Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od prowadzącego, pożaliłam się, że zaspałam, to powiedział, że nic straconego. :)

Ze swojej strony wiem, że rally o jest dla mnie przeraźliwie nudne i jak już, to tylko obi. :diabloti:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Ja polecam dół przy cytadelii na Żoliborzu. Są godziny kiedy jest pełny ale często gdy chodzę ok. 12 jest tam pusto. Pies biega, teren jest w dole więc nie ma rowerzystów i dzieci a jedynie duża zielona przestrzeń i ewentualnie kilka psów.

Jest tutaj ktoś chętny na wspólny spacer w okolicach Żoliborza/ Bielan?

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jeśli macie facebooka, to tam jest grupa, gdzie możecie się umawiać na spacery :)

[URL]https://www.facebook.com/groups/psiespacerywawa/[/URL][/QUOTE]

Dziękuję za linka, chętnie skorzystam :)

Posted

w Warszawie zaginęła suczka mojej koleżanki. zajrzyjcie na wydarzenie i rozglądajcie się za nią, proszę
[URL]https://www.facebook.com/events/235931046611126/235936076610623/?comment_id=235936553277242&notif_t=event_mall_comment[/URL]

• 3 weeks later...
Posted

LINK DO WYDARZENIA NA FACEBOOKU: [url]https://www.facebook.com/events/1415704938701075/?fref=ts[/url]

Macie wolne, a nigdzie nie wyjeżdżacie? Nie macie pomysłu co ze sobą zrobić w jeden z tych wolnych dni?
Zapraszamy was na wspólną majówkę organizowaną przez Centrum Edukacji Kynologicznej Zuzik i Przez Świat z Labradorem, podczas której wasze psy nie tylko poznają nowych przyjaciół ale i spróbują swoich sił w Rally- obedience!

Planujemy:

-grilla i przekąski w miłej, psiarskiej atmosferze
-dwa tory rally-o: dla początkujących i dla zaawansowanych
-mini zawody rally- o w celu sprawdzenia siebie i pupila- dla najlepszych przewidziane nagrody
-swobodne rozmowy z behawiorystami z Centrum Edukacji Kynologicznej Zuzik
-mile spędzony czas na szkoleniu i zabawie!

Termin : 4 maja o godzinie 11:00 okolice Centrum Olimpijskiego przy parku Kępa Potocka

link do mapki:

[url]https://www.google.pl/maps/dir//52.2760439,20.9963724/@52.2754326,20.9952626,243m/data=!3m1!1e3!4m3!4m2!1m0!1m0[/url]

Należy ze sobą zabrać:

-dobry humor
-pozytywne nastawienie
-kocyki i przekąski
-jeśli ktoś posiada to grilla
-miskę i wodę dla psa
-różne rodzaje psich smakołyków
-worki na odchody
- i oczywiście wasze wspaniałe pieski

Warunki uczestnictwa:

1.Psy muszą znać podstawowe komendy z zakresu posłuszeństwa ( głównie przywołanie )

2.Psy agresywne i suki w cieczce prosimy o pozostanie w domu

3.Pilnujemy, by między psami nie dochodziło do konfliktów w obronie zasobów- unikamy nagradzania w grupie psów

4.Jedzenie spożywamy w bezpiecznej odległości od innych zwierzaków, pilnując by podczas tego czasu nasze psy znajdowały się na smyczy

5.SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ zwracamy na grilla, który musi znajdować się w odpowiednim miejscu, aby żadnemu psu nie stała się krzywda

6.Sprzątamy po swoich psach

7.nie krzyczymy, nie bijemy i nie szarpiemy psów

Informujemy, że za szkody wyrządzone przez psa odpowiadają ich właściciele!

Centrum Edukacji Kynologicznej Zuzik przewidziało dla startujących w naszych mini zawodach następujące vouchery:

Dla uczestników z kategorii początkujących:

50% zniżki na kurs rally-o - przewidziane 3 miejsca

Dla uczestników z kategorii bardziej zaawansowanej:

karnety na miesiąc zajęć fitness dog:

-1 miejsce karnet open
-2 miejsce- 8 wejść
-3 miejsce- 4 wejścia

Jest o co walczyć!

Kolejna niespodzianka! Firma Farrado przekazuje dla pięciu wygranych osób zniżki 10% (22 zł ) na duże worki swojej karmy!

UWAGA, UWAGA! ANIMIBOX podarował 15% zniżki na paczkę dla trzech (a może nawet więcej ) zwycięzców w mini zawodach rally-o!

Po raz drugi będziemy mieć również okazję współpracować z firmą Botaniqa Dog Grooming Solution która podaruje nam wspaniale pachnące szampony dla psiaków!

Posted

ja spaceruje w krakowie nad wisla, czasem tez wybieram sie na biegi z moim pieskiem, a ostatnio odkrylam tez portal na-kawe.net gdzie mozna sie umawiac na kawe, ale nie tylko i maja juz strasznie duzo użytkowników ;)

• 5 weeks later...
  • 8 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

wątek umarnięty.. ożyj wątku!

Chętny ktoś na spacer w tym tygodniu, jutro, pojutrze?, gdziekolwiek (myślałam o starówce, bo chodzi o socjal dla szczeniaczka, a tam dużo ludu zawsze jest)?

Ale inne propozycje też spoko, jednak wolałabym jeszcze nie chodzić np na PM, bo gówniarz szczepień nie ma, więc lepsze bardziej ludzkie niż psie miejsca.

• 7 months later...