Szura Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Zaspałam na fitness doga, ale podobno w lutym mają być darmowe zajęcia, żeby pokazać ludziom, na czym to w ogóle polega. :) Quote
szalej Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 nas odstraszyła pogoda, a nie chce psa rozchorować na głogów Quote
kapi Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ja tez nie dotarłam :( Szura a skąd wiesz o tych zajęciach lutym? Poczytalam na stronie i brzmia fajnie ;) Quote
Szura Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Od prowadzącego, pożaliłam się, że zaspałam, to powiedział, że nic straconego. :) Ze swojej strony wiem, że rally o jest dla mnie przeraźliwie nudne i jak już, to tylko obi. :diabloti: Quote
Kasia i Teodora Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Spacerujemy jutro z Ewą i Dufflem po Fortach Bema około 11. Może ktoś ma ochotę dołączyć? :) Quote
baffi2 Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Ktoś chętny na spacer w tak słoneczny dzień?;) Quote
amstafflove Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ja polecam dół przy cytadelii na Żoliborzu. Są godziny kiedy jest pełny ale często gdy chodzę ok. 12 jest tam pusto. Pies biega, teren jest w dole więc nie ma rowerzystów i dzieci a jedynie duża zielona przestrzeń i ewentualnie kilka psów. Jest tutaj ktoś chętny na wspólny spacer w okolicach Żoliborza/ Bielan? Quote
Aleksa. Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Jeśli macie facebooka, to tam jest grupa, gdzie możecie się umawiać na spacery :) [url]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/url] Quote
amstafflove Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Aleksandra95']Jeśli macie facebooka, to tam jest grupa, gdzie możecie się umawiać na spacery :) [URL]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/URL][/QUOTE] Dziękuję za linka, chętnie skorzystam :) Quote
motyleqq Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 w Warszawie zaginęła suczka mojej koleżanki. zajrzyjcie na wydarzenie i rozglądajcie się za nią, proszę [URL]https://www.facebook.com/events/235931046611126/235936076610623/?comment_id=235936553277242¬if_t=event_mall_comment[/URL] Quote
domi92 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 LINK DO WYDARZENIA NA FACEBOOKU: [url]https://www.facebook.com/events/1415704938701075/?fref=ts[/url] Macie wolne, a nigdzie nie wyjeżdżacie? Nie macie pomysłu co ze sobą zrobić w jeden z tych wolnych dni? Zapraszamy was na wspólną majówkę organizowaną przez Centrum Edukacji Kynologicznej Zuzik i Przez Świat z Labradorem, podczas której wasze psy nie tylko poznają nowych przyjaciół ale i spróbują swoich sił w Rally- obedience! Planujemy: -grilla i przekąski w miłej, psiarskiej atmosferze -dwa tory rally-o: dla początkujących i dla zaawansowanych -mini zawody rally- o w celu sprawdzenia siebie i pupila- dla najlepszych przewidziane nagrody -swobodne rozmowy z behawiorystami z Centrum Edukacji Kynologicznej Zuzik -mile spędzony czas na szkoleniu i zabawie! Termin : 4 maja o godzinie 11:00 okolice Centrum Olimpijskiego przy parku Kępa Potocka link do mapki: [url]https://www.google.pl/maps/dir//52.2760439,20.9963724/@52.2754326,20.9952626,243m/data=!3m1!1e3!4m3!4m2!1m0!1m0[/url] Należy ze sobą zabrać: -dobry humor -pozytywne nastawienie -kocyki i przekąski -jeśli ktoś posiada to grilla -miskę i wodę dla psa -różne rodzaje psich smakołyków -worki na odchody - i oczywiście wasze wspaniałe pieski Warunki uczestnictwa: 1.Psy muszą znać podstawowe komendy z zakresu posłuszeństwa ( głównie przywołanie ) 2.Psy agresywne i suki w cieczce prosimy o pozostanie w domu 3.Pilnujemy, by między psami nie dochodziło do konfliktów w obronie zasobów- unikamy nagradzania w grupie psów 4.Jedzenie spożywamy w bezpiecznej odległości od innych zwierzaków, pilnując by podczas tego czasu nasze psy znajdowały się na smyczy 5.SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ zwracamy na grilla, który musi znajdować się w odpowiednim miejscu, aby żadnemu psu nie stała się krzywda 6.Sprzątamy po swoich psach 7.nie krzyczymy, nie bijemy i nie szarpiemy psów Informujemy, że za szkody wyrządzone przez psa odpowiadają ich właściciele! Centrum Edukacji Kynologicznej Zuzik przewidziało dla startujących w naszych mini zawodach następujące vouchery: Dla uczestników z kategorii początkujących: 50% zniżki na kurs rally-o - przewidziane 3 miejsca Dla uczestników z kategorii bardziej zaawansowanej: karnety na miesiąc zajęć fitness dog: -1 miejsce karnet open -2 miejsce- 8 wejść -3 miejsce- 4 wejścia Jest o co walczyć! Kolejna niespodzianka! Firma Farrado przekazuje dla pięciu wygranych osób zniżki 10% (22 zł ) na duże worki swojej karmy! UWAGA, UWAGA! ANIMIBOX podarował 15% zniżki na paczkę dla trzech (a może nawet więcej ) zwycięzców w mini zawodach rally-o! Po raz drugi będziemy mieć również okazję współpracować z firmą Botaniqa Dog Grooming Solution która podaruje nam wspaniale pachnące szampony dla psiaków! Quote
Karolina_3434 Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ja spaceruje w krakowie nad wisla, czasem tez wybieram sie na biegi z moim pieskiem, a ostatnio odkrylam tez portal na-kawe.net gdzie mozna sie umawiac na kawe, ale nie tylko i maja juz strasznie duzo użytkowników ;) Quote
Zuzka2 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Poszukuję osoby do [B]wizyty PA[/B] dla psa -[B]w Markach[/B]. Proszę o pomoc i pw lub tel./sms: 668 718 974 Quote
domi92 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Zapraszamy do udziału!! Pyszna karma do wygrania!! Więcej na blogu pod adresem: http://przezswiatzlabradorem.pl/konkurs-na-najdluzszego-gluta/ Quote
Victoria Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 wątek umarnięty.. ożyj wątku! Chętny ktoś na spacer w tym tygodniu, jutro, pojutrze?, gdziekolwiek (myślałam o starówce, bo chodzi o socjal dla szczeniaczka, a tam dużo ludu zawsze jest)? Ale inne propozycje też spoko, jednak wolałabym jeszcze nie chodzić np na PM, bo gówniarz szczepień nie ma, więc lepsze bardziej ludzkie niż psie miejsca. Quote
klaki91 Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 Są tu jacyś właściciele psów z Warszawy chętni na wspólne spacery? :) Quote
Recommended Posts