Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa, niestety muszę przełożyć nasze spotkanie. Będę w W-wie dopiero w poniedziałek. Ale wtedy bardzo chętnie. Tylko może umówię się dopiero, gdy już tam dojadę, bo ostatnio tyle rzeczy mi wypadło, że nie chcę już nic obiecywać. ;)

Posted

[quote name='vpassione'][B]11.08.[/B] przyst. tramw. Park Skaryszewski, godzina [B]15:30.[/B]
Jak ktoś jeszcze chętny to zapraszamy ;)[/QUOTE]
A kto będzie? Nie wiem czy dam radę wyrobić się na 15:30... hmm..

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ok :)

Ale pogoda taka dziś piękna, że nie wiem, czy nie będziemy odwoływać...:-([/quote] A co z pogodą nie tak? Dla mojej suki 20'C to już ciepło(mimo, że teraz ma jakieś resztki futra), a z każdym stopniem wyżej coraz gorzej :shake: Tak jak w tej chwili jest całkiem przyjemnie - mało ludzi, pies się nie gotuje :)

Posted

Ewa, Anne my jesteśmy z Białołęki (Ania i dwa malamuty - Wanta i Bras) :multi: Bardzo chętnie umówimy się na spacerek w okolicach bliższych lub dalszych Białołeki-najlepiej dla nas byłoby gdyby były to rejony dość odległe od cywilizacji bo jeszcze nie opanowaliśmy do końca komendy "do mnie!" :diabloti:. Anne jakiego masz psiaka i jakiej płci?

Posted

[quote name='Aaricia']Ewa, Anne my jesteśmy z Białołęki (Ania i dwa malamuty - Wanta i Bras) :multi: Bardzo chętnie umówimy się na spacerek w okolicach bliższych lub dalszych Białołeki-najlepiej dla nas byłoby gdyby były to rejony dość odległe od cywilizacji bo jeszcze nie opanowaliśmy do końca komendy "do mnie!" :diabloti:. Anne jakiego masz psiaka i jakiej płci?[/quote]

Odpisałam na PW ;)

Posted

Ewa A my? miałysmy się umówić na wczoraj ale z tym psiakiem co go znalazłam była akcja wczoraj cały dzień, ale dzis chetnie gdzieś na białołęce ok 19 moglibysmy się spotkac :lol:

Posted

na przecięciu toruńskiej i głębockiej tam jest taki mostek i mozemy sie spotkać po drugiej stronie trasy niż carrefour, i tak sobie patrze na mape w googlach jak sie przejdzie ulica geodezyjną 1 kilometr o jest juz bardzo duża połac zieleni (przynajmniej na mapie:) to mozna zobaczyc co tam jest.

Posted

ok 19.40 będe naprzeciw carrefoura czakać na rogu głebockiej i torunskiej jakby co to mój nr kom napisałam ci wczoraj na pw to dzwoń. ale bede na pewno, nie wiem czy wante spuszcze zobacze czy te łąki dość rozległe bo ona troszke potrafi byc niesubordynowana. jakbys się spóźniła bardzo to ja tam w okolicy bede sie kręcic na pewno nas zobaczysz

Posted

Dziękujemy (Ja i Wanta) Ewie i Duffelkowi za fajny spacerek, mam nadzieję że następnym razem uda nam się wyczaić teren gdzie będzie można spuścić psiaki ze smyczy. do zobaczyska

Posted

[quote name='Aaricia']Dziękujemy (Ja i Wanta) Ewie i Duffelkowi za fajny spacerek, mam nadzieję że następnym razem uda nam się wyczaić teren gdzie będzie można spuścić psiaki ze smyczy. do zobaczyska[/quote]

my także dziękujemy :)
ja wracam do Wawy we wtorek i oczywiście jestesmy chętni na spacerki ;)