Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

coś mnie doszły słuchy ze Wy sie spotykacie co tydzień.. byłam dzisiaj na polach mokotowskich i widziałam grupke ludzi stojących rozmawiających, a w okół biegające psy... raczej duże. chyba nie było małych piesków.. czy to Wy?

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe

my się spotykamy w niedzielę ok. 14-tej.

Pieski są różne i duże i małe (przewaga dużych).

Zapraszamy.

Pozdrawiam

Beata, Leia i Max (królik baranek)

Posted

jutro to ja zwiewam gdzies do lasu, zebym mogła Anate z dala od cywilizacji puścić.. leśne stworzenia bójcie sie :))

a tak na przyszłość gdzie sie spotykacie?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

może sie pojawie, wogole jak ktoś widział akite sunie, na 5 metrowej rozwijanej czerwonej smyczy z 18letnią dziewczyną z długimi blond włosami to ja.. Sunia ostatnio za obroże taką chustkę czerwono, granatowa (taką w kratkę)

Posted

byłam o 14 a tu tłuuumy ludzi, ojć nie wpadłam na to ze moze byc jakas impreza z okazji dnia dzeicka dzić, no cóż i tak zaliczyłysmy 3 godzinny spacer i jeeeeeziorko :)

Posted

Gosia09 też była w niedzielę z Emi i też tłumy zastała ale szkoda że nie dogomaniaków :wink: . Ja niedługo zacznę z moja wychodzić to i zacznę tu częściej zagladać i ludzi gdzieś wyciągać. Ale gdzieś blisko bo ja samochodzika to nie mam a nie wiem jak Vanity wsadzić do autobusu :lol: bo troszkę ciężka się robi i nie wiem czy sama wejdzie

Posted

banjo ja samochodzika tez nie mam, ale Anata od małego jest uczona jeździć w autobusie i bardzo to lubi, bo potem idziemy na jakies długie spacery, wiec jej sie dobrze kojarzy....

a Ty gdzie mieszkasz?

Posted

jeszcze przez ponad miesiąc mieszkam na bemowie a potem będę mieszkała na grochowie.

Swoją też będę przyzwyczajała do autobusów, ale nie wiem czy się uda. Pamiętam jak moja siora ze swoją bulką jeździła to musiała na początku ją wsadzać bo nie chciała sama wejść. Ale ona lżejsza wtedy była. Ale może się uda :D :P

Posted
jeszcze przez ponad miesiąc mieszkam na bemowie a potem będę mieszkała na grochowie.

Swoją też będę przyzwyczajała do autobusów, ale nie wiem czy się uda. Pamiętam jak moja siora ze swoją bulką jeździła to musiała na początku ją wsadzać bo nie chciała sama wejść. Ale ona lżejsza wtedy była. Ale może się uda :D :P

ja za to do końca tego roku kalendarzowego mieszkam na grochowie a od 2005 na mokotowie :)
Posted

Podobno w najbliższą niedzielę, 6 czerwca, na Polach Mokotowskich odbędzie się "Dzień merdających ogonów" - impreza głównie dla dzieci i psów, mają też być jakieś stoiska, pokazy, itp.

Zaczyna się to wszystko o 11:00, czy ktoś słyszał o tej imprezie i czy się wybieracie???

Posted

Ale ze mnie gapa.

Pytam sie kto będzie, a zapomniałam że w niedzielę Poświata wybiera się do Płocka na wystawę. O ile nie pojedziemy wszyscy, to przyjdę z dzieckiem, w końcu dla nich też ta impreza.

Posted

No wlasnie, tez o tym pomyslalam zeby sie umowic w konkretnym miejscu i godzinie. Moze przy stawie, powiedzmy o tej 14? :) ja to bede tam wczesniej wiec sie nie spoznie

Beda jeszcze dwie osobki w ONami; dogomaniaczki, ktore kompa juz nie posiadaja wiec nie moga sie tu wypowiedziec. Beda z suczka i ze szczeniakiem :)