Jump to content
Dogomania

Tramp pies z przystanku zakonczyl podróż , jest w DS !!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika083']sluchajcie ,a moze by zrobic bazarek cegielkowy,np 20 cegielek po 5 zloty i w zamian wysylany dyplom z Trampem...co Wy na to?
musimy jakos uzbierac troche kasy ,bo bedzie kiepsko w pazdzierniku..i prosze o podnoszenie mojego bazarku:oops:[/quote]

Bardzo dobry pomysł.

jednak tytul i tekst musi byc powalajacy. tak powalajace, zeby zainteresowani klikneli i wplacili.
W tekscie jakies smutne zdjecia ze schronisk (mam jakies z Palucha) i opis co go moze spotkac jak nie uzbieramy pieniedzy....

Trzeba by zrobic cos takiego:

Zdjecie Trampa - jego leb najlepiej (w sobote mu pstrykne) takie smutne spojrzenie i tekst typu - dziekuje, ze mnie ratujesz.
W aukcji wstawic miniaturke tego zdjecia i "sprzedawac" je...
Macie jakiegos grafika, czy co?

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze całej kolekcji nie mam;) bo czau mało miałam dzisiaj ale już mam pare par kolczyków i kończe bransoletkę.....może zaczniemy po trochu wystawiać? czy lepiej wszystko??

Posted

[quote name='dzidda']Jeszcze całej kolekcji nie mam;) bo czau mało miałam dzisiaj ale już mam pare par kolczyków i kończe bransoletkę.....może zaczniemy po trochu wystawiać? czy lepiej wszystko??[/quote]

mozemy wystawiac:)

Posted

[quote name='emilia2280']wieczorem wplacé 52zl na Trampka. podziékujcie Mgie. ja tylko placé za 52 ogloszenia, które Mgie dla mnie zrobila. :loveu:[/quote]

dziekujemy Tobie Emilko i Mgie:loveu:

Posted

[quote name='monika083']mozemy wystawiac:)[/quote]

No to zdjęcia dzisiaj porobię i wyślę na maila z opisem:lol: a później się doda resztę....może ktoś się skusi i będą pieniążki chociaż na szepienia:roll:

Posted

[quote name='dzidda']No to zdjęcia dzisiaj porobię i wyślę na maila z opisem:lol: a później się doda resztę....może ktoś się skusi i będą pieniążki chociaż na szepienia:roll:[/QUOTE]

ile konkretnie trzeba na te szczepienia?
mam nadzieję, że psiak nie był niedawno szczepiony.

Posted

[quote name='kasia678']Dorzucam się na pomoc dla Trampa, mam nadzieję, że znajdzie swój dom, psina śliczny.
Przesyłam 10 zł.
Pozdrawiam[/quote]

[B]Kasia[/B],przelew dotarl,dzieki:loveu:

[B]orpha[/B],uzupelnij prosze-kolejne 10zl na koncie Trampa:multi:

Posted

[quote name='emilia2280']wieczorem wplacé 52zl na Trampka. podziékujcie Mgie. ja tylko placé za 52 ogloszenia, które Mgie dla mnie zrobila. :loveu:[/quote]
Dziekujemy kochana :loveu::loveu::loveu:

Posted

juz juz uzupelniam , sory ze dopiero teraz ale we wtroki i czwartki latam do dodatkowej roboty. Dlatego tak bardzo cenna jest dla mnie wasza pomoc bo samej bym sie zaoorala.

Posted

[quote name='orpha']to zwykly paragon fiskalny niestety i male te literki na nim sa :shake: , nie mam normalnego aparatu :placz:[/quote]

spoko..nerwy schowaj do kieszeni ,tak?
bez paniki:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mgie']proponuję wpisać w pierwszy post 52zł od [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/66732.html"]emilia2280.[/URL][/B][/quote]

przelew zrobilam. ale to od Mgie w efekcie nie ode mnie. tak jak z bazarku. :eviltong: Orph, napisz ze emilia2280 od Mgie, tak bédzie sprawiedliwie :razz: