agabass Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 retusz czeka Komkę przez te gumowe przysmaki, bo reżyser zły, gdzie tan charakteryzator cholerny Quote
Koma Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='adda'][quote name='Koma'][img]http://foto.onet.pl/upload/31/76/_491179_n.jpg[/img][/quote] Takie fajne buty stoją, a Komka siakieś udko wcina??? :o[/quote] hehe, bo ona za butami nie przepada :lol: i chwała Bogu :D Quote
Koma Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='Basenji']Dałabyś prawdziwe a nie taki [b]erzac[/b]! :evil: [/quote] taki co?? :o ona prawdziwych nie może bo ma sensacje żołądkowe :lol: [quote name='Basenji']A potem gwiazda serialu ma pogięte zęby i [u]szepleni[/u] Zdrówko[/quote] słucham?? :o Panie reżyserze, na problemy w pracy Komka mi się nie skarżyła :lol: Chyba powinna się obrazić bo ząbki, ma piękne i [b]równiutkie[/b] :roll: [quote name='agabass']no ta pancia taka dobra tyle roskoszy psu przyniosła[/quote] no ba :lol: tylko teraz dostaje pod nadzorem, po tym jak kochę (sztuczną) zeżarła :lol: Quote
Atomic Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Powiem krótko i na temat : SUUUPER FOTKI :lol: Quote
Koma Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 [quote name='Basenji']I co? Szepleni czy nie? :lol: zdrówko[/quote] W domowym zaciszu nie sepleni :x oj potrafisz być wredny, potrafisz :evilbat: Komka tak się stara, a Ty tak nam się odwdzięczasz, ciuś ciuś :lol: Quote
adda Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Koma']hehe, bo ona za butami nie przepada :lol: [/quote] Może za mało śmierdzą? :-? Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Komeczka jaka szczesliwa :D .Moje wariaty na takie zabawki nie zwracaja uwagi :-? .Wola buty,skarpety,papier toaletowy :roll: i wiele innych rzeczy :lol: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='adda'][quote name='Koma']hehe, bo ona za butami nie przepada :lol: [/quote] Może za mało śmierdzą? :-?[/quote] to chyba dobrze :lol: [quote name='daga10011']Moje wariaty na takie zabawki nie zwracaja uwagi :-? .Wola buty,skarpety,papier toaletowy :roll: i wiele innych rzeczy :lol: [/quote] to współczuje :lol: Moja na szczęście nigdy nie gustowała w takich rzeczach :D Ale został w niej taki nawyk, że jak gdzieś wychodzimy (bez niej) to łapie za buty, jakby nie chciała nas puścić :lol: A dziś na spacerze spotkałam faceta z psem Dogo Canario czy jakoś tak, qrcze no facet całą historię rasy mi opowiedział :roll: A Komka się go bała i mało mu oka nie wydziabała :-? Oj, my to mamy spacery :lol: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ach ta groźna Koma wrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='agabass']ach ta groźna Koma wrrrrrrrrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/quote] groźna to ona jest raczej tylko ze strachu :-? byczek był potężny, a ona ma uraz do takich masywnych psiaków :roll: Quote
Basenji Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Jak się jada gumowe kurczaki i zęby się wyginają, to każdy pies jest straszny. Zdrówko :lol: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 :evilbat: :evilbat: :evilbat: A to specjalnie dla Ciebie Basenji!!! Komka z gumowym kurczakiem :lol: [img]http://www.pupile.com/pup/images/img_koma9.65.jpg[/img] [img]http://www.pupile.com/pup/images/img_koma9.68.jpg[/img] [img]http://www.pupile.com/pup/images/img_koma9.66.jpg[/img] Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ło matko ona to udko kce rozszarpac na smierc ;) Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 bo ona to pies-morderca :evilbat: (nad gumowymi kurczakami :lol:) Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 po co to pisalas..teraz wszystkie gumowe kurczaki wezma nogi za pas i zwieja ze sklepow i cio beda mialy inne pieski??????? :cry: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='daga10011']po co to pisalas..teraz wszystkie gumowe kurczaki wezma nogi za pas i zwieja ze sklepow i cio beda mialy inne pieski??????? :cry:[/quote] :cunao: "uciekające kurczaki" powiadasz?? :lol: Quote
agabass Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 No to patrzcie Gomzio też gustuje w ptakach tylko nie dumowych Zabić kaczorka [img]http://www.fotoalbum.wzt.pl/fotografie/604_fotki_060f35f/8841_122023.jpg[/img] reszta zdjęć w galeri Gomz za chwil kilka Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 haha te nasze psiury to prawdziwe zabijaki :evilbat: A Komka to pluszakom matkuje :lol: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ależ cudna psinka. i niezłe tempo zapełniania galerii :o jak mnie wetnie na wakacje, to będę potem tydzień nadrabiała zaległości :oops: 8) Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 e tam :lol: Twoje tempo też niezłe :lol: jak tak dalej pójdzie... :roll: ja zaległości nadrabiam codzień... w niektórych galeriach w jeden dzień przybędzie z 5 stronek więc wiesz :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Ka-ka']ależ cudna psinka. i niezłe tempo zapełniania galerii :o jak mnie wetnie na wakacje, to będę potem tydzień nadrabiała zaległości :oops: 8)[/quote] hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te gaduly zostana ;) a jak zostana syscy oprocz Ciebie to jeszcze dluzej ;) cholercia i teraz masz Ci babo placek a nie qraka :evilbat: Quote
Koma Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='dbsst']hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te [b]gaduly[/b] zostana ;) [/quote] :D przypomne tylko że do tych gaduł Ty też należysz :lol: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='Koma'][quote name='dbsst']hehehe i to tydzien jak czesc wyjedzie a te [b]gaduly[/b] zostana ;) [/quote] :D przypomne tylko że do tych gaduł Ty też należysz :lol:[/quote] hihihi nie nie nie ja nie gadula ja tylko odpowiadam ;) :lol: Quote
Recommended Posts