Agappe Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 coś mnie doszły słuchy ze Wy sie spotykacie co tydzień.. byłam dzisiaj na polach mokotowskich i widziałam grupke ludzi stojących rozmawiających, a w okół biegające psy... raczej duże. chyba nie było małych piesków.. czy to Wy? Quote
Bonnie Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 Agappe my się spotykamy w niedzielę ok. 14-tej. Pieski są różne i duże i małe (przewaga dużych). Zapraszamy. Pozdrawiam Beata, Leia i Max (królik baranek) Quote
Agappe Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 jutro to ja zwiewam gdzies do lasu, zebym mogła Anate z dala od cywilizacji puścić.. leśne stworzenia bójcie sie :)) a tak na przyszłość gdzie sie spotykacie? Quote
Agappe Posted May 29, 2004 Posted May 29, 2004 może sie pojawie, wogole jak ktoś widział akite sunie, na 5 metrowej rozwijanej czerwonej smyczy z 18letnią dziewczyną z długimi blond włosami to ja.. Sunia ostatnio za obroże taką chustkę czerwono, granatowa (taką w kratkę) Quote
Agappe Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 byłam o 14 a tu tłuuumy ludzi, ojć nie wpadłam na to ze moze byc jakas impreza z okazji dnia dzeicka dzić, no cóż i tak zaliczyłysmy 3 godzinny spacer i jeeeeeziorko :) Quote
Agappe Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 czydo tego tematu to już nikt z Warszawy nie zagląda???? Quote
banjo Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Gosia09 też była w niedzielę z Emi i też tłumy zastała ale szkoda że nie dogomaniaków :wink: . Ja niedługo zacznę z moja wychodzić to i zacznę tu częściej zagladać i ludzi gdzieś wyciągać. Ale gdzieś blisko bo ja samochodzika to nie mam a nie wiem jak Vanity wsadzić do autobusu :lol: bo troszkę ciężka się robi i nie wiem czy sama wejdzie Quote
Agappe Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 banjo ja samochodzika tez nie mam, ale Anata od małego jest uczona jeździć w autobusie i bardzo to lubi, bo potem idziemy na jakies długie spacery, wiec jej sie dobrze kojarzy.... a Ty gdzie mieszkasz? Quote
banjo Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 jeszcze przez ponad miesiąc mieszkam na bemowie a potem będę mieszkała na grochowie. Swoją też będę przyzwyczajała do autobusów, ale nie wiem czy się uda. Pamiętam jak moja siora ze swoją bulką jeździła to musiała na początku ją wsadzać bo nie chciała sama wejść. Ale ona lżejsza wtedy była. Ale może się uda :D :P Quote
Agappe Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 jeszcze przez ponad miesiąc mieszkam na bemowie a potem będę mieszkała na grochowie. Swoją też będę przyzwyczajała do autobusów, ale nie wiem czy się uda. Pamiętam jak moja siora ze swoją bulką jeździła to musiała na początku ją wsadzać bo nie chciała sama wejść. Ale ona lżejsza wtedy była. Ale może się uda :D :P ja za to do końca tego roku kalendarzowego mieszkam na grochowie a od 2005 na mokotowie :) Quote
Poświata Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Podobno w najbliższą niedzielę, 6 czerwca, na Polach Mokotowskich odbędzie się "Dzień merdających ogonów" - impreza głównie dla dzieci i psów, mają też być jakieś stoiska, pokazy, itp. Zaczyna się to wszystko o 11:00, czy ktoś słyszał o tej imprezie i czy się wybieracie??? Quote
Agappe Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 nie słyszalam, ale możliwe ze sie zjawie, tylko to bliżej 12-14 Quote
whippetka Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Ja się wybieram z moją małą whippetką :lol: . Quote
anetta Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 No to kto jeszcze? 8) halo, halo, zglaszac sie :P Quote
Poświata Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Ale ze mnie gapa. Pytam sie kto będzie, a zapomniałam że w niedzielę Poświata wybiera się do Płocka na wystawę. O ile nie pojedziemy wszyscy, to przyjdę z dzieckiem, w końcu dla nich też ta impreza. Quote
KORONA Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Ja będe prawdopodobnie, ale w okolicach 14tej... Moze umówimy sie jakoś... Choć dwa dogi to chyba zauważycie...co???? Quote
mrowka Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Koronkoo ciekawe kto by Twoich konikow nie zauwazyl.. :roll: :wink: Quote
banjo Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 KORONA twoje psiaki to większe ode mnie więc muszę być żeby je zobaczyć :wink: :lol: . Jak dotrę to pewnie też około 14 Quote
KORONA Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Czyli tak samo jak ja...wcześniej mam szkołe... (dogi wcale nie sa takie duże...powiem więcej...są nawet mniejsze od przeciętnego kucyka...) Quote
anetta Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 No wlasnie, tez o tym pomyslalam zeby sie umowic w konkretnym miejscu i godzinie. Moze przy stawie, powiedzmy o tej 14? :) ja to bede tam wczesniej wiec sie nie spoznie Beda jeszcze dwie osobki w ONami; dogomaniaczki, ktore kompa juz nie posiadaja wiec nie moga sie tu wypowiedziec. Beda z suczka i ze szczeniakiem :) Quote
KORONA Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Ja będe prawdopodobnie pare minut po 14tej (moze 14.30)...tylko nie wiem gdzie przy stawie...tam gdzie fontanny? Quote
anetta Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Yyyyy fontanny....? :hmmmm: :lol: Przy tym najwiekszym glownym stawie :) Quote
KORONA Posted June 5, 2004 Posted June 5, 2004 Tzn. przy tym "murowanym" stawie? A gdzie reszta Wawy... Pika, Katerinas, Crazy i cała reszta...??????????? Quote
Recommended Posts