Mi. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [I][B]kto chciałby się wybrać na spacer z jakimś dużym psem (nie suczką!), który nie wszczynałby walk?:oops:[/B][/I] Quote
sylwekw Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Luthien ... dlaczego nie może być suczka? Quote
Mi. Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='sylwekw']Luthien ... dlaczego nie może być suczka?[/quote] [B][I]Erga ma chyba jakis uraz z przeszlosci do suczek.. Niedawno spotkalam bardzo spokojną suczke wyżla niemieckiego to Erga od razu zaczęla warczeć i rzucać się:shake:... chyba, ze ktoś ma tyle cierpliwości i sily , żeby spróbować Ere przekonać do suczek;)[/I][/B] Quote
dr_mario Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 ja mam 3,5 miesiecznego weimara, ale suczke niestety. Quote
Imanca Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='dr_mario']ja mam 3,5 miesiecznego weimara, ale suczke niestety.[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Myślę, że to idealne towarzystwo dla mojej 4 miesięczej Atenki - wyżełki węgierskiej :loveu:[/COLOR][/FONT] Quote
sylwekw Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Imanca ja tez chcę też ... się spotkać z wami tylko nie bierz już swojej labki bo pamiętasz, że nie polubiły się z moją Shojo :-) Quote
Imanca Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]To kiedy na ten psi spacerek się umówimy ?[/COLOR][/FONT] Quote
doddy Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 A tylko psedskolaki idom na spacer? :evil_lol: A dorośli i damy w podeszłym wieku mogą się dołączyc? Może w ten weekend jakiś spacer zorganizujemy? Quote
seneka Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Pola Mokotowskie; super miejsce szczególnie polecam część od ul. Waryńskiego; zdecydowanie ograniczona ilosc matek karmiacych, cyklistow, rolkarzy etc. jest gdzie zaparkowac:)) pozdrowienia. Quote
sylwekw Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Kurcze a moja Shojo ma jeszcze cieczkę ... więc mogłbym miec poważne kłopoty z psami w parku .... a ona tak bardoz potrzebuje socjalizacji .... mam nadzieję, że nam się uda jeszcze Quote
Kila Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 My sie tez chetnie dolaczymy^^ Tylko powiedzcie kiedy. Quote
dr_mario Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 ja tam jestem zwolennikiem pol wilanowskich ;) bywam tam czesto w weekendy z dwiema sukami: 12-letnim posowcem i szczeniakiem wyzlem wspomnianym juz. Quote
Gruszenka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 To my koniecznie też się zabierzemy. Gucio co prawda NIE JEST przedszkolakiem ma 3 lata, ale nie wszczyna bójek, dominuje ale nie zębami, a jak jakiś sie na niego rzuca to albo ucieka albo skacze i zaprasza do zabawy. Tylko że...nie lubi dzieci, dużo by opowiadać, ma uraz z okresu szczenięctwa, panicznie się ich boji. Quote
sylwekw Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No moja sunia chyba już skonczy cieczke to bym się wybrał ... kręcimy coś na ten weekend (21-22 października) ?? Quote
Mi. Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='*luthien*'][I][B]kto chciałby się wybrać na spacer z jakimś dużym psem (nie suczką!), który nie wszczynałby walk?:oops:[/B][/I][/quote] [B][I]ja sie tak tylko przypomne ;)[/I][/B] Quote
karlaaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Chętnie wpadne :) Jak się uda to z dwoma SH tylko żeby nas nie rozstrzelali :evil_lol: Quote
Usia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 karlaaa a czy ty masz pieski czy sunie bo ja tez bym sie spotkała tylko musze wiedzieć jakie macie płci psiaki tak ogolenie zeby wiedzieć które z bydlaków wziac ?? wiec czekam na odpowiedzi czy wybieracie sie z suczkami czy pieskami :roll: Quote
sylwekw Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No to co ... jakis konkretny plan na ten weekend? Ja jestem chętny ale raczej popołudniem niż z rana (rano to pora zakupów itd). Quote
karlaaa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No niestety nie przyjde... Mały SH pies, jest w kwarantannie a druga SH to sunia :lol: po kwarantannie napewno do Was zajde :) Quote
AnnaM Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 oj... szkoda ze tu tylko Duuuuze psy sie spotykają.. ja z moim szkrabem zginełybyśmy w akcji... nie ma jakiś jorkomaniaków chętnych... albo innych... bo judka to mały szczylek jest... wilczek by ją... ;) zdmuchnął ogonem... ;) Quote
Czoko Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Moja suczka niestety jest średniej wielkości boi się całego świata i wszystkich zawiadamia o tym szczekaniem. Dużych psów też się boi... Chyba że pojedynczo jakoś kiedyś dałoby się przekonać do większych piesków. Zresztą odkąd w lecie miała pierwszą cieczkę zaczynały ją atakować i psy i suczki teraz nigdy nie wiem jak Choco zareaguje na kogoś przechodzącego. Od maleńkości się nie nauczyła żeby nie zapraszać piesków do zabawy szczekaniem... Taka to moja łobuzica! Quote
Imanca Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]A ja w ten weekend 21, 22.10.2006 mam szkołę. Zajęcia będą trwały do godziny 18 w sobotę i 17 w niedzielę, więc ni huhu, żebym na spacerze się zjawiła. Może ktoś chodzi na spacery na Morskie Oko? Najlepiej szczenięcy, albo niedużych gabarytów, bo dorosłych dużych psów Atenka się troszkę obawia.Albo uosobienie łagodności, cierpliwości i zabawy dla mojej Ati? Jest ktoś chętny? [/COLOR][/FONT] Quote
Czoko Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [quote name='Imanca'] Może miałabyś ochotę w tygodniu poznać moją łobuzicę - może by się normalnie zachowywała! Quote
Imanca Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [FONT=Georgia][COLOR=Purple]Ja bardzo chętnie poznam łobuzicę. Moja młoda i tak musi wychodzić jakieś 5x częściej niż dorosła, więc nie będę miała wyrzutów sumienia, że zabieram na spacer tylko szkraba. Bo przy dorosłej Twoja może nie mieć szans się normalnie zachowywać - a przynajmniej nie za długo :( Jestem do dyspozycji codziennie, póki co całodobowo, co się w końcu zmieni, ale trzeba korzystać :) No z wyjątkiem weekendów zajzdowych w szkole.[/COLOR][/FONT] Quote
sylwekw Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Imanca .. to Ty mieszkasz gdzieś wpoblizu Morskiego Oka ... no popatrz jaki ten świat mały, to ja ostatnie dwa lata pracowałem na rzut beretem od tego miejsca ... na rogu Puławskiej i Rakowieckiej ... teraz nie wiele dalej bo tylko troche głębiej w Rakowiecką :-) szkoda, zew ja nie mogę mojej Shojo do pracy zabierać :-) Quote
Recommended Posts