anetta Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Ja mam w planach byc troszke pozniej :( Mam nadzieje ze sie odnajdziemy w tym tlumie psow :lol: Quote
banjo Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 postaram sie jutro też być :D ale na pewno nie przed 12.00 Quote
dbsst Posted October 2, 2004 Posted October 2, 2004 ja bylam ale tylko kilka chwil widzialam sie z Rybka i Betty haha. niestey chorobsko mnie wygnalo wczesnie odsloniecia pomnika nie widzialam ale chuste mam ;) Quote
nokian73 Posted October 27, 2004 Posted October 27, 2004 Pola Mokotawskie.Dużo psów i fajne knajpki gdzie można wejść z psem :lol: Quote
banjo Posted October 31, 2004 Posted October 31, 2004 za jakieś dwie godzinki będziemy na polach i mam nadzieję, że ktoś z Was przyjdzie pobawic się z naszymi agresorami :lol: Quote
banjo Posted November 3, 2004 Posted November 3, 2004 możliwe że w ten weekend też będziemy ale to będę wiedzieć pewnie kilka godzin przed wyjściem :wink: Quote
Agappe Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 banjo ale ja bym chciała zobaczyć jak Twoje maleństwo podrosło.. ile ona już ma?? a tymczasem leże w łóżeczku z anginą i przygotowywuje się do matury Quote
asher Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 a bedzie ktos w czwartek albo piatek na Polach? czy tez cala Dogo ucieka z Warszawy na dlugi weekend? bo niestety wsrod moich przyjaciol ani jednego psiarza nie ma, wiec bardzo chetnie zadziezgniemy z burkami nowe znajomosci :wink: Quote
banjo Posted November 8, 2004 Posted November 8, 2004 Niestety jak narazie wszystkie spotkanka odpadaja bo Vanity, która ma 7 i pół miecha... dostała pierwszej cieczki.... moja duża dziewczynka :P :lilangel: Quote
PALATINA Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Co za cieczkowy okres! :o Moje obie panienki właśnie skonczyły, dwie dziewczyny znajomych też cieczkują, Rejka mojej przyjaciółki, także Suzi Rybki z DGM itd.... W każdym bądź razie my już po cieczce i na polach często staramy sie bywać. Teraz zrobiło się lodowato, ale... Pozdrówka. Quote
Izoldas Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Witam :) A moze sa jacys chetni do spacerow po parku Brodnowskim? Zapraszaja mix Ciapek i yoreczka Blanka :D PS. Przepraszam za pisownie ale cus mi nie chce pisac polskich liter :( Quote
asher Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 a w sobote bedzie jakas reprezentacja DGM na P. Mokotowskich? o ktorej i gdzie mniej wiecej? i jak was poznac? bo my sie z Doddy wybieramy, jak pogoda dopisze :D Quote
PALATINA Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Jak pogoda dopisze, to my bedziemy (tzn ja i moje ponki, ewentualnie jeszcze UTAAP z terierką pszeniczna). Bywamy zazwyczaj od 12-13 do 14-16, różnie... Miejsce: "psia łączka" (wychodzi sie wprost na nia idąc przez ogródki działkowe) lub okolice pomnika Szczęśliwego psa. Znak rozpoznawczy? Hmmm.... Ja jestem tą osoba, która jest bez przerwy zmuszana przez swoją ponke do rzucania piłeczek, ewentualnie kółeczka. Druga moja ponka zawsze plącze sie gdzieś pod nogami... :wink: Quote
doddy Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 MY znak rozpoznawczy... 2 suki owczarki. Jedna krótkowłosa, druga długowłosa z klapniętym uchem. Quote
PALATINA Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Będę się rozgladać. Jesli ten weekend nie wypali, bo może bedę musiała siedzieć z młodszą siostrzyczką, która sie rozchorowała i właśnie sie o tym dowiedziałam... Jesli nie teraz, to w nastepny itd. Ja mieszkam dość blisko Pól Mokotowskich. Quote
doddy Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Co ze spacerkiem jutro?Jakoś tak biało Nam się zrobiło. Tak się zbieraliśmy na ten spacer, że aż Nas zima zastała! :wink: Quote
PALATINA Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Ja dziś niestety pilnuję siostry, więc byłam na polach tylko przelotem w drodze do rodziców (na Grochów). Pogoda piekna, tylko psy sie brudzą, moczą, pokrywają kuleczkami z lodu! A jakie błoto w autobusach!!!! Quote
banjo Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 a moze w weekend jakiś spacerek na Pola albo na Forty??? :wink: ... w sobotę po 16.00 albo niedzielę od rana Quote
anetta Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Mmmm, ciekawa ta propozycja, nie powiem...nie powiem... 8) W niedziele by mi pasowalo, w sobote po 16 to juz psow nie bedzie widac :lol: Quote
blaira Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Troche nie w temat ...ale moze, w sobote zbieramy grupke osob na poszukiwania suki collie niedaleko wyscigow wiecej na pwp .Moze mielibyscie ochote sie spotkac rano i pomoc dodatkowo?Byloby super Quote
anetta Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Ja bym byla barrrrdzo chetna, gdyby nie to ze rano w soboty zawsze mam treningi... :( Aha, Banjo, mowie o Polach oczywiscie :P Nie mam zielonego pojecia gdzie sa te Forty Quote
asher Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 :evil: :evil: :evil: mam taki dziwny zwyczaj wyjezdzania z warszawy, jak sie tylko jakis psi sped szykuje :( a sa chetni na nastepny weekend na Pola? Quote
banjo Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 W ten weekend nie dałam rady nigdzie jechać z psiakiem. Po ostatnich tygodniach przydał mi sie dzień leniuchowania :wink: ... ale w nastepny weekend możemy się umówić. Anetta jak będziemy szli na forty to mozemy się umówić w jakimś innym miejscu na bemowie i pójść razem :D Quote
doddy Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Koleżanko asher ja chętna! Pracuję do 30 więc będę miała dużo czasu. Dziś pożegnaliśmy grupę wrześniową ze szkolenia, więc mamy wolne! Możem się umawiać! Tylko się ładnie ubierz i psy ufryzuj, bo nie zapomnę naładować aparatu :lol: Quote
Recommended Posts