Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My z Fabią jesteśmy bardzo chętne - mieszkamy na ochocie, ale jesteśmy zmoryzowane więc nie ma problemu z miejscem spotkania. Fabia jest 6 - miesięczna sunia - owczarek belgijski groenendael .

Czekamy na hasło :)

Posted

Najlepiej aby spotkanie odbylo sie w wekeend .Poczekajmy na wieksza ilosc osob ok?Ja moge sie spotkac w kazdej chwili.Czekam na propozycje miejsca spotkania mnie sie wydaje ze najlepsze bedzie bemowo-lotnisko co wy na to?pozdrawiam kamila

Posted

Mam azjaty.

i bez problemów mogę dojechać :Dog_run: .

Tyle, że właśnie zdałam sobie sprawę, że najbliższe dwa weekendy mam zajęte :wallbash: .

No a od kolejnego zaczynamy przedszkolenie :( . Chyba, że wtedy wciąż ktoś jeszcze będzie chciał się spotkać wczesnym popołudniem :) .

• 2 weeks later...
Posted

Jak tylko sie zrobi cieplej to napewno sie zorganizuje spotkanie na 100%

Podajcie tylko dzien ktory wam odpowiada i wszystko gotowe ja bym proponowala bemowo-lotnisko na miejsce spotkania co wy na to?

Posted

Ja też chętnie bym się spotkała - tylko nie wiem gdzie jest Bemowo - Lotnisko :roll: :roll: . Mam nadzieję, że między psiurami nie dojdzie do większych spięć.......................

Posted
A gdzie zaczynacie to przedszkolenie, czy może tam gdzie ja mam zamiar czyli w Pęcicach?

No niestety nie - przy jeziorku Czerniakowskim, w szkole Cave Canem.

Posted

Oki to do 1 dnia wiosny :))))

mam nadzieje ze ktos przyjdzie nieraz probowalam zorganizowac spotkanie a jakos nic z tego nie wychodzilo ale mam nadzieje ze na was mozna liczyc :))))