Nacia_i_Fluffy Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ok, to może jakoś w weekend wszyscy chętni na Pola Wilanowskie? :D W piątek się jakoś dokładniej umówimy ;) Quote
ASICA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 to ja mam bliziutko :D chetnie sie przyłacze-tylko my z suczą to zmarzluchy jestesmy wiec... :( Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 widze że duzo mówicie o naszym miejscu spacerkowym na kabatach my tam prawie codziennie a co weekend mamy dozie spotkania ;-) bardzo fajna okolica i ASICA nie tak łatwo zmarznąć :D Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 jo-jo, wy się spotykacie na łączce pod lasem prawda? Pytam, bo bliziutko jest jeszcze fajniejsza okolica - wieeelkie łąki (wilanowskie zresztą), zero ludzi, a jedyne towarzystwo to krowa i kuń :wink: Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 asher to my się spotykamy tak jak widziałaś nas w niedziele ;-) z Muzzim mastifem wtedy jeszcze się spotkaliśmy zawsze tam i jeszcze mamy tam taki swój cichy zakątek idealny na zdjęcia w jesiennej scenerii ;-) Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Ja pod las w weekend rzadko chodze z psami, bo wtedy są tam prawdziwe pielgrzymki :wink: Wtedy zazwyczaj idę własnie na łąki wilanowskie. Trzeba przejść przez Relaksową/Nowoursynowską i zejśc ze skarpy. Polecam :D Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 wiesz my tam chodzimy ale później ulatniamy się w taki zakątek tuż za tą ogrodzoną działką brak ludzi piękne widoki więc dalej nie chce nam się chodzić i tam cały czas siedzimy a psiaki bawią się w ziemi :D Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 A ludziom wasze koniki nie przeszkadzają? Bo ja co i rusz natykam się pod lasem na jakichś palantów :roll: Ostatnio jakas pani z labradorem na smyczy darła sie na mnie, że mam swoje wziąc na smycz (boorki dołek kopały i cały świat miały gdzieś, nawet tej kobity i jej psa nie zauwazyły), bo ona nie wie, jak się jej pies zachowa... :roll: Możliwe, że stadko dogów niemieckich wzbudza raczej zachwyt i zaciekawienia, a dwa owczarki niemieckie, na dodatek w kagańcach, to wiadomo - bestie :-? Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 znam te kagańce Jak był pierwszy spacerek to my przy górce przy metrze czekaliśmy na KORONĘ i jak psiaki przyjechały no to wiadomo wypuszczamy psiaki z samochody pisaki przebiegły przez ścieżkę rowerowa a było to jakoś nie długo po tych problemach z rotkami i facet na rowaerze zaczął nam zarzucąc że psy z lisypuszczamy itp. ale my się nim nie przejęłyśmy i spokojnie na spacerek poszłyśmy.. co do kagńców to Jojek chodzi w kantarku tylk ozewzględu na SM przez to prawo ale i tak ludzie się czasami czepiają ale częściej to jednak wpadją w zachwyt że to takie duże itp. więc w miare nie mamy problemów ;-) jak sie do nas przyłączysz na którymś spacerku to ludzie nawet słowa nie będą śmiali powiedzieć ;-) w końcu z dogami twoje psiaki będą więc tu już respekt jakiś tzw zaciekawienie i zachwyt :D Quote
asher Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wiesz, ja rozumiem, że ludzie się boją. Ja się panicznie boję pajaków, a ktos inny psów :wink: Staram się bardzo, żeby moje psy nie byly dla nikogo kłopotliwe, pilnuję ich, nie pozwalam podbiegac do obcych, chyba, że ludzie wyraźnie sobie tego zyczą, nie pozwalam podbiegać do psów prowadzonych na smyczy, zakładam im kagańce i tak dalej i tak dalej :wink: Ale mimo wszystko zdarzają się tacy ludzie, którym pies i tak przeszkadza :roll: Mnie szkoda nerwów na dyskusję z idiotami, dlatego zazwyczaj na spacerki wybieram miejsca bardziej odludne, a w weekend pod lasem są tłumy. Ale może kiedyś do was wpadnę :wink: O której spotykacie się w ten weekend? Quote
jo-jo Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 dokładie tak samo pilnuje Jojka jeszcze coś koimuś do głowy przyjdzie i dopiero będzie :-? a co do tej godziny to szczerze jeszcze nie ustaliliśmy ;-) pewnie jak zwykle około 13 albo jakoś tak :D Quote
jo-jo Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 ehh nie stety spacerku w ten weekend nie będzie moja choroba wygrała :-? ale w przyszlym tygodniu napewno ;-) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='jo-jo']widze że duzo mówicie o naszym miejscu spacerkowym na kabatach my tam prawie codziennie a co weekend mamy dozie spotkania bardzo fajna okolica i ASICA nie tak łatwo zmarznąć [/quote] Ale ja mówiłam o polach wilanowskich w Wilanowie :P I ASICA też ;) Quote
Jura Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='Nacia&Fluffy']Ale ja mówiłam o polach wilanowskich w Wilanowie :P I ASICA też ;)[/quote] So? (My nie możemy między 10. a 13.) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 No to może niedziela 14.00?? :) Jak coś, to piszcie czy możecie, czy nie. ;) Quote
jo-jo Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 my nie stety wypadam w oby dwa dni mój kaszel a jutro jeszcze jedziemy do znajomych więc już wogóle ale może następnym razem sie przyłączymy ;-) Quote
Jura Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 A więc o 14. bedziemy przy kładeczce. Do zobaczenia Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Przepraszam bardzo, ale zmieniły się plany rodzicom! Nie mogę o 14.00 :( Może jakoś wcześniej? Quote
Jura Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 "Jakoś wczesniej" to teraz może już być tylko o 13. Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Uu... To tak nie zabardzo... Przepraszam!! To może w poniedziałek? Bo niestety już teraz się nie wyrobię. Quote
martynkao Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Witam ! Czy na jutrzejszy dzien okolo godziny 11-00 12-00 sa chetni na spacerek ?ja juztro bede :] Pozdrawiam :) Quote
PUENTA imszar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Widzę, że temat zamarł :D Czy ktoś mógł by się spotkać ale na Polach Mokotowskich w weekend.. Quote
PUENTA imszar Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 myślę, ze warszawiaków jest sporo.Jest temaciko spotkaniach n Bemowie lecz dla takich jak ja to straszny kawał drogi.Może jacyś znas mieszkają Tu, na pradze południe :)Jeśli tak to piszcie, moze zrobimy grupkę :P Quote
jo-jo Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 asher czyżbym widziałaCie dwa dni temu pod wieczorek przy dziurze ?;-) Quote
asher Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='jo-jo']asher czyżbym widziałaCie dwa dni temu pod wieczorek przy dziurze ?;-)[/quote]Chiba tak, ale ja poznałam psa, a ciebie nie, więc sie nie odzywałam :wink: Poza tym byłam wkur...., bo pałetał się tam jeden taki kundel bury, który sie rzucał na oba moje psy :evilbat: W koncu się wszystkie trzy pogryzły (dobrze, że cała trójka w kagańcach, ale suka mi się strasznie podładowała, potem ciągle szukała zaczepki :-? ) Quote
Recommended Posts