PapryczkaChili Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Bianka - masz kolejnego shih??? :( Quote
Ffrubka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 podniosłam białaska na westie forum... i trzymam kciuki. Miałam nadzieję, że pod moją nieobecność na dogo mały znalazł kochający i mądry domek :( Quote
BIANKA1 Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 PapryczkaChili napisał(a):Bianka - masz kolejnego shih??? :( Nie .Spinca , kiedy Twoja znajoma da mi znac , czy jet zdecydowana ? Quote
BIANKA1 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 rita60 napisał(a):I co z wescikiem,pani sie okreslila ? Jeszcze nie Quote
Claudia_Jazz Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Heja! Moje allegro sprzyjało Westlikowi. Niestety to konto jest mojej siostry i pisali na jej maila pytania w sprawie psa. A ona akurat jest na studiach w Londynie i nie miałyśmy kontaktu. Teraz zmieniłam maila na mój i na odnowionym napisałam, że kontakt tylko na podany numer telefonu. Quote
Claudia_Jazz Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Wróć! Sorki. Nie czytałam. Mój błąd. Skoro macie dom to allegro nie potrzebna xD Quote
BIANKA1 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Nie mamy domu , bo chętna osoba chyba zrezygnowała , bo się nie odzywa. Quote
Spinca Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pisałam smsy, zaraz napisze jeszcze raz, a po południu zadzwonię. Quote
Spinca Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Wysyłam Kasi linka do wątku, bo po przeróbce nei mogła tu trafić. Sama napisze ;) Quote
Claudia_Jazz Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A były jakieś telefony w sprawie ogłoszenia allegro? Quote
Jasza Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Przepraszam za offa. Jest do oddania suczka Westa, po DWÓCH CESARKACH.... Wyrzucają ją jak śmiecia... Urodziła co miała urodzić...Ech... Sunia jest w Szczawnicy. Dziewczyna z Tychów może ją zabrać na DT tylko nie ma transportu.. Zajrzyjcie, może macie pomysł. Dodam, że niedawno inne dogomaniaczki zabierały stamtąd buldożkę, była w tragicznym stanie.. Nie wiadomo co z tą sunią... http://www.dogomania.pl/threads/174778-alarm Quote
rita60 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 rita60 napisał(a):Co u białasa:roll: Ponawiam pytanie po miesiacu:cool3: Quote
Fiks Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 rita60 napisał(a):Ponawiam pytanie po miesiacu:cool3: Ciocia Rita czuwa :) Dopisuję się do pytania ;) Quote
rita60 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Fiks napisał(a):Ciocia Rita czuwa :) Dopisuję się do pytania ;) Nie uwazasz,ze to troche niepowazne,zadnego info:shake: Quote
BIANKA1 Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Witam . Mam problem z internetem i nowym dogo . Nic nie mogę znalesc . Westlik nadal bez domu . DT jest już nim bardzo umęczony . Nie wiem co będzie z nim dalej . Quote
Claudia_Jazz Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Westlik dalej bez domku? A kurcze ja chcę drugiego psa! No zobaczymy jak będzie, ale mama się raczej nie zgodzi. Też mam westa. Doświadczenie z rasą jakieś już jest. Mój Jazz jest moim pierwszym psa i chyba pierwszym psem w rodzinie. Ale westy są kochane. Ja myślę, że się by dogadał z moim maleństwem. W końcu te same charaktery i wgl. Tylko, że problem będzie jak on do mnie dotrze :/ bo to drugi koniec Polski. Ja mieszkam w Rumi koło Gdyni. Jeszcze pogadam z mamą, ale raczej się nie zgodzi :( Z chęcią wzięłabym go choćby na DT :D Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Rita , nie mogę Ci wysłać pw :roll: Pani dzwoniła , ale ma małe dziecko :shake: Ten Westlik chyba jest zaklęty :-( Już , już ktoś chce i umawia się na wizytę , i nagle cisza :placz: Quote
rita60 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 BIANKA1 napisał(a):Rita , nie mogę Ci wysłać pw :roll: Pani dzwoniła , ale ma małe dziecko :shake: Ten Westlik chyba jest zaklęty :-( Już , już ktoś chce i umawia się na wizytę , i nagle cisza :placz: Szkoda,rzeczywiscie pechowy:shake:juz wyczyscilam skrzynke:oops: Quote
rita60 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Claudia_Jazz napisał(a):a wiecie jak z nim z psami? W pierwszym poscie jest napisane,domek bez psow i małych dzieci:shake: Quote
Claudia_Jazz Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 no bo kurczę ja też mam westa. kolega by się przydał. no ale to są te same charaktery, może by się dogadały... Quote
BIANKA1 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Claudia_Jazz napisał(a):no bo kurczę ja też mam westa. kolega by się przydał. no ale to są te same charaktery, może by się dogadały... On czasami dogaduje się z innymi psami .Najlepiej zadzwoń do p Lucynki i pogadaj . Telefon w pierwszym poście . Quote
Recommended Posts