Katcherine Posted April 8, 2005 Posted April 8, 2005 Sobota 9.04.2005 Pola mokotowskie godz. 12-sta? tak? Zbiórka rozumiem przy placu zabaw dla dzieci? Hmmm zapowiada się ciekawie:). Tz na rowerze:). Pozdrawiamy. ps. jak deszcz o 11 to nie spotykamy sie? Quote
asher Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Przy jakim placu zabaw? Gdzie tam jest plac zabaw? :hmmmm: Quote
Ludek Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 No teraz mnie zlinczujecie. Namąciłam, namąciłam i prawdopodobnie nie uda mi się dotrzeć :oops: . Wypadło mi coś pilnego, co muszę załatwić rano i do 12.00 się nie wyrobię. Chyba, że zdecydujecie się na późniejszą godzinę, to może się wyrobię. Quote
doddy Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Bedzie padać jak nic... Więc po spacerku :evil: Quote
KORONA Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Mi pasuje 12/13 później niestety nie dam rady... Więc gdzie sie spotykamy?? Jeśli przy placu zabaw, to powiedzcie mi gdzie on jest bo nie mam pojęcia. A jeśli zabłądze (co jest bardzo prawdopodobne), rozgladajcie się za Nami :wink: Quote
KORONA Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='doddy']Bedzie padać jak nic... Więc po spacerku :evil:[/quote] A moze jednak nie :-? Zanosi się, zanosi... Wcześniej spadło pare kropel... Może tylko będzie pochmurno... Zobaczmy do 11. Jeśli nie będzie padać, to się spotykamy :) Quote
doddy Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Katcherine lub asher zadzwoncie do mnie, czy idziemy na spacer. Ja jade teraz na szkolenie ale Breny nie biorę. W razie co pojadę po szkoleniu po nią i przyjadę na Pola. Daleko nie mam. :D Skoro Ludek nie idzie, to spotkajmy się na psim polu koło Marlin. KORONA Ciebie pewnie łatwo poznamy :wink: Quote
KORONA Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Asher, a do mnie wyślesz sesemeska? Wtedy będe wiedziała co robić i nie będe tłukła sie autobusem na darmo... Bo bez Was nie chce mi sie tam łazić 8) Quote
Insomnia Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 tak tak,chodzimy tam. Ludek,dzisiaj Cie chyba widzialam <wow> niedaleko mojego bloku,okolo 10 rano?Ty,terrierek i mały biały piesio to Wy?? ja szłam z kolezanka i z moimi bąblami. chyba jest teraz tylko jeden czarny dog niemiecki na Bródnie więc jak ktos zobaczy kogos z takim to właśnie ja ;-) aha,co dziwne to moja sunia juz z bardzo bardzo daleko wypatrzyla Twojego czarnego terrierka ;-) i wzroku oderwać nie mogła ;-) moze jej sie pomylil z czarnym dogusiem? W koncu i to i to duze i czarne :-) Quote
asher Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 ho ho, ale zarąbisty spacer był!!! Do konca zycia go nie zapomne :lol: Quote
anetta Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 To opowiadajcie :lol: A moze zostalo to uwiecznione zdjeciami...? 8) [size=2]Ja niestety nie moglam sie spotkac z wami, treningi wzywaja[/size] :wink: Quote
Ludek Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Też się zastanawiałam czy to nie Ty :D. Właśnie wracałm z tego placyku k. Świtu. Twoje posty mnie natchnęły, że tam jest ogrodzony teren, gdzie można spuścić Małego. Niestety jakaś grupa miała trening i pogonili mnie stamtąd :evil:. Tzn. nie do końca pogonili, ale nie mogłam spuścić Milo więc sobie poszłam. [quote name='Insomnia']aha,co dziwne to moja sunia juz z bardzo bardzo daleko wypatrzyla Twojego czarnego terrierka i wzroku oderwać nie mogła moze jej sie pomylil z czarnym dogusiem?[/quote] Tylko bardziej owłosionym :lol:, ale już niedługo strzyżenie. Chyba bardzo blisko siebie mieszkamy :D Quote
Katcherine Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Witam- ja niestety nie mogłam- wysłałam doddy sms... najazd rodzinny plus niezapowiedziane wizyty.... :evil: :evil: :evil: Uziemiły mnie totalnie... wszystkich przepraszam -siła wyzsza... Quote
asher Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [b]anetta[/b], spacer nie został uwieczniony, poniewż był tak samo widmowy, jak pewien dog z offa :lol: Quote
Insomnia Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Ludek w jakim wieku jest Twój terrier? kurcze,ja nadal Venki nie mogę nauczyć przychodzenia na zawołanie :-( zaczynam się poddawać... Mała Lucky przychodzi bez problemu,ale ona ma inny charakter,taki bardziej uległy... a Vena to straszna spryciara i wie na co może sobie pozwolić ... Echh Quote
Olcia Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 ja niestety na dluzszy czas odpadam , moja greta pochorowala sie na babeszjoze, wiec ze spacerow nici, biedula nie ma nawet sily przed klatke wyjsc Quote
asher Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [b]Olcia[/b], babeszioze? :o o matko, już??? Biedna psiunia :( Ech i po co te kleszcze na świecie żyją? Niech Greta szybciuktko wraca do zdrowia :kciuki: A ja wczoraj an spacer wkońcu nie poszłam, bo spękałam, jak zobaczyłam te granatowe chmury na niebie... Kilka dni temu musiałam drałowac piechotą z Dolinki Służewieckiej na Kabaty, bo psica cała mokra była i nie miałam ochoty na powtórke z rozrywki :wink: A deszcz zrobił brzydki dowcip i rozpadał się dopiero późnym popołudniem :evil: Quote
Katcherine Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Trzymamy mocno kciuki za sunke...szybkiego powrotu do zdrowia... Quote
doddy Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Asher oj Ty zakręcona jezdeś :lol: Ja bym się chętnie umówiła na jakiś spacer. Od wtorku, bo jutro ide popracować. Grecie życzę szysbkiego powrotu do zdrowia. Quote
asher Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [quote name='doddy']Asher oj Ty zakręcona jezdeś :lol: [/quote] oj, jestem, jestem :roll: A KORONA to się chyba na mnie obrazila :( Najpierw odwolalam spotkanie bo mi pralke naprawiali, potem bo mi Bugajski okulal, a teraz bo deszcz, ktorego nie bylo... I to zawsze "za pięć dwunasta"... [b]KORONA[/b] :calus: Zobaczysz, ja Cie jeszcze z Halucypem dorwę :multi: [size=1]A potem będziesz mnie unikać[/size] :lol: Quote
Ludek Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Który? Oba to teriery :lol:. Graf (rusek - ten duży) ma 3 lata i jest bardzo karny, Milo (russell) ma 7 miesięcy i ma mnie w d... :evil:. Choć musze przyznać, że ostatnio zdarza mu się przyjśc na zawołanie więc jestem dobrej myśli :lol:. Za jakieś 5 lat będzie się słuchał :wink: . Quote
anetta Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 [quote name='asher'][b]anetta[/b], spacer nie został uwieczniony, poniewż był tak samo widmowy, jak pewien dog z offa :lol:[/quote] Aha :lol: :lol: :lol: Ojej, Olcia, tzymam :kciuki: za Grete aby szybko wydobrzala :( Quote
Insomnia Posted April 10, 2005 Posted April 10, 2005 Ludek,to masz całkiem odwrotnie ode mnie wielkościami :D Vena to pies z charakterkiem i wszystko wie szybciej ode mnie.Ma rok,moze jeszcze zmądrzeje :-) ponoc dogi do 2 lat to gluptasy. Rany,gdyby tylko przychodzila na zawolanie,to byłaby aniołkiem juz :D a Lucky to takie coś jak jack russel terrier Twój,taka budowa ciałka itd.TYle ze to kundelek jakiś(znajdka) i ma 6 miesięcy i jest strasznie karna :-) uwielbiam jak przychodzi na zawołanie nawet bez smakołyka :-) wiec mamy na odwrót :D Quote
ara Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Asher, nie popełniaj tego błędu!!! Ja Halucypkę już poznałam ze skutkiem tragicznym dla wielu osób :wink: Z tydzień później napadliśmy Monikę we trójkę i biedna Ciuka się opędzić nie mogła... skończyło się to tragiczną śmiercią kubka... i naszą monotematycznością :lol: Quote
Ludek Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Jak już mogę wybrać, to wolę swój układ :lol:. Graf sobie może biegać luzem i tylko Milo wyrywa mi rękę ze stawu :lol: . Quote
Recommended Posts