Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 AAA juz kumam, ty odpowiadałaś na ten Gocław-wszystko jasne :lol: tez kiedyś mieszkałam na Gocławiu a potem naprzeciw Promenadyna Ostrobramskiej miałam wtedy spanielkę Pati juz ŚP.-ale to były czasy... hmmmm beztroskie dzieciństwo :loveu: Quote
O1us_89 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 No tak bo ja na słodowcu mieszkam:) na Marymonckiej wiec rzut beretem mamy:) Bandyta taki sporasny, ale nie wiekszy od malamuta wiec nie ma stracha:D Lagodna psina z niego i wogole, a psica jak sie z czaji ze sryl, to mysle ze ok bedzie:D najwyzej go ustawi troche i tyle:D wiec wstepnie umawiamy sie na niedziele ok 17-18 tak? Jezeli mamy oblukac ten park, to moze spotkajmy sie przy stacji metra Słodowiec? Quote
martita Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='PapryczkaChili']my też :D koło Promenady :D a my się tak spotykamy na kilka psów, maksymalnie to chyba 13 było. psy się znają albo i nie - nie ma żadnych tarć, ale właściciele rozsądni - pilnują co się dzieje. są małe, takie jak moje, ale są też onki i jeszcze większe...[/quote] Hej, gdzie sie spotykacie?Co prawda nie lubie zbiegowiski psich a bardziej kameralne spotkania, ale moze kiedys... Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wolałabym szczerze mówiąc umówić sie na przystanku autobusowym park olszyna, bo mam tam bezpośredni dojazd a na metro to nie bardzo i na tym przystanku będę najszybciej, a że nie wiem dokładnie o której mi się te praktyki skończą dokładnie i wszystko tego dnia będę robić w biegu to chcę jak najszybciej byc na miejscu, póki się ciemnica nie zrobi mój kom to 662203890 Ania, może dacie na siebie namiary to dam wam znac o której dokładnie moge byc na miejscu jak juz skończe praktyki (ok 15-16) Zapraszamy oczywiście wszystkich chetnych :lol: Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Martita ja proponuję spotkac się ok 17-18 w niedzielę przy przystanku park olszyna (jeżeli reszta się zgodzi?) chcemy oblukac teren psiego żłobka-ogrodzony, który ponoc jest tam gdzieś koło ulicy magiera-tak zeznawał chromosomekX w poście o dogtrekkingu (pytałam tam o ogrodzone place gdzie moznaby się spotykac i puszczas psy zeby pochasały bez obaw ze wpadna pod auto lub uciekną) piszesz się ? Quote
Teba Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 9 miesięczny szczeniak szuka miłych kolegów i koleżanek- ostatnio pogryziony przez owczarka więc teraz się trochę boi innych dużych psów. Chętnie spotkamy się na tarchominie/bródnie/białołęce/legionowie/serocku. Jeśli ktoś szuka fajnego kumpla do zabaw z dobrą kondycją to prosimy o kontakt na gg 2414914 Quote
martita Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Aaricia']Martita ja proponuję spotkac się ok 17-18 w niedzielę przy przystanku park olszyna (jeżeli reszta się zgodzi?) chcemy oblukac teren psiego żłobka-ogrodzony, który ponoc jest tam gdzieś koło ulicy magiera-tak zeznawał chromosomekX w poście o dogtrekkingu (pytałam tam o ogrodzone place gdzie moznaby się spotykac i puszczas psy zeby pochasały bez obaw ze wpadna pod auto lub uciekną) piszesz się ?[/quote] W niedziele co prawda mialam zamiar wybrac sie pochasac po lesie w Wesolej...a napisz, prosze dokladniej, gdzie to jest... Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 dobra juz wiem gdzie to jest dokładnie, chromosomek X na watku o malamutach (nie na dogtrekkingu jak napisałam wczesniej ) napisał: "furtki są 2 i zamykane na zatrzask wiec pies nie otworzy sam,pod jedna furtka było trochę dużo przestrzeni ale położono tam cegłówki wiec pies się nie przeczołga to jest dokładnie przy ulicy Perzyńskiego róg Staffa/Żeromskiego bądź od strony metra ulica Duracza od metra słodowiec jakies 5 minut spacerkiem" więc może juz nie kombinujmy z metrem albo przystankiem autobusowym tylko [B]umówmy się na rogu staffa/perzyńskiego.[/B] niedziela ok 17 dam jeszcze znać na która dokładnie dotrę podaję jeszcze raz mój kom 662203890 Ania i może tez podajcie na siebie namiary zebyśmy się nie pogubili. może tak być? a Tebuse i Martitę tez zapraszamy.:lol: Quote
Ewa&Duffel Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Tebusa']9 miesięczny szczeniak szuka miłych kolegów i koleżanek- ostatnio pogryziony przez owczarka więc teraz się trochę boi innych dużych psów. Chętnie spotkamy się na tarchominie/bródnie/białołęce/legionowie/serocku. Jeśli ktoś szuka fajnego kumpla do zabaw z dobrą kondycją to prosimy o kontakt na gg 2414914[/quote] hej, my mieszkamy na bródnie :) zaraz napiszę do Ciebie na gg :) Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 tutaj jest link do mapki z tym placem [url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6ad8b7877a267de4]mapadostaffa.JPG - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl[/url] Ewa a ty idziesz z nami w niedzielę? Tebusa ja nie mam gg ale jestem z białołęki i chętnie sie poumawiam-jak gdzieś ide to pisze tutaj więc na pewno się spotakmy niedługo :) Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 musze sobie skombinowac avatarek :) słuchajcie a jak się robi taka fajowa galerię jak macie w podpisach? Quote
