że Clifford ma bebeszi... Na innym wątki - bebeszi ma Edi, ktory rowniez jest w tym piekle.. ale to już [COLOR=black][B]kundelek[/B]...[/COLOR] Quote
Psi Ratownicy Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Było to informacja - z tego co się orientuję - przekazana przez osobę, która pojechała do tej rzeźni. I było to PODEJRZENIE babeszji, a nie informacja o tym, że pies ją ma.... Wygląda na to, że jest wolny od tej zarazy, więc jest szansa, że będzie lepiej niż z Trevorem. Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Psi Ratownicy']Było to informacja - z tego co się orientuję - przekazana przez osobę, która pojechała do tej rzeźni. I było to PODEJRZENIE babeszji, a nie informacja o tym, że pies ją ma.... Wygląda na to, że jest wolny od tej zarazy, więc jest szansa, że będzie lepiej niż z Trevorem.[/quote] Super. Mam nadzieje, że Cliford dzisiaj sie lepiej czuje. Quote
Madallena Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Kontakt do emira mi potrzebny! ma ktoś??? PILNIE! Quote
mamanabank Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [url]http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-info.htm[/url] Quote
ata Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 a ja właśnie zastanawiałam sie, czy ta babeszjoza jest zarażliwa:roll:, bo jak to możliwe aby w jednym schronie tyle piesków na to choruje.... Quote
Isadora7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Madallena']Kontakt do emira mi potrzebny! ma ktoś??? PILNIE![/quote] Żaden problem [B]Jest strona do EMIRa i tam są kontakty:[/B] [URL]http://fundacja-emir.org/schronisko/schronisko-info.htm[/URL] . Quote
Kinia1984 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 to nie jest zarazliwe tylko te psiaki nie sa niczym zabezpieczane...a teraz wysyp kleszczy... moj bob mimo ze zabezpieczany to i tak co i raz ma jakiegos...dodam ze babeszje ma sie we krwi juz potem na cale zycie...bobek chorowal na nia 4 razy i wetka powiedziala ze musi miec bardzo silny organizm bo po tylu razach rzadko ktory pies nie idzie za TM.. Quote
sfora Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Laura1108'] Trzymaj się Clifford jesteś taki śliczny :loveu::placz:, jak mogą trzymać w takich warunkach Niufa:mad::mad:Skandal Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nie wiem.. to jest mordownia.. ale może w pogoni za pomocą psiakowi Clifordowi - ktos wejdzie i pomoze rowneiz EDiemu?? Sami nie damy rade http://www.dogomania.pl/forum/f1161/edi-chory-na-bebeszi-w-pseudoschronie-u-dr-k-pomocy-deklaracje-na-dt-leczenie-147270/index5.html Czy kundelkiem juz nikt oprocz kilku osob sie nie zainteresuje???????????? Quote
Isadora7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='obraczus87']Nie wiem.. to jest mordownia.. Czy kundelkiem juz nikt oprocz kilku osob sie nie zainteresuje????????????[/quote] Ja się interesuję pomimo, że kundelek i nie jamnik i nie rasowy. Quote
kahoona Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Laura1108'] Co do wydawania psów to bez przesady bo robi się ogólnopolska panika , niufek nie może zostać wydany bo wczoraj dopiero przyjechał możęcie się patrzeć na mnie bykiem ale w końcu jak to mi tłumaczono oni są taką "przejściówką" gdzie psy czekają na włąsciciela swojego a po dwóch tygodnaich na nowego włąściciela . W związku z powyższym wydanie psa raczej było nie możliwe bo gdyby lada dzień ktoś się po niufcia zgłosił to byłby dym . Podobnie jest z ONką . Ja wiem , że dziwne to , że trzymają się przepisów co do kwarantanny a potarfią upychac psy choelra wie gdzie jednak to było do przewidzenia , że Niufek zostanie zwłąszcza że nie ma szefa . Trzeba raczej zaklepywac sobie psiaka i czkeąc aż zakończy się kwarantanna .[/quote] to oznacza, że nagle zaczęli przestrzegać zasad jakiś czas temu pod bramą tego wstrętnego miejsca Ewa B. sprzedała za kilkaset zł psa husky, odłowionego własnie w Sulejówku - bez kwarantanny mieli pecha, i doktorek i Ewcia - właściciele psa trafili do nich i urzadzili piekło i trzeba było psa odkupić od tych co właśnie go kupili łatwo nie było.... Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='kahoona']to oznacza, że nagle zaczęli przestrzegać zasad jakiś czas temu pod bramą tego wstrętnego miejsca Ewa B. sprzedała za kilkaset zł psa husky, odłowionego własnie w Sulejówku - bez kwarantanny mieli pecha, i doktorek i Ewcia - właściciele psa trafili do nich i urzadzili piekło i trzeba było psa odkupić od tych co właśnie go kupili łatwo nie było....[/quote] Uff... ale dobrze, ze właścicielom się udało... Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Isadora7']Ja się interesuję pomimo, że kundelek i nie jamnik i nie rasowy.[/quote] Nie mówiłam o Tobie.. wiem ze sie intersujesz- dziekuje :p Quote
Isadora7 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='obraczus87']Nie wiem.. to jest mordownia.. ale może w pogoni za pomocą psiakowi rasowemu Clifordowi - ktos wejdzie i pomoze rowneiz EDiemu?? Sami nie damy rade http://www.dogomania.pl/forum/f1161/edi-chory-na-bebeszi-w-pseudoschronie-u-dr-k-pomocy-deklaracje-na-dt-leczenie-147270/index5.html Czy kundelkiem juz nikt oprocz kilku osob sie nie zainteresuje???????????? [quote name='Isadora7']Ja się interesuję pomimo, że kundelek i nie jamnik i nie rasowy. [quote name='obraczus87']Nie mówiłam o Tobie.. wiem ze sie intersujesz- dziekuje :p A o kim mówiłaś. Skąd masz pewność, ze nikt sie nie interesuje tym psiakiem? A znasz powiedzenie: całej d... się nie odkrywa? A znasz mój post z wątku Trevora? [quote name='Isadora7'] Bardzo prosimy o nie pisanie o podejmowanych działaniach i ew. sposobach działań wobec tego człowieka. To działa wyłącznie na naszą szkodę i nie służy sprawie. Forum jest skrupulatnie czytane przez nich. Nie odkrywajcie wszystkich kart! Te informacje muszą pozostać tylko między nami Wszelkie info wymieniać można na PW, są też telefony i maile Quote
gagata Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote=obraczus87;13032443 Czy kundelkiem juz nikt oprocz kilku osob sie nie zainteresuje???????????? Nie możesz tak mówic, popatrz po wątkach...Ile jest rasowców a ile kundelków?... Quote
obraczus87 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='gagata']Nie możesz tak mówic, popatrz po wątkach...Ile jest rasowców a ile kundelków?...[/quote] gagata przepraszam, poniosły mnie emocje.. Quote
Recommended Posts