Różyczka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Merrick na pewno już wszystko OK na tym spisie? http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/wystawy/2010/katalog_krajowka8.html Quote
gaba14 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Czy lista wystawców jest już ostateczna ? Zgłaszałam swoje psy 31 .03. przez formularz elektroniczny na 2 wystawy mam potwierdzenia ale nie ma mnie w spisie żadnej z wystaw. Bardzo proszę o odpowiedz Quote
Różyczka Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Nie, ostatnia aktualizacja była bodajże 29.03 ze względu na problemy z wirusem. Jak wygląda potwierdzenie, całe polskie, czy połowicznie? Niestety były problemy i nie zawsze potwierdzenie, które przychodziło pokrywało się z rzeczywistością. Ktoś dostał potwierdzenie, a niestety, albo formularz nie przeszedł, albo przeszedł w 25%, super jak w 50% i były dane kontaktowe, bo wtedy można było zadzwonić do zgłaszającego. Powinna się pojawić jeszcze aktualizacja o ile informatyk da radę, a jak nie to po świętach trzeba zadzwonić. Quote
gaba14 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Potwierdzenie jest częściowo polskie ale widzę że dane psa i dane kontaktowe są dobre , czyli jak będą jakieś problemy to jet możliwość kontaktu. Quote
Merrick Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Różyczka']Merrick na pewno już wszystko OK na tym spisie? http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/wystawy/2010/katalog_krajowka8.html Tak, na pewno :) , to był mój błąd i wszystko jest ok, dziękuje :) Quote
Różyczka Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 gaba14 niestety nie mogę Cię zapewnić, że na pewno doszło, bądź na pewno nie. Do tego potrzebne są dane Twoje i psa oraz baza, żeby móc sprawdzić. Prawie wszystkie osoby zostały obdzwonione w czwartek u których czegoś brakowało, a był umieszczony telefon. Merrick w takim razie cieszę się, że wszystko w porządku :) Quote
aniaDark Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 JAk ktoś zgłaszał 2 i więcej psów, to w spisie winien być widoczny 1 czy 2 czy więcej razy? Quote
Różyczka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Niestety na spisie nie ma zaznaczonej liczby psów w jakikolwiek sposób. Tam gdzie osoba pojawia się dwa razy to albo chodzi o współwłasność, albo w różnym czasie były zgłaszane psy i poprostu się na spisie przytrafiło dwa razy. Szkoda, że nie ma tego zaznaczonego, bo sporo osób korzystało z formularza i część psów "przeszła", a część nie :(. Sprawdzę ile masz zgłoszonych psów i dam Ci znać :). Quote
aniaDark Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 No właśnie, ja zgłaszałam raczej w jednym czasie i wszystko wyglądało, że jest w porządku, choć formularz trochę jakby "przymulał", ale rozumie, że różne rzeczy się mogą przydarzyć. Pamiętam, że mam do wysłania kopie dyplomów... a to na dniach. Byłoby fajnie, jakby się wszystkie moje psiaki znalazły ;) Quote
Różyczka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Sprawdzę i dam Ci znać, albo tu albo telefonicznie. Jeśli chodzi o kopie dyplomów-skany lub zdjęcia to miały być również przesłane do 31.03 na maila. Katalog miał "iść" na święta do druku i bez dyplomów/certyfikatów psy były przesuwane do klasy otwartej. Quote
Mona Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja również poproszę o sprawdzenie :-) Zgłaszałam dwie suki w różnym czasie,na spisie pojawiam się jeden raz. Quote
Różyczka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Mona potrzebne mi są dane Twoich psów lub chociaż jednego, żeby wiedzieć komu sprawdzić :) Quote
aniaDark Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Moim akurat przesunięcie nie grozi - tu raczej o taki miły dodatek przy ich nazwach ;) Quote
Mona Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Mona potrzebne mi są dane Twoich psów lub chociaż jednego, żeby wiedzieć komu sprawdzić Geantles BRILLIANCE Si-Si's PRIMA BELLA NOTTE :-) Quote
Różyczka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 aniaDark to mi ulżyło, bo już się zmartwiłam, że mogło nastąpić przesunięcie. Posprawdzam wszystko po świętach i odezwę się :) Quote
gaba14 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ja tez bardzo proszę o sprawdzenie 2 wystawy krajowa i terrierów trzy psiaki : Magic Winner, Madam Exlusive ,Crystal Fairy rasa yorkshire terrier. Z góry dziękuję. Quote
konikowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ja także proszę o sprawdzenie. GLORIA Z MAHAGONII. Quote
Alter Idem Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pniekad mi ulzylo, ze nie tylko ja nie widze swoich piesow. Czy takze moge sie usmiechnaac o sprawdzienie dwoch golden retrieverow ( na 18 kwietnia ) : Addison of the Hellacious Acres Summertime of the Hellacious Acres ? Quote
aniaDark Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Różyczko, będę wdzięczna i czekam cierpliwie. :) A czy wiesz może, czy będzie można wejść z niezgłoszoną dzidzią? Ja takową mam i nie bardzo mam gdzie ją podziać :( Tam taką rzecz, jak budka/transporterek będę mieć, bo jakoś sobie nie wyobrażam by dzidzia na własną łapę zwiedzała sobie teren wystawy ;) Quote
Różyczka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [FONT=Times New Roman]Prosimy o sprawdzanie „obecności” na tej liście[/FONT] [FONT=Times New Roman]Spis wystawców:[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/dokumenty/niedziela.pdf[/FONT] [FONT=Times New Roman]aniaDark[/FONT] [FONT=Times New Roman]Są dwa zgłoszone: weteran i pośrednia[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mona[/FONT] [FONT=Times New Roman]Są oba.[/FONT] [FONT=Times New Roman]gaba14[/FONT] [FONT=Times New Roman]yorki są na oba dni[/FONT] [FONT=Times New Roman]konikowa - mogę sprawdzić dopiero jutro, niestety napisałaś za późno.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Alter Idem jeśli się nie mylę to się dodzwoniłaś dzisiaj? Jeśli coś pomyliłam to Ci sprawdzę :lol:[/FONT] Quote
Różyczka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Nie ma za co :). Primę mamy w otwartej - zgadza się? [FONT=Times New Roman]aniaDark mogę Ci tylko napisać, że wejść na teren wystawy mogą psy zaszczepione przeciw wściekliźnie oraz posiadające potwierdzenie;)[/FONT] Quote
Mona Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Nie ma za co . Primę mamy w otwartej - zgadza się? Nie... PRIMA BELLA NOTTE była zgłaszana do młodzieży(10 mc) :-) Quote
Różyczka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 W takim razie są następujące możliwości: albo to ja coś źle spojrzałam, chociaż na pamięć się nie zdawałam tylko na notatki, albo na podstawie błędnej daty urodzin program tak zaklasyfikował - "zaszalał" formularz, albo błąd ludzki. Są dwie opcje: podać mi na priv numer telefonu - sprawdzę i zadzwonię jutro około 15:00, albo próbować dodzwonić się jutro do oddziału :) Quote
Recommended Posts