Ewa&Duffel Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja, tak pisałam wcześniej, niestety w niedzielę popołudniu nie mogę-urodziny kuzyna :-( za to rano wybieramy się z tatą i psem oczywiście do lasu ;) ciekawa jestem, jak się będzie zachowywał ;) Quote
*Monia* Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [url=http://www.dogomania.pl/forum/f80/]Foto Blogi - Dogomania Forum[/url] - tu się galerię zakłada ;) Jak ktoś chętny na spacer na Nowodworach to zapraszam. Szczeniuch mi się staje nietowarzyski, więc musimy się intensywniej socjalizować :roll:. O Hexolinie nie wspominam, bo przy małej odkryła, że na psy się szczeka i wtedy uciekają :mad: (po ponad 5 latach mi pies głupieje :shake:). Quote
Teba Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ja w niedzielę wracam z nad morza. W tygodniu mam dużo czasu i chęci na spotkania- ze szczeniakami w szczególności- tylko takie 30 kg plus :evil_lol: Czy Nowodwory to tarchomin czy ja coś pokręciłam? Quote
ChromosomekX Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 i się doszukałam i tego wątku :) tylko mowie teren nie jest wielki a szkoda mógłby być 2 razy większy w każdym razie ogrodzony solidnym parkanem! żłobek należy do zespołu parku przy ulicy Duracza :) jeśli chcecie się spotkać to albo przy parku olszyna ,albo metro Słodowiec :) w każdym razie jeśli dotrzemy i my na miejsce to będziemy już docelowo :) z brazowookim husky :) od parku olszyna trzeba iść w stronę kościoła i za kościołem skręcamy w prawo w ulice Duracza :> i prosto ulica aż do parku no i trzeba ten park przejsc na druga strone :) albo do Magiera i tez w prawo albo przez bloki jak ktos sie orientuje lepiej w terenie :) Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Monia dzieki założę moim psiakom galerie w tygodniu, cobyscie polukali czy chcecie się z moimi wariatami umawiać :) Quote
*Monia* Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Moje szczeniątko to jakieś 7 kilogramów obecnie, a Hexa psisko niezabawowe - woli ganianie za patykami i ich obgryzanie. Twoje szczeniątko to to 'maleństwo' na filmiku u Saskji? Jak tak to miniaturka z niego :evil_lol:. Nowodwory to prawie jak Tarchomin ;). Nawet mi się tutaj podoba, ale chyba od następnego tygodnia wracamy już do domu przygotowywać się do powrotu na uczelnię (psy też muszę przestawić na to że wakacje się kończą i nie będę z nimi całych dni spędzać :roll:). Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ale jaja, nie umiem zrobic avatara ...:oops: Quote
O1us_89 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ok, nie ma problema, moze byc i na przystanku:) nam wszytsko jedno w sumie:D moj tel 511-467-315:) Ola, no to do zobaczyska w niedziele! Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ola, pisałam później żeby umówic się na rogu staffa i perzynskiego - wkleiłam mapkę -tak będzie łatwiej, może być na tym rogu? Quote
Aaricia Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 dlatego tak zniemiłam bo to nie jest tak blisko tego przystanku wcale a jak na tym rogu staffa i perzynskiego się umówimy to każdy sobie dojdzie tam z tej strony z której będzie mu najwygodniej Quote
O1us_89 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ok czyli ostateczna wersja to róg perzynskiego i staffa:) spoko:) Quote
Aaricia Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 tak jest, dokładnie! :multi: dam znaka smsem jutro ok 16 czy będe o 17 czy troszkę później. To idziemy we dwie czy jeszcze ktos jest chętny? Quote
Aaricia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 dziekujemy O1us 89 i cudownemu Bandziorkowi za wspaniałą zabawę, bylismy na tym ogrodzonym placyku na rogu staffa/perzynskiego, nie jest to teren bardzo duzy ok 22m na 22m ale wystarczający by psiaki się pobawiły i pobiegały. później byłysmy w parku nieopodal i dowiedziałyśmy się ze spotykają się tam codziennie psiaki o 19, wszystkie psiaczki zabawowe, bardzo spokojne-zabawa była przdnia, Wanta biegała na długiej lince, wcale nie chciała uciekać i była przeszcęśliwa. Planuję z Wantą być tam co niedzielę o ok. 18.30 do ok. 20 więc zapraszamy wszystkie łagodne psiaki. Tylko mój drugi psiak Brasio był niepocieszony, że został sam domu :placz:, więc mam pytanko czy jakaś miła suczka lub suczki umówią się z nami na spacerek np. po parku bródnowskiem lub gdzieś w okolicach bródna żeby i on mógł się pobawić i pobiegać w miłym towarzystwie? Quote
Aaricia Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Kto mi powie jak zrobić avatarka? :p Monia to jakie Ty masz psiaki ? i gdzie bedziesz mieszkać teraz? Quote
Recommended Posts