Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heja! Moje allegro sprzyjało Westlikowi. Niestety to konto jest mojej siostry i pisali na jej maila pytania w sprawie psa. A ona akurat jest na studiach w Londynie i nie miałyśmy kontaktu. Teraz zmieniłam maila na mój i na odnowionym napisałam, że kontakt tylko na podany numer telefonu.

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za offa.
Jest do oddania suczka Westa, po DWÓCH CESARKACH....
Wyrzucają ją jak śmiecia...
Urodziła co miała urodzić...Ech...
Sunia jest w Szczawnicy.
Dziewczyna z Tychów może ją zabrać na DT tylko nie ma transportu..
Zajrzyjcie, może macie pomysł.
Dodam, że niedawno inne dogomaniaczki zabierały stamtąd buldożkę, była w tragicznym stanie..
Nie wiadomo co z tą sunią...
http://www.dogomania.pl/threads/174778-alarm

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Westlik dalej bez domku? A kurcze ja chcę drugiego psa! No zobaczymy jak będzie, ale mama się raczej nie zgodzi.
Też mam westa. Doświadczenie z rasą jakieś już jest. Mój Jazz jest moim pierwszym psa i chyba pierwszym psem w rodzinie. Ale westy są kochane. Ja myślę, że się by dogadał z moim maleństwem. W końcu te same charaktery i wgl. Tylko, że problem będzie jak on do mnie dotrze :/ bo to drugi koniec Polski. Ja mieszkam w Rumi koło Gdyni. Jeszcze pogadam z mamą, ale raczej się nie zgodzi :( Z chęcią wzięłabym go choćby na DT :D

Posted

Rita , nie mogę Ci wysłać pw :roll: Pani dzwoniła , ale ma małe dziecko :shake:
Ten Westlik chyba jest zaklęty :-( Już , już ktoś chce i umawia się na wizytę , i nagle cisza :placz:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Rita , nie mogę Ci wysłać pw :roll: Pani dzwoniła , ale ma małe dziecko :shake:
Ten Westlik chyba jest zaklęty :-( Już , już ktoś chce i umawia się na wizytę , i nagle cisza :placz:

Szkoda,rzeczywiscie pechowy:shake:juz wyczyscilam skrzynke:oops:

Posted

Claudia_Jazz napisał(a):
no bo kurczę ja też mam westa. kolega by się przydał. no ale to są te same charaktery, może by się dogadały...

On czasami dogaduje się z innymi psami .Najlepiej zadzwoń do p Lucynki i pogadaj . Telefon w pierwszym poście .