sanel Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 LENOXIKU NIESTETY NIE MOŻESZ OCZKAMI WYPATRYWAĆ SWEGO CZŁOWIEKA. :shake: ALE NADSTAW USZKA, BO WIERZĘ, ŻE "ON" JUŻ DO CIEBIE IDZIE. NIEDŁUGO USŁYSZYSZ JEGO KROKI I TO BĘDZIE TWÓJ OPIEKUN. JUŻ DO KOŃCA TWOICH DNI. ;) CZEKAJ CIERPLIWIE SŁONECZKO TY MOJE... 3MAM KCIUKI !!! Quote
lilo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ihabe dzielna kobieto , jak Ty się poddasz to już nikt mu nie zostanie i jego szanse na znalezienie domku znacznie zmaleja. Jestes cudo poprostu :loveu: i Lenox też jest :* Myślę że wiem co myślisz gdy mówisz bezgranicznie , ja niby mam warunki ale mój pies nie lubi innych zwierząt a nawet gdyby tą przeszkode dało się ominąc to mój mąż nigdy w życiu nie zgodzi się na innego psa w naszym domu , przerabiałam to już wielokrotnie :( nawet na tymczas nie mogę wziąśc bo często wyjeżdzamy a wtedy nawet naszym psem nie ma się kto zając i tyle razy już serce wyrywało mi się do jakieś bidy ale problemy które się przy tym nawarstwiają dla mnie są nie do przeskoczenia :( Quote
ihabe Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Lenox, bracie, trzymaj się kochany, juz niedługo, zobaczysz:loveu: Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kochani! Kto się dorzuci na ślepaczka? Możemy odmienić jego los!!! Deklaracje stałe 30 zł Randa 30 zł ihabe 10 zł Bjuta czyli 70 zł Quote
rita60 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witaj malenki,niestety niewiele moge pomoc,ale bede do ciebie wpadac,moge zrobic troche ogłoszen:roll: Quote
ihabe Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 [quote name='Bjuta']Kochani! Kto się dorzuci na ślepaczka? Możemy odmienić jego los!!! Deklaracje stałe 30 zł Randa 30 zł ihabe 10 zł Bjuta czyli 70 zł Bjuta, kochana, bardzo , bardzo dziekuję:loveu::loveu::loveu: Quote
sabina*** Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Cześć Lenox. Wzruszająca Twoja historia i bardzo mi przykro:-( ale trzymaj się! Jesteś wspaniały!!!! Masz wspaniałe ciotki, które Cię nie zostawią i szukają Twojego człowieka!!!! trzymam mocno kciuki i muszę Ci powiedzieć, że są wspaniali ludzie na tym świecie! Widziałam, że masz już ogłoszenie na psiegrane-marzenia, i bardzo dobrze, właśnie dzięki temu ogłoszeniu znalazł domek Rudzik z przytuliska w Lesznie. Rudzik jest także ślepy, po 2 latach spędzonych w schronisku znalazł cudowny i wymarzony domek!!!! Pojechał aż pod Kraków i teraz znów może spać w pościeli:loveu: Pamiętaj i pamiętajcie (zwracam się tu do ciotek) nadzieja umiera ostatnia! Trzymam kciuki, żeby i Tobie się udało!!!!!! Będę do Ciebie zaglądać:loveu: Quote
ihabe Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 to cudowne wieści :loveu::loveu::loveu: Dziekuję za dużą dawkę optymizmu i proszę zagladaj do nas:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 I promyk nadziei wlany :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy sabino*** :loveu::loveu::loveu: Quote
mysza 1 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ta kasa, deklaracje to na hotel jak sądzę. Macie już jakiś upatrzony, miejsce zaklepane? Quote
lilo Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Lenox wskakuj na górę , to że Ty nie widzisz nie znaczy że inni mają ciebie nie zobaczyc :) Quote
Olga7 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Swięte słowa lilo- Lenox - do góry -szukaj swych ludzi o wielkim sercu !!:loveu::loveu: Quote
Ola la Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Lenoxiku bedzie dobrze zobaczysz!mam dobre przeczucia :-D Quote
Bjuta Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kto dorzuci do mojego szczęścia? :roll: Deklaracje stałe 30 zł Randa 30 zł ihabe 10 zł Bjuta czyli 70 zł Quote
ihabe Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Czy są może jakieś wiadomości z CK? Jak tam Lenox?:-(:-( Quote
Ola la Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ciotki a potrafilaby ktoras zrobic taki fajny plakacik lenoxxxxikowy? chwytajacy za serce?Podrukowalabym tego troche i porozdawala i poprzyklejala tu i tam hmmm ciekawe co u niego...taka pogoda:shake: Quote
ihabe Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 mam jeden, zaraz go pokażę:loveu::loveu: Quote
Ola la Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ihabe napisał(a):mam jeden, zaraz go pokażę:loveu::loveu: oooo to super! :loveu: Quote
ihabe Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Oto plakacik, chętnym podeślę na PW Quote
Ola la Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 to ja poprosze;) super chruper plakaciątko Quote
Recommended Posts