Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylwekw']Luthien ... dlaczego nie może być suczka?[/quote]
[B][I]Erga ma chyba jakis uraz z przeszlosci do suczek.. Niedawno spotkalam bardzo spokojną suczke wyżla niemieckiego to Erga od razu zaczęla warczeć i rzucać się:shake:... chyba, ze ktoś ma tyle cierpliwości i sily , żeby spróbować Ere przekonać do suczek;)[/I][/B]

Posted

[quote name='dr_mario']ja mam 3,5 miesiecznego weimara, ale suczke niestety.[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]Myślę, że to idealne towarzystwo dla mojej 4 miesięczej Atenki - wyżełki węgierskiej :loveu:[/COLOR][/FONT]

Posted

Pola Mokotowskie; super miejsce szczególnie polecam część od ul. Waryńskiego; zdecydowanie ograniczona ilosc matek karmiacych, cyklistow, rolkarzy etc. jest gdzie zaparkowac:)) pozdrowienia.

Posted

Kurcze a moja Shojo ma jeszcze cieczkę ... więc mogłbym miec poważne kłopoty z psami w parku .... a ona tak bardoz potrzebuje socjalizacji .... mam nadzieję, że nam się uda jeszcze

Posted

To my koniecznie też się zabierzemy. Gucio co prawda NIE JEST przedszkolakiem ma 3 lata, ale nie wszczyna bójek, dominuje ale nie zębami, a jak jakiś sie na niego rzuca to albo ucieka albo skacze i zaprasza do zabawy. Tylko że...nie lubi dzieci, dużo by opowiadać, ma uraz z okresu szczenięctwa, panicznie się ich boji.

Posted

[quote name='*luthien*'][I][B]kto chciałby się wybrać na spacer z jakimś dużym psem (nie suczką!), który nie wszczynałby walk?:oops:[/B][/I][/quote]
[B][I]ja sie tak tylko przypomne ;)[/I][/B]

Posted

karlaaa a czy ty masz pieski czy sunie bo ja tez bym sie spotkała tylko musze wiedzieć jakie macie płci psiaki tak ogolenie zeby wiedzieć które z bydlaków wziac ?? wiec czekam na odpowiedzi czy wybieracie sie z suczkami czy pieskami :roll:

Posted

oj... szkoda ze tu tylko Duuuuze psy sie spotykają..
ja z moim szkrabem zginełybyśmy w akcji...
nie ma jakiś jorkomaniaków chętnych... albo innych... bo judka to mały szczylek jest... wilczek by ją... ;) zdmuchnął ogonem... ;)

Posted

Moja suczka niestety jest średniej wielkości boi się całego świata i wszystkich zawiadamia o tym szczekaniem. Dużych psów też się boi... Chyba że pojedynczo jakoś kiedyś dałoby się przekonać do większych piesków. Zresztą odkąd w lecie miała pierwszą cieczkę zaczynały ją atakować i psy i suczki teraz nigdy nie wiem jak Choco zareaguje na kogoś przechodzącego. Od maleńkości się nie nauczyła żeby nie zapraszać piesków do zabawy szczekaniem... Taka to moja łobuzica!

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]A ja w ten weekend 21, 22.10.2006 mam szkołę. Zajęcia będą trwały do godziny 18 w sobotę i 17 w niedzielę, więc ni huhu, żebym na spacerze się zjawiła.
Może ktoś chodzi na spacery na Morskie Oko? Najlepiej szczenięcy, albo niedużych gabarytów, bo dorosłych dużych psów Atenka się troszkę obawia.Albo uosobienie łagodności, cierpliwości i zabawy dla mojej Ati? Jest ktoś chętny?
[/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Purple]Ja bardzo chętnie poznam łobuzicę. Moja młoda i tak musi wychodzić jakieś 5x częściej niż dorosła, więc nie będę miała wyrzutów sumienia, że zabieram na spacer tylko szkraba. Bo przy dorosłej Twoja może nie mieć szans się normalnie zachowywać - a przynajmniej nie za długo :(
Jestem do dyspozycji codziennie, póki co całodobowo, co się w końcu zmieni, ale trzeba korzystać :)
No z wyjątkiem weekendów zajzdowych w szkole.[/COLOR][/FONT]

Posted

Imanca .. to Ty mieszkasz gdzieś wpoblizu Morskiego Oka ... no popatrz jaki ten świat mały, to ja ostatnie dwa lata pracowałem na rzut beretem od tego miejsca ... na rogu Puławskiej i Rakowieckiej ... teraz nie wiele dalej bo tylko troche głębiej w Rakowiecką :-) szkoda, zew ja nie mogę mojej Shojo do pracy zabierać :-)