Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy lista wystawców jest już ostateczna ? Zgłaszałam swoje psy 31 .03. przez formularz elektroniczny na 2 wystawy mam potwierdzenia ale nie ma mnie w spisie żadnej z wystaw. Bardzo proszę o odpowiedz

Posted

Nie, ostatnia aktualizacja była bodajże 29.03 ze względu na problemy z wirusem.

Jak wygląda potwierdzenie, całe polskie, czy połowicznie? Niestety były problemy i nie zawsze potwierdzenie, które przychodziło pokrywało się z rzeczywistością. Ktoś dostał potwierdzenie, a niestety, albo formularz nie przeszedł, albo przeszedł w 25%, super jak w 50% i były dane kontaktowe, bo wtedy można było zadzwonić do zgłaszającego.

Powinna się pojawić jeszcze aktualizacja o ile informatyk da radę, a jak nie to po świętach trzeba zadzwonić.

Posted

Potwierdzenie jest częściowo polskie ale widzę że dane psa i dane kontaktowe są dobre , czyli jak będą jakieś problemy to jet możliwość kontaktu.

Posted

gaba14 niestety nie mogę Cię zapewnić, że na pewno doszło, bądź na pewno nie. Do tego potrzebne są dane Twoje i psa oraz baza, żeby móc sprawdzić.
Prawie wszystkie osoby zostały obdzwonione w czwartek u których czegoś brakowało, a był umieszczony telefon.

Merrick w takim razie cieszę się, że wszystko w porządku :)

Posted

Niestety na spisie nie ma zaznaczonej liczby psów w jakikolwiek sposób. Tam gdzie osoba pojawia się dwa razy to albo chodzi o współwłasność, albo w różnym czasie były zgłaszane psy i poprostu się na spisie przytrafiło dwa razy.
Szkoda, że nie ma tego zaznaczonego, bo sporo osób korzystało z formularza i część psów "przeszła", a część nie :(.

Sprawdzę ile masz zgłoszonych psów i dam Ci znać :).

Posted

No właśnie, ja zgłaszałam raczej w jednym czasie i wszystko wyglądało, że jest w porządku, choć formularz trochę jakby "przymulał", ale rozumie, że różne rzeczy się mogą przydarzyć.
Pamiętam, że mam do wysłania kopie dyplomów... a to na dniach. Byłoby fajnie, jakby się wszystkie moje psiaki znalazły ;)

Posted

Sprawdzę i dam Ci znać, albo tu albo telefonicznie.
Jeśli chodzi o kopie dyplomów-skany lub zdjęcia to miały być również przesłane do 31.03 na maila.
Katalog miał "iść" na święta do druku i bez dyplomów/certyfikatów psy były przesuwane do klasy otwartej.

Posted

Mona potrzebne mi są dane Twoich psów lub chociaż jednego, żeby wiedzieć komu sprawdzić

Geantles BRILLIANCE
Si-Si's PRIMA BELLA NOTTE

:-)

Posted

Ja tez bardzo proszę o sprawdzenie 2 wystawy krajowa i terrierów trzy psiaki : Magic Winner, Madam Exlusive ,Crystal Fairy rasa yorkshire terrier. Z góry dziękuję.

Posted

Pniekad mi ulzylo, ze nie tylko ja nie widze swoich piesow. Czy takze moge sie usmiechnaac o sprawdzienie dwoch golden retrieverow ( na 18 kwietnia ) :

Addison of the Hellacious Acres
Summertime of the Hellacious Acres

?

Posted

Różyczko, będę wdzięczna i czekam cierpliwie. :)

A czy wiesz może, czy będzie można wejść z niezgłoszoną dzidzią? Ja takową mam i nie bardzo mam gdzie ją podziać :(
Tam taką rzecz, jak budka/transporterek będę mieć, bo jakoś sobie nie wyobrażam by dzidzia na własną łapę zwiedzała sobie teren wystawy ;)

Posted

[FONT=Times New Roman]Prosimy o sprawdzanie „obecności” na tej liście[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Spis wystawców:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/dokumenty/niedziela.pdf[/FONT]

[FONT=Times New Roman]aniaDark[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Są dwa zgłoszone: weteran i pośrednia[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Mona[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Są oba.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]gaba14[/FONT]
[FONT=Times New Roman]yorki są na oba dni[/FONT]

[FONT=Times New Roman]konikowa - mogę sprawdzić dopiero jutro, niestety napisałaś za późno.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Alter Idem jeśli się nie mylę to się dodzwoniłaś dzisiaj? Jeśli coś pomyliłam to Ci sprawdzę :lol:[/FONT]

Posted

Nie ma za co :). Primę mamy w otwartej - zgadza się?

[FONT=Times New Roman]aniaDark mogę Ci tylko napisać, że wejść na teren wystawy mogą psy zaszczepione przeciw wściekliźnie oraz posiadające potwierdzenie;)[/FONT]

Posted

W takim razie są następujące możliwości:
albo to ja coś źle spojrzałam, chociaż na pamięć się nie zdawałam tylko na notatki,
albo na podstawie błędnej daty urodzin program tak zaklasyfikował - "zaszalał" formularz, albo błąd ludzki.

Są dwie opcje:
podać mi na priv numer telefonu - sprawdzę i zadzwonię jutro około 15:00,
albo próbować dodzwonić się jutro do oddziału :)