Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bylam ale tylko kilka chwil widzialam sie z Rybka i Betty haha. niestey chorobsko mnie wygnalo wczesnie odsloniecia pomnika nie widzialam ale chuste mam ;)

• 4 weeks later...
Posted

a bedzie ktos w czwartek albo piatek na Polach? czy tez cala Dogo ucieka z Warszawy na dlugi weekend?

bo niestety wsrod moich przyjaciol ani jednego psiarza nie ma, wiec bardzo chetnie zadziezgniemy z burkami nowe znajomosci :wink:

Posted

Niestety jak narazie wszystkie spotkanka odpadaja bo Vanity, która ma 7 i pół miecha... dostała pierwszej cieczki.... moja duża dziewczynka :P :lilangel:

• 2 weeks later...
Posted

Co za cieczkowy okres! :o

Moje obie panienki właśnie skonczyły, dwie dziewczyny znajomych też cieczkują, Rejka mojej przyjaciółki, także Suzi Rybki z DGM itd....

W każdym bądź razie my już po cieczce i na polach często staramy sie bywać. Teraz zrobiło się lodowato, ale...

Pozdrówka.

Posted

Witam :)

A moze sa jacys chetni do spacerow po parku Brodnowskim?

Zapraszaja mix Ciapek i yoreczka Blanka :D

PS. Przepraszam za pisownie ale cus mi nie chce pisac polskich liter :(

Posted

a w sobote bedzie jakas reprezentacja DGM na P. Mokotowskich? o ktorej i gdzie mniej wiecej? i jak was poznac? bo my sie z Doddy wybieramy, jak pogoda dopisze :D

Posted

Jak pogoda dopisze, to my bedziemy (tzn ja i moje ponki, ewentualnie jeszcze UTAAP z terierką pszeniczna).

Bywamy zazwyczaj od 12-13 do 14-16, różnie...

Miejsce: "psia łączka" (wychodzi sie wprost na nia idąc przez ogródki działkowe) lub okolice pomnika Szczęśliwego psa.

Znak rozpoznawczy? Hmmm.... Ja jestem tą osoba, która jest bez przerwy zmuszana przez swoją ponke do rzucania piłeczek, ewentualnie kółeczka. Druga moja ponka zawsze plącze sie gdzieś pod nogami... :wink:

Posted

Będę się rozgladać.

Jesli ten weekend nie wypali, bo może bedę musiała siedzieć z młodszą siostrzyczką, która sie rozchorowała i właśnie sie o tym dowiedziałam...

Jesli nie teraz, to w nastepny itd.

Ja mieszkam dość blisko Pól Mokotowskich.

Posted

Ja dziś niestety pilnuję siostry, więc byłam na polach tylko przelotem w drodze do rodziców (na Grochów).

Pogoda piekna, tylko psy sie brudzą, moczą, pokrywają kuleczkami z lodu! A jakie błoto w autobusach!!!!

Posted

Troche nie w temat ...ale moze, w sobote zbieramy grupke osob na poszukiwania suki collie niedaleko wyscigow wiecej na pwp .Moze mielibyscie ochote sie spotkac rano i pomoc dodatkowo?Byloby super

Posted

Ja bym byla barrrrdzo chetna, gdyby nie to ze rano w soboty zawsze mam treningi... :(

Aha, Banjo, mowie o Polach oczywiscie :P Nie mam zielonego pojecia gdzie sa te Forty nixweiss.gif

Posted

W ten weekend nie dałam rady nigdzie jechać z psiakiem. Po ostatnich tygodniach przydał mi sie dzień leniuchowania :wink: ... ale w nastepny weekend możemy się umówić. Anetta jak będziemy szli na forty to mozemy się umówić w jakimś innym miejscu na bemowie i pójść razem :D

Posted

Koleżanko asher ja chętna! Pracuję do 30 więc będę miała dużo czasu. Dziś pożegnaliśmy grupę wrześniową ze szkolenia, więc mamy wolne! Możem się umawiać! Tylko się ładnie ubierz i psy ufryzuj, bo nie zapomnę naładować aparatu :lol: