Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sobota 9.04.2005 Pola mokotowskie godz. 12-sta? tak? Zbiórka rozumiem przy placu zabaw dla dzieci?

Hmmm zapowiada się ciekawie:). Tz na rowerze:).
Pozdrawiamy.
ps. jak deszcz o 11 to nie spotykamy sie?

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No teraz mnie zlinczujecie. Namąciłam, namąciłam i prawdopodobnie nie uda mi się dotrzeć :oops: . Wypadło mi coś pilnego, co muszę załatwić rano i do 12.00 się nie wyrobię. Chyba, że zdecydujecie się na późniejszą godzinę, to może się wyrobię.

Posted

Mi pasuje 12/13 później niestety nie dam rady...
Więc gdzie sie spotykamy??

Jeśli przy placu zabaw, to powiedzcie mi gdzie on jest bo nie mam pojęcia. A jeśli zabłądze (co jest bardzo prawdopodobne), rozgladajcie się za Nami :wink:

Posted

[quote name='doddy']Bedzie padać jak nic... Więc po spacerku :evil:[/quote]

A moze jednak nie :-? Zanosi się, zanosi... Wcześniej spadło pare kropel... Może tylko będzie pochmurno...

Zobaczmy do 11. Jeśli nie będzie padać, to się spotykamy :)

Posted

Katcherine lub asher zadzwoncie do mnie, czy idziemy na spacer.
Ja jade teraz na szkolenie ale Breny nie biorę. W razie co pojadę po szkoleniu po nią i przyjadę na Pola. Daleko nie mam. :D
Skoro Ludek nie idzie, to spotkajmy się na psim polu koło Marlin. KORONA Ciebie pewnie łatwo poznamy :wink:

Posted

Asher, a do mnie wyślesz sesemeska? Wtedy będe wiedziała co robić i nie będe tłukła sie autobusem na darmo... Bo bez Was nie chce mi sie tam łazić 8)

Posted

tak tak,chodzimy tam.
Ludek,dzisiaj Cie chyba widzialam <wow> niedaleko mojego bloku,okolo 10 rano?Ty,terrierek i mały biały piesio to Wy??
ja szłam z kolezanka i z moimi bąblami.
chyba jest teraz tylko jeden czarny dog niemiecki na Bródnie więc jak ktos zobaczy kogos z takim to właśnie ja ;-)
aha,co dziwne to moja sunia juz z bardzo bardzo daleko wypatrzyla Twojego czarnego terrierka ;-) i wzroku oderwać nie mogła ;-) moze jej sie pomylil z czarnym dogusiem? W koncu i to i to duze i czarne :-)

Posted

Też się zastanawiałam czy to nie Ty :D.
Właśnie wracałm z tego placyku k. Świtu. Twoje posty mnie natchnęły, że tam jest ogrodzony teren, gdzie można spuścić Małego. Niestety jakaś grupa miała trening i pogonili mnie stamtąd :evil:. Tzn. nie do końca pogonili, ale nie mogłam spuścić Milo więc sobie poszłam.

[quote name='Insomnia']aha,co dziwne to moja sunia juz z bardzo bardzo daleko wypatrzyla Twojego czarnego terrierka i wzroku oderwać nie mogła moze jej sie pomylil z czarnym dogusiem?[/quote]

Tylko bardziej owłosionym :lol:, ale już niedługo strzyżenie.

Chyba bardzo blisko siebie mieszkamy :D

Posted

Witam- ja niestety nie mogłam- wysłałam doddy sms...
najazd rodzinny plus niezapowiedziane wizyty.... :evil: :evil: :evil:
Uziemiły mnie totalnie...
wszystkich przepraszam -siła wyzsza...

Posted

Ludek w jakim wieku jest Twój terrier?
kurcze,ja nadal Venki nie mogę nauczyć przychodzenia na zawołanie :-(
zaczynam się poddawać...
Mała Lucky przychodzi bez problemu,ale ona ma inny charakter,taki bardziej uległy...
a Vena to straszna spryciara i wie na co może sobie pozwolić ...
Echh

Posted

[b]Olcia[/b], babeszioze? :o o matko, już???
Biedna psiunia :( Ech i po co te kleszcze na świecie żyją? Niech Greta szybciuktko wraca do zdrowia :kciuki:

A ja wczoraj an spacer wkońcu nie poszłam, bo spękałam, jak zobaczyłam te granatowe chmury na niebie... Kilka dni temu musiałam drałowac piechotą z Dolinki Służewieckiej na Kabaty, bo psica cała mokra była i nie miałam ochoty na powtórke z rozrywki :wink: A deszcz zrobił brzydki dowcip i rozpadał się dopiero późnym popołudniem :evil:

Posted

Asher oj Ty zakręcona jezdeś :lol:

Ja bym się chętnie umówiła na jakiś spacer. Od wtorku, bo jutro ide popracować.

Grecie życzę szysbkiego powrotu do zdrowia.

Posted

[quote name='doddy']Asher oj Ty zakręcona jezdeś :lol: [/quote]

oj, jestem, jestem :roll:

A KORONA to się chyba na mnie obrazila :( Najpierw odwolalam spotkanie bo mi pralke naprawiali, potem bo mi Bugajski okulal, a teraz bo deszcz, ktorego nie bylo... I to zawsze "za pięć dwunasta"... [b]KORONA[/b] :calus: Zobaczysz, ja Cie jeszcze z Halucypem dorwę :multi: [size=1]A potem będziesz mnie unikać[/size] :lol:

Posted

Który? Oba to teriery :lol:. Graf (rusek - ten duży) ma 3 lata i jest bardzo karny, Milo (russell) ma 7 miesięcy i ma mnie w d... :evil:. Choć musze przyznać, że ostatnio zdarza mu się przyjśc na zawołanie więc jestem dobrej myśli :lol:. Za jakieś 5 lat będzie się słuchał :wink: .

Posted

[quote name='asher'][b]anetta[/b], spacer nie został uwieczniony, poniewż był tak samo widmowy, jak pewien dog z offa :lol:[/quote]
Aha :lol: :lol: :lol:

Ojej, Olcia, tzymam :kciuki: za Grete aby szybko wydobrzala :(

Posted

Ludek,to masz całkiem odwrotnie ode mnie wielkościami :D
Vena to pies z charakterkiem i wszystko wie szybciej ode mnie.Ma rok,moze jeszcze zmądrzeje :-)
ponoc dogi do 2 lat to gluptasy.
Rany,gdyby tylko przychodzila na zawolanie,to byłaby aniołkiem juz :D
a Lucky to takie coś jak jack russel terrier Twój,taka budowa ciałka itd.TYle ze to kundelek jakiś(znajdka) i ma 6 miesięcy i jest strasznie karna :-) uwielbiam jak przychodzi na zawołanie nawet bez smakołyka :-)
wiec mamy na odwrót :D

Posted

Asher, nie popełniaj tego błędu!!! Ja Halucypkę już poznałam ze skutkiem tragicznym dla wielu osób :wink: Z tydzień później napadliśmy Monikę we trójkę i biedna Ciuka się opędzić nie mogła... skończyło się to tragiczną śmiercią kubka... i naszą monotematycznością :lol: