Glutofia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Aron ma 5 lat. Pan wyjechał za granicę i go zostawił. Pies nie rozumie co się dzieje dlaczego jest sam. Garnie się do człowieka, ogólnie uwielbia przebywać w towarzystwie ludzi. Łagodny w stosunku do innych psów, generalnie super pies , adopcyjne nieszczęście polega n tym ze jest ze jest bardzo przeciętny, nieprzeciętny ma jednak charakter. Czy ktoś o wielkim sercu jest w stanie to docenic? Psiak zaszczepiony, wykastrowany zaczipowany brak mu jedynie domu. Quote
maciaszek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jejuś, jakie on ma smutne spojrzenie :(. Quote
wikuwiku Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Można powiedzieć ,że skompletowany tylko brakuje jednej z ważniejszej kwestii dobrego kogoś, kogoś kto nie wyjedzie i nie zrobi psu po raz drugi bubu. Quote
Glutofia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 proszę pomóżcie robić ogłoszenia. Od ranna siedze przy komputerze obrabiam zdjęcia, zakładam wątki ogłoszenia wstawiam i odbieram telefony. Ja wiem ze każdy jest zajęty ale tez mam prywatne/zawodowe zycie. Dlaczego nasi wolontariusze interesują się tylko psami które mają na tymczasie reszcie też trzeba zrobić ogłoszenia...HELP!!! Quote
Daria_13 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ogłosiłam Aronka na : pineska.pl adopcje.org animalia.pl ojej.pl przepraszam, że tylko tyle :oops: Quote
maciaszek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Na kogo podawać namiary? Czy psiak nadawałby się do kojca/stróżowania? Jaki jest jego stosunek do dzieci (jeśli wiadomo)? Quote
Daria_13 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 maciaszek na akcji pilnowałam aronka i on garnął się do dzieci, nawet takich 2-3 letnich, ale niech się lepiej wypowie glutofia Quote
Glutofia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 ogłoszenia które juz ma: ogłoszenia dla chłopaka www.bono-polska.pl www.ojej.pl www.pineska.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.adopcjapsa.pl www.mammisia.pl www.morusek.pl www.ogloszenia.tresura.pl maciaszku na fundację. mogą być obydwa telefony. Pies jest u Anety ale Jarek mówił ze on lowiu caly świat Dariu dziękuję!!!! Dobre i tyle jak każdy wrzuci grosik to coś z tego wyniknie :) Quote
maciaszek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Allegro: ŁAGODNY, zrównoważony, LUBI DZIECI, pies (750554197) - Aukcje internetowe Allegro Alegratka: ŁAGODNY, zrównoważony, LUBI DZIECI, grzeczny, pies Quote
Glutofia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Maciaszku dziękuję. Jakby mało mi było na dziś ogłoszeń to jeszcze Maślak uciekł....nic tylko się załamać Quote
milcia17 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Z jakiego miasta? Jaki biedny piesek ;( Quote
kuba123 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 mój Aronek- maciejkowickie słonko:loveu: odpowiadm na pytanie maciaszek- Aron nie nadaje się do kojca- to typowy kanapowiec to typowy maślak, przylepa jakich mało, lgnie do ludzi spokojny, zrównoważony i bardzo gadatliwy:evil_lol: jak przyjeżdżam na Maciejki to Aron cieszy się całym sobą i gada- wyje, byczy , mruczy ,piszczy, poszczekuje tuli się i włazi na kolana( przednimi łapami) świetnie zachowuje czystość, jest naprawdę kochany lubi się bawić, uwielbia piłki i wszelkie zabawki ''do rzucania'', które sam sobie podrzuca, łapie i tarza się z nimi po prostu pies-ideał Quote
Glutofia Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 potwierdzam słowa Kuby nie lubi tlko tych piszczących zabawek jest kochany przytulasty:loveu: Quote
kuba123 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 no fakt zapomniałam:oops: faktycznie piszcząca piłeczka go przestraszyła i zdziwiła , ale znalazł na nią sposób:diabloti:, brał ją w przednie zęby - delikatnie i paradował z nią po całym placu, a że czerwona, to wyglądał jak klaun z czerwonym nochalem:evil_lol: Quote
amikat Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dobre wieści są takie, ze dzisiaj po południu rodzina z polecenia ma przyjechać go zobaczyć. Mieszkałby na granicy województwa śląskiego z Panem - 70 lat i jego dziećmi. Fajni mądrzy ludzie. Mam nadzieję ze sie uda. Trzymać kciuki proszę... Quote
maciaszek Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Trzymamy! Mocno. I czekamy na wieści. Quote
amikat Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Miło mi donieść ze AARON a obecnie Maxymilian czyli Max ma nowy KAPITALNY dom! Mieszka we wsi KRZYKAWA koło Sławkowa. Ma dom ogród i pana który ma około 60 lat. Wszyscy i Pan i jego rodzina która u niego spędza wolne dni są zachwyceni!!!!! DOdam ze go odwiedzali na MAciejach , czekali na niego i ze temu psu tam WSYZTKO wolno!!!!!! Wkleję zdjęcia jak je tylko dostanę! Quote
amikat Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Aron pozdrawia i kazał przekazać ze jest SZCZĘSLIWY Quote
Glutofia Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 My również jesteśmy szczęśliwi jedno psie nieszczęście mniej:multi: Quote
Recommended Posts