Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 417
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LENOXIKU NIESTETY NIE MOŻESZ OCZKAMI WYPATRYWAĆ SWEGO CZŁOWIEKA. :shake:
ALE NADSTAW USZKA, BO WIERZĘ, ŻE "ON" JUŻ DO CIEBIE IDZIE.
NIEDŁUGO USŁYSZYSZ JEGO KROKI I TO BĘDZIE TWÓJ OPIEKUN.
JUŻ DO KOŃCA TWOICH DNI. ;)

CZEKAJ CIERPLIWIE SŁONECZKO TY MOJE...

3MAM KCIUKI !!!

Posted

Ihabe dzielna kobieto , jak Ty się poddasz to już nikt mu nie zostanie i jego szanse na znalezienie domku znacznie zmaleja. Jestes cudo poprostu :loveu: i Lenox też jest :*

Myślę że wiem co myślisz gdy mówisz bezgranicznie , ja niby mam warunki ale mój pies nie lubi innych zwierząt a nawet gdyby tą przeszkode dało się ominąc to mój mąż nigdy w życiu nie zgodzi się na innego psa w naszym domu , przerabiałam to już wielokrotnie :( nawet na tymczas nie mogę wziąśc bo często wyjeżdzamy a wtedy nawet naszym psem nie ma się kto zając i tyle razy już serce wyrywało mi się do jakieś bidy ale problemy które się przy tym nawarstwiają dla mnie są nie do przeskoczenia :(

Posted

[quote name='Bjuta']Kochani! Kto się dorzuci na ślepaczka? Możemy odmienić jego los!!!

Deklaracje stałe

30 zł Randa
30 zł ihabe
10 zł Bjuta

czyli 70

Bjuta, kochana, bardzo , bardzo dziekuję:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć Lenox.
Wzruszająca Twoja historia i bardzo mi przykro:-( ale trzymaj się! Jesteś wspaniały!!!! Masz wspaniałe ciotki, które Cię nie zostawią i szukają Twojego człowieka!!!! trzymam mocno kciuki i muszę Ci powiedzieć, że są wspaniali ludzie na tym świecie!
Widziałam, że masz już ogłoszenie na psiegrane-marzenia, i bardzo dobrze, właśnie dzięki temu ogłoszeniu znalazł domek Rudzik z przytuliska w Lesznie.

Rudzik jest także ślepy, po 2 latach spędzonych w schronisku znalazł cudowny i wymarzony domek!!!! Pojechał aż pod Kraków i teraz znów może spać w pościeli:loveu:
Pamiętaj i pamiętajcie (zwracam się tu do ciotek) nadzieja umiera ostatnia!
Trzymam kciuki, żeby i Tobie się udało!!!!!!
Będę do Ciebie zaglądać:loveu:

Posted

ciotki a potrafilaby ktoras zrobic taki fajny plakacik lenoxxxxikowy?
chwytajacy za serce?Podrukowalabym tego troche i porozdawala i poprzyklejala tu i tam

hmmm ciekawe co u niego...taka pogoda:shake: