Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aron ma 5 lat. Pan wyjechał za granicę i go zostawił. Pies nie rozumie co się dzieje dlaczego jest sam. Garnie się do człowieka, ogólnie uwielbia przebywać w towarzystwie ludzi.
Łagodny w stosunku do innych psów, generalnie super pies , adopcyjne nieszczęście polega n tym ze jest ze jest bardzo przeciętny, nieprzeciętny ma jednak charakter. Czy ktoś o wielkim sercu jest w stanie to docenic?
Psiak zaszczepiony, wykastrowany zaczipowany brak mu jedynie domu.

Posted

proszę pomóżcie robić ogłoszenia. Od ranna siedze przy komputerze obrabiam zdjęcia, zakładam wątki ogłoszenia wstawiam i odbieram telefony. Ja wiem ze każdy jest zajęty ale tez mam prywatne/zawodowe zycie. Dlaczego nasi wolontariusze interesują się tylko psami które mają na tymczasie reszcie też trzeba zrobić ogłoszenia...HELP!!!

Posted

mój Aronek- maciejkowickie słonko:loveu:
odpowiadm na pytanie maciaszek- Aron nie nadaje się do kojca- to typowy kanapowiec
to typowy maślak, przylepa jakich mało, lgnie do ludzi spokojny, zrównoważony i bardzo gadatliwy:evil_lol:
jak przyjeżdżam na Maciejki to Aron cieszy się całym sobą i gada- wyje, byczy , mruczy ,piszczy, poszczekuje
tuli się i włazi na kolana( przednimi łapami) świetnie zachowuje czystość,
jest naprawdę kochany
lubi się bawić, uwielbia piłki i wszelkie zabawki ''do rzucania'', które sam sobie podrzuca, łapie i tarza się z nimi
po prostu pies-ideał

Posted

no fakt zapomniałam:oops:
faktycznie piszcząca piłeczka go przestraszyła i zdziwiła , ale znalazł na nią sposób:diabloti:, brał ją w przednie zęby - delikatnie i paradował z nią po całym placu, a że czerwona, to wyglądał jak klaun z czerwonym nochalem:evil_lol:

Posted

Dobre wieści są takie, ze dzisiaj po południu rodzina z polecenia ma przyjechać go zobaczyć. Mieszkałby na granicy województwa śląskiego z Panem - 70 lat i jego dziećmi. Fajni mądrzy ludzie. Mam nadzieję ze sie uda. Trzymać kciuki proszę...

• 2 weeks later...
Posted

Miło mi donieść ze AARON a obecnie Maxymilian czyli Max ma nowy KAPITALNY dom! Mieszka we wsi KRZYKAWA koło Sławkowa. Ma dom ogród i pana który ma około 60 lat. Wszyscy i Pan i jego rodzina która u niego spędza wolne dni są zachwyceni!!!!!
DOdam ze go odwiedzali na MAciejach , czekali na niego i ze temu psu tam WSYZTKO wolno!!!!!!

Wkleję zdjęcia jak je tylko dostanę